fbpixel

Search icon
Search
Ο Penn Badgley είναι το πρόσωπο της νέας ανδρικής καμπάνιας του Valentino
FASHION NEWS

Ο Penn Badgley είναι το πρόσωπο της νέας ανδρικής καμπάνιας του Valentino

Και ό,τι άλλο ξεχώρισε στον κόσμο της μόδας


Η βιομηχανία της μόδας έχει βάλει... τα ανοιξιάτικά της. Χρώματα, αέρινα υφάσματα, παιχνιδιάρικα μοτίβα, νέες συλλογές και καμπάνιες είναι μερικά από αυτά που βρίσκονται στο επίκεντρο. Οι οίκοι δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν με τις δημιουργίες τους και να μας προετοιμάζουν για το καλοκαίρι που πλησιάζει. Μία είδηση τις τελευταίας στιγμή που «τάραξε» τα νερά ήταν η συνεργασία του Maison Valentino με τον ηθοποιό Penn Badgley, με τον δεύτερο να είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας για την ανδρική συλλογή. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλα όσα ξεχώρισαν στον κόσμο της μόδας την εβδομάδα που μας πέρασε!

Maison Valentino, Penn Badgley

frw-rpiwcayrmf0.jpg

Μία συνεργασία μοναδική και ένα αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό. Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς YOU έγινε το πρόσωπο της νέας ανδρικής καμπάνιας του οίκου Maison Valentino, η οποία έχει τον τίτλο "Essentials" και περιλαμβάνει μια σειρά κομματιών που βασίζονται στη σύγχρονη αισθητική. Το υπνωτιστικό μοτίβο Valentino Toile Iconographe επαναλαμβάνεται σε όλα τα urban looks στα εμβληματικά χρώματα του οίκου. Outerwear και παντελόνια, ολόσωμες φόρμες και αξεσουάρ Valentino Garavani, βασισμένα στο gender fluid ακτινοβολούν ένα αυθόρμητο και διαχρονικό όραμα της ανδρικής γκαρνταρόμπας. Πολλά από τα σύνολα που παρουσιάστηκαν στην καμπάνια βασίστηκαν στις αρχές του layering. Τα κλασικά κοστούμια σε ουδέτερους τόνους σε συνδυασμό με διαφάνειες και «χαλαρές» σιλουέτες είναι αυτά που μαγνητίζουν τα βλέμματα και κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

H&M, Mugler

mugler-hm-1.jpg

H Η&Μ ανακοίνωσε τη συνεργασία με ακόμα έναν διάσημο οίκο μόδας. Αυτήν τη φορά ενώνει τις δυνάμεις του με το fashion house Mugler και δημιουργεί μία συνεργασία ορόσημο. Ο οίκος Mugler προσέφερε πάντα μια ανοιχτή πρόσκληση σε μια ευρεία γκάμα χαρακτήρων και τύπων ομορφιάς και τώρα, με αυτή τη συνεργασία, διευρύνεται ακόμα περισσότερο. Η συλλογή, με την υπογραφή του δημιουργικού διευθυντή του Mugler, Casey Cadwallader, περιλαμβάνει γυναικεία και ανδρικά ενδύματα, καθώς και αξεσουάρ, ενώ θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα καταστήματα και στο hm.com στις 11 Μαΐου 2023.

Η συνεργασία περικλείει την ουσία του Mugler. Ο οίκος Mugler ήταν πάντα πρωτοπόρος, και αντισυμβατικός: ένας υπέρμαχος της ελευθερίας της έκφρασης, της αίγλης και του τολμηρού ακαταμάχητου στυλ. Ιδρύθηκε από τον Γάλλο σχεδιαστή Manfred Thierry Mugler το 1973, ο οίκος προκαταλαμβάνει τα θέματα της θετικότητας του σώματος, της ρευστότητας του φύλου, της μεταμόρφωσης και της αυτοπεποίθησης που κυριαρχούν στη μόδα τώρα. Ο Αμερικανός σχεδιαστής Casey Cadwallader εντάχθηκε στον οίκο το 2018 και ανανέωσε την εμφάνιση και την κληρονομιά του οίκου, δημιουργώντας μια εκπληκτική σειρά από άμεσα αναγνωρίσιμα ρούχα. Η ιστορία του fashion brand στην πασαρέλα, είναι μια από τις πλέον πρωτοποριακές, με υψηλή ραπτική που ξεπερνά τα όρια του οραματιστή, ενώ το όραμα αυτό μεταβάλλεται σε κάτι ουσιαστικά όμορφο, αγκαλιάζοντας το απόκοσμο, το non- binary και το τεχνολογικά προοπτικό.

