fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Με αυτά τα must-have items θα επιτύχετε το απόλυτο office look

Μυηθείτε σε ένα μοναδικά κομψό επαγγελματικό mentality


Με αυτά τα must-have items θα επιτύχετε το απόλυτο office look

Κάθε μήνας είναι αφιερωμένος σε μια διαφορετική πτυχή του σύγχρονου lifestyle. 

Back to business και τα workwear outfits αρχίζουν και πάλι σε καθημερινή βάση να απασχολούν τη σκέψη των περισσότερων γυναικών. «Τι να φορέσω σήμερα;» είναι η ερώτηση που γίνεται κάθε πρωί και ειδικά απ’ όσες εργάζεστε σ’ ένα corporate περιβάλλον, όπου τα πράγματα είναι λίγο πιο «αυστηρά», αν και τα τελευταία χρόνια υπάρχει και σε αυτούς τους τομείς ένα coolness, που υιοθετείται σταδιακά. 

Τα κλασικά office looks, αν και φαίνονται πολλές φορές συντηρητικά, μπορούν με μερικές μικρές πινελιές ν’ αποκτήσουν το ενδιαφέρον που αναζητάτε και να γίνουν η ιδανική ευκαιρία για πειραματισμούς: midi φορέματα για sophisticated αισθητική σε συνδυασμό με ankle boots ή μπαλαρίνες, το κλασικό λευκό πουκάμισο -που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα- σας λύνει τα χέρια, όπως κι ένα statement κοστούμι. Το βασικότερο είναι να βρείτε το προσωπικό σας στιλ και το δικό σας workwear outfit, που σας αρέσει, ταιριάζει με το ύφος σας και με το οποίο κάνοντας έξυπνα twists μπορείτε να συνθέτετε τα πιο στιλάτα και άνετα fall σύνολα!

Ό,τι και να επιλέξετε μην ξεχνάτε τους 3 απαράβατους dresscode κανόνες, που, ανεξαρτήτως εποχής, εργασίας και ηλικίας, πρέπει ν’ ακολουθείτε πιστά.
  1. Πείτε «όχι» στα τσαλακωμένα και λερωμένα ρούχα. Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά!
  2. Προσέξτε τις όποιες ακρότητες στο look σας. «Όχι» σε βαθύ ντεκολτέ και σε κοντούς ποδόγυρους.
  3. Πείτε «ναι» στο διακριτικό μακιγιάζ για all day εμφανίσεις.

    1

    Το απόλυτο must have για τις καθημερινές μου εμφανίσεις κι αυτήν τη σεζόν είναι ένα υψηλής ποιότητας πλεκτό ζιβάγκο. I love τη συλλογή της Falconeri!

    2

    Τι πιο ωραίο και cool από ένα pinstripe παντελόνι! Το fashion item που μπορεί να μεταμορφωθεί εύκολα, ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα κάνετε (Karl Lagerfeld, Intervista).

    3

    Τα loafers επανήλθαν δυναμικά κι αυτήν τη σεζόν (Jose Antonio Pereira, Κarida 1912).

    4

    Stylish και πρακτικό, το briefcase με την υπογραφή Salvatore Ferragamo (Kalogirou) για όλα τα χαρτιά και τα office essentials που χρειάζομαι καθημερινά!

    5

    Τhe beauty essential: Πέρα από το αντισηπτικό, που υπάρχει πάντα στο γραφείο, για περιποίηση λέω «ναι» στη χρήση ενυδατικής κρέμας για τα χέρια (Flora Luminare της Molton Brown).

    6

    Εντυπωσιακά και in fashion γυαλιά ηλίου με την υπογραφή Tom Ford, Zannis Optics

    7

    It’s all about coffee: Δηλώνω λάτρις του καφέ και στο γραφείο ακόμη επιλέγω ιδιαίτερες κούπες και φλιτζάνια για να τον απολαύσω. Σαν μια μικρή ιεροτελεστία (Pols Potten, Hondos Center Apollonia Politia).

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020