fbpixel

Search icon
Search
Μέσα στην υπέροχη κατοικία της Miley Cyrus στο Los Angeles που αποπνέει eclectic μοντερνισμό
INTERIORS

Μέσα στην υπέροχη κατοικία της Miley Cyrus στο Los Angeles που αποπνέει eclectic μοντερνισμό

Είναι σχεδιασμένη από τη μητέρα της τραγουδίστριας, Tish Cyrus


Χωρίς αμφιβολία, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της, έχοντας προκαλέσει συζητήσεις γύρω από το όνομά της και κάνοντας τους πάντας να χάνονται στους ρυθμούς των τραγουδιών της. Η Miley Cyrus βρίσκεται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο και τώρα ο λόγος είναι η εκπληκτική της κατοικία σε μια πανέμορφη γειτονιά του Los Angeles, που γίνεται «ένα» με το φυσικό τοπίο.

Το βασικό highlight είναι πως το σπίτι το έχει επιμεληθεί σχεδιαστικά η μητέρα της Miley, Tish Cyrus, μαζί με τη συμβολή πολλών φίλων της που ασχολούνται επαγγελματικά με τον χώρο της αρχιτεκτονικής. Αρχικά, να πούμε πως η κατοικία είναι χτισμένη σε μια τεράστια καταπράσινη έκταση, γεμάτη με ψηλά δέντρα και υπέροχους outdoor χώρους για ξεκούραση.

2-PqD5g.jpg
Miley & Tish Cyrus


Εμβαθύνοντας στο εσωτερικό του σπιτιού, βλέπουμε πως οι bold τόνοι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σχεδόν σε κάθε δωμάτιο. Συγκεκριμένα, το μαύρο και οι σκούρες αποχρώσεις του μπλε καταλαμβάνουν τεράστιο κομμάτι όλων των χώρων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το τελικό αποτέλεσμα δείχνει σκοτεινό. Αντιθέτως, προσδίδεται εκπληκτικός χαρακτήρας και πολυδιάστατη αίσθηση που μαγεύει.

Πέρα από τα σκουρόχρωμα χρώματα, βέβαια, υπάρχουν πολλές neon και μεταλλικές πινελιές που κάνουν το αποτέλεσμα ακόμα πιο σύγχρονο και με πολλές girly & sassy δόσεις. Με μια πρώτη εικόνα, βλέπουμε πως το στιλ που επικρατεί έχει να κάνει περισσότερο με ένα dark glam ύφος, που μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως ταιριάζει πολύ με την προσωπικότητα της εκκεντρικής τραγουδίστριας. Ωστόσο, εάν παρατηρήσουμε λίγο περισσότερο εμπλέκονται περισσότερα decor styles και δημιουργούν το απόλυτο mix & match.

1-CWciI.jpg


Αξίζει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η κατοικία αποτελείται από έξι υπνοδωμάτια, επτά μπάνια, τρία μεγάλα living rooms και μια ευήλια κουζίνα, καθώς κι ένα mini studio που φαίνεται να είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την τραγουδίστρια. Όλα «δένουν» τόσο μοναδικά μεταξύ τους, προσαρμόζοντας υπέροχα τα πολλά και διαφορετικά στιλ στη διακόσμηση.

Βλέπουμε πως το eclectic design έχει αποτυπωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από τη ματιά της Tish, η οποία έχει διαμορφώσει ένα προς ένα τα δωμάτια με τόσο elegant φινέτσα που είναι πραγματικά άξια θαυμασμού. Όσο για τους αύλειος χώρους, η φανταστική αισθητική δείχνει να συνεχίζεται. Άνθη και φυτά σε τεράστιο μέγεθος -μέσα κι έξω-, πισίνες και summer corners και τόσα άλλα που έχουν τον τρόπο να μαγεύουν.

3-67VfY.jpg


«Η μητέρα μου πιστεύει ακράδαντα πως τίποτα στη ζωή δεν είναι μόνιμο και πως όλα γίνονται για το καλό μας. Διαμόρφωσε τους προσωπικούς μου χώρους με γνώμονα την τόλμη και τον συνδυασμό πολλών πραγμάτων που συνθέτουν ένα πολύ εντυπωσιακό σύνολο, το οποίο με εκφράζει απόλυτα. Αυτό που αντικατοπτρίζει το σπίτι μου είναι αυτή η τόλμη που χαρακτηρίζει τόσο εμένα και τις αποφάσεις μου στη ζωή όσο και την ίδια τη μητέρα μου»,
είπε η Miley, μοιράζοντας τις σκέψεις της για το τελικό αποτέλεσμα της κατοικίας της.

Περιηγηθείτε στην gallery & θαυμάστε την ομορφιά που εκπέμπουν όλοι οι χώροι!

Πηγή: Architectural Digest