Η σιλουέτα της συλλογής φέρει την αναγνωρίσιμη εφαρμογή Mugler του σήμερα. Δυνατοί, μεγάλοι ώμοι, στενή εφαρμογή στη μέση, ωδή στις καμπύλες και τις γραμμές του σώματος, φόρος τιμής στην αυτοπεποίθηση. Παράλληλα, για να υπογραμμίσουν το όραμα του ιδρυτή του οίκου, μαζί με τα σύγχρονα σχέδια, είναι μια σειρά από πολύ ιδιαίτερα, περιορισμένης έκδοσης ριμέικ αρχείων, που επιλέχθηκαν από τον Cadwallader με τη σύγχρονη απήχηση και τη μαρτυρία τους για τον κεντρικό ρόλο του Mugler στα χρόνια της δόξας της πασαρέλας των '80s και '90s. Κάθε κομμάτι της collection είναι μια στιγμή της ιστορίας της μόδας – μια ευκαιρία για μια παγκόσμια κοινότητα θαυμαστών να αποκτήσει ένα κομμάτι της κληρονομιάς της μάρκας. H συλλογή περιλαμβάνει τόσο ανδρικά όσο και γυναικεία ενδύματα και, το ρευστό, μεταμορφωτικό, cross-gender styling που πάντα υποστήριζε το ήθος του Mugler ως κεντρικό.

Benetton, Chiara Ferragni

chiara-ferragni-x-benetton-ss23-1.jpg

Αυτές τις μέρες, η Chiara Ferragni και μια ομάδα φίλων βιώνουν τη μαροκινή κουλτούρα και φιλοξενία. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στο Μαρακές, που διοργανώθηκε από τους συνεργάτες του blog της Ferragni, του tbs (the blonde salad), η επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο διαδίκτυο φορά κομμάτια από τη νέα συλλογή της United Colors of Benetton Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 που σχεδιάστηκε από τον Andrea Incontri. Μεταξύ των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων, υπάρχει μια συνάντηση με μια ομάδα γυναικών τεχνιτών που υφαίνουν χαλιά Berber καθώς και συμμετοχή σε ένα εργαστήριο μαγειρικής σε μια τοποθεσία που προσφέρει εκπληκτική θέα στα βουνά του Άτλαντα.

Η φιλία μεταξύ της Chiara Ferragni και της United Colors της Benetton χρονολογείται από το 2010, όταν το fashion icon συνεργάστηκε με τη μάρκα για το παγκόσμιο κάστινγκ του It's My Time. Το ταξίδι στο Μαρακές αποτελεί μια ευκαιρία να εδραιωθεί μια σχέση βασισμένη σε πολλές κοινές αξίες: αγάπη για τα χρώματα και τη μόδα, καθώς και περιέργεια και κοινωνική δέσμευση.

Marks & Spencer, Spring 2023 Collection 

ms-spring-20231-1.jpg

Η νέα σειρά Spring 2023 διαθέτει τα κατάλληλα κομμάτια που θα δημιουργήσουν μοντέρνες ανοιξιάτικες εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ για όλη την οικογένεια. Έντονα χρώματα και μοτίβα, συνθέτουν μοναδικά κομμάτια που θα πρωταγωνιστήσουν στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα. Στη γυναικεία σειρά της collection, πρωταγωνιστούν λινά σακάκια, γιλέκα αλλά και αξεσουάρ, τα οποία ολοκληρώνουν τα must-have σύνολα για την άνοιξη 2023 και συνδυάζονται αρμονικά με τις all time classic επιλογές από φορέματα με floral μοτίβα και παντελόνια σε φαρδιά γραμμή.

Η ανδρική σειρά συνδυάζει ανανεωμένα cargo και τζιν παντελόνια, με πιο κλασικές γραμμές σε μπλούζες και πουκάμισα, συνθέτοντας μοντέρνες επιλογές για looks από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στη νέα παιδική Spring 2023 συλλογή, οι επιλογές για τα κορίτσια είναι πολλές ανάμεσα σε μοντέρνα φορέματα φούτερ σε ανοιξιάτικες χρωματικές παλέτες, ενώ για τα αγόρια πρωταγωνιστούν τα κομψά πόλο μπλουζάκια και εμπριμέ joggers.