fbpixel

Search icon
Search
Μια ματιά στην κομψή κατοικία του ηθοποιού Sam Page και της συζύγου του στο Los Angeles
INTERIORS

Μια ματιά στην κομψή κατοικία του ηθοποιού Sam Page και της συζύγου του στο Los Angeles

Οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν


Όταν ο ηθοποιός Sam Page και η σύζυγός του Cassidy Elliott ξεκίνησαν το «κυνήγι» για να βρουν ένα νέο σπίτι στο Λος Άντζελες, ήρθαν αντιμέτωποι με μια ολοκαίνουρια εμπειρία. Ενώ έψαχναν το τέταρτο σπίτι τους μαζί, αυτήν τη φορά έπρεπε επίσης να φιλοξενήσουν τρία επιπλέον άτομα: τα παιδιά τους. «Χρειαζόμασταν περισσότερο χώρο», λέει η Elliott συνοπτικά. Όμως, επίσης στη λίστα επιθυμιών τους ήταν ένα σπίτι και μια γειτονιά πιο φιλική προς τα παιδιά από το Brentwood, όπου ζούσαν προηγουμένως εκείνη την εποχή.

img-3.jpg


Το ζευγάρι αποφάσισε τελικά να μετακινηθεί στο Pacific Palisades, μια παράκτια περιοχή με μια παραθαλάσσια οπτική στη δυτική πλευρά της πόλης. Και όταν είδαν το σπίτι που τελικά θα αγόραζαν, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά: Η Cassidy γοητεύτηκε πρώτα από τις εξωτερικές λεπτομέρειες. «Έχω ένα προαίσθημα για την μπροστινή αυλή», λέει για το σπίτι της. «Ο εξωτερικός κήπος ήταν τόσο όμορφος και το ίδιο το σπίτι μοιάζει με ένα μεγάλο δέντρο, με ξύλινα βότσαλα και πολύ πράσινο». Ευτυχώς, παρόλο που οι εσωτερικοί χώροι δεν ήταν έτοιμοι, το σπίτι δεν απαιτούσε ιδιαίτερη ανακαίνιση.

img-14.jpg
img-16.jpg

Για να εκσυγχρονίσει την κουζίνα και τα μπάνια, καθώς και να δημιουργήσει μια διακόσμηση που έχει την ένδειξη «παραθαλάσσια αγροικία», το ζευγάρι ζήτησε τη βοήθεια της στενής οικογενειακής φίλης τους, Allie Boesch, από την εταιρία Allie Boesch Designs. «Δεν θα είχα κάνει αυτό το έργο με κανέναν άλλο», λέει η Elliott. Ο Page σημείωσε επίσης ότι η Boesch μπόρεσε να βρει αστικές αντικαταστάσεις για κομμάτια επίπλων που δεν μπόρεσαν να φέρουν μαζί τους από το προηγούμενο σπίτι τους. «Νομίζω ότι το ιδιαίτερο δώρο της ήταν να καταλάβει τι θέλαμε και χρειαζόμασταν, όταν δεν ξέραμε πραγματικά τι ήταν αυτό», λέει χιουμοριστικά. 


img-5.jpg


Η σχεδιαστή ήταν επίσης αρκετά «απρόθυμη» όπως τη χαρακτήρισαν: Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Boesch είχε μόνο περίπου τέσσερις μήνες για να ολοκληρώσει την ανακαίνιση και την εσωτερική διακόσμηση, είναι εντυπωσιακό που βρήκε το χρόνο να βρει τόσα μοναδικά και vintage κομμάτια για να «ντύσει» το σπίτι και τελικά να ολοκληρώσει τη συνολική διακόσμηση.

img-12.jpg


Η Elliott περιγράφει το προσωπικό της design style ως παραδοσιακό αναμεμιγμένο με πινελιές από φυσικά, γήινα στοιχεία, ενώ ο Page θεωρεί τον εαυτό του σύγχρονο, αλλά σε κάθε περίπτωση και οι δύο είναι έμπειροι στο να βρίσκουν τις ισορροπίες τους. «Έχουμε καταλάβει πώς τα στιλ μας συνδυάζονται για να κάνουν κάτι που πραγματικά λειτουργεί», λέει ο Page. Αυτό το γούστο τους εμφανίζεται καλύτερα στην κύρια κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, σε έναν εκπληκτικό χώρο με οροφές καθεδρικού ναού, εκτεθειμένα ξύλινα δοκάρια κι ένα αυθεντικό τζάκι με πλακάκια σε νεφρίτη. Όλα τα δωμάτια είναι φοβερά!

Πηγή: Architectural Digest