fbpixel

Search icon
Search
Living in Colour: Δείτε πώς η blogger Blair Eadie μεταμόρφωσε απίστευτα το σπίτι της στη Florida
DESIGN NEWS

Living in Colour: Δείτε πώς η blogger Blair Eadie μεταμόρφωσε απίστευτα το σπίτι της στη Florida

Με χρώματα και υπέροχη fashion αισθητική


«Πολύχρωμο, περίεργο και άνετο είναι οι λέξεις που δείχνουν το πώς οραματίστηκα το σπίτι μου και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που το τελικό αποτέλεσμα είναι ακριβώς σύμφωνο με τις προθέσεις μου! Συνεργάστηκα με την εταιρία Havenly για να διακοσμήσω την "καρδιά" του σπιτιού -τους χώρους καθιστικού και τραπεζαρίας» εξηγεί η blogger Blair Eadie μιλώντας για το πανέμορφο σπίτι της. «Αυτή η κατοικία χτίστηκε αρχικά το 1925 και μετά από μια σημαντική ανακαίνιση, η ελπίδα μου ήταν η διακόσμηση να ταιριάζει με τη διάθεση του σπιτιού, το οποίο είναι πιο μοντέρνο, αλλά ζεστό» συνεχίζει λέγοντας.

blaireadie-021820-1020901-36-q641m.jpg
blaireadie-021820-1020901-28-1.jpg

Ενώ υπήρχε μια ξεκάθαρη αίσθηση αυτού που της άρεσε και των ιδεών των κομματιών που ήθελε να ενσωματώσει μέσα σε αυτό, η Havenly έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να ενώσει τα δωμάτια και να εντοπίσει επιλογές για καθένα από τα έπιπλα και τα διακοσμητικά κομμάτια που χρειάζονταν. Ανεξάρτητα από το είδος της υποστήριξης που ψάχνει κανείς για τον χώρο του (μεγάλης κλίμακας ή μικρής κλίμακας), είναι ειδικοί στη δημιουργία όμορφων και λειτουργικών σημείων διαβίωσης. Αποτελούν την τέλεια λύση για όποιον συμμετέχει σε ένα σχέδιο οικιακού σχεδιασμού, ή για εκείνους που δεν έχουν ιδέα τι θέλουν και χρειάζονται περισσότερη καθοδήγηση, ή ακόμη και για εκείνους που έχουν ήδη ένα πλαίσιο στο μυαλό τους, αλλά μπορεί να χρειαστούν αυτήν την ειδική βοήθεια για να φέρουν όσα επιθυμούν στην κατοικία τους.

blaireadie-021820-1020901-07-1.jpg

«Το πρώτο βήμα στη διαδικασία ήταν να κάνω ένα διαδικτυακό κουίζ για να βοηθήσω την ενημέρωση της ομάδας Havenly για όλες τις πτυχές του έργου: Εμπνευσμένες εικόνες για αυτό που έψαχνα, το επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης μου σχετικά με την εσωτερική διακόσμηση, ένα χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης και σκέψεις για το εάν ο χώρος είναι ένας πιθανός κενός καμβάς. Από εκεί, η εταιρία Havenly κάνει το match με έναν έμπειρο σχεδιαστή εσωτερικών χώρων που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και τις ανάγκες σας. Σε αυτό το στάδιο καταλήγετε σε έναν προκαταρκτικό προϋπολογισμό καθώς επίσης αντιμετωπίζετε οποιεσδήποτε άλλες ανησυχίες ή παραμέτρους που η ομάδα πρέπει να λάβει υπόψη πριν ξεκινήσει να δημιουργεί τον όμορφο χώρο σας» αναφέρει αναλυτικά για την όλη διαδικασία η διάσημη blogger.

Το επόμενο βήμα περιελάμβανε τη μεταφόρτωση υπαρχουσών εικόνων του χώρου και αποστολή των διαστάσεων των δωματίων για να ξεκινήσει η διαδικασία. Από εκεί, αρχίζετε να εργάζεστε με τον διακοσμητή σας για το πώς θα είναι η ροή των χώρων και πώς τους οραματίζεστε. «Ήμουν αρκετά τυχερή που συνεργάστηκα με τον Shelby, έναν εκπληκτικό σχεδιαστή εσωτερικών χώρων από το Μπρούκλιν, ο οποίος ξεκίνησε με ανυπομονησία και μου έδωσε τόσες πολλές απίστευτες επιλογές για να εξετάσω» λέει η ίδια!

blaireadie-021820-1020901-13-1.jpg
blaireadie-021820-1020901-38verticalcrop2-1.jpg

Η Havenly ενθαρρύνει να δώσετε σχόλια σε πραγματικό χρόνο στον σχεδιαστή σας, ώστε να παραμένετε πάντα συγχρονισμένοι καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. «Δε θα μπορούσα να εντυπωσιαστώ περισσότερο με το πόσο απρόσκοπτη ήταν η διαδικασία και πόσο ευχαριστημένη ήμουν με το πώς διαμορφώθηκε ο κάθε χώρος. Νομίζω ότι αντικατοπτρίζει τέλεια το προσωπικό μου στιλ, διατηρώντας παράλληλα το αρχιτεκτονικό στιλ του σπιτιού και δε μπορώ να περιμένω να το απολαύσω για χρόνια και χρόνια» εξηγεί.

updated-3d-renderings-1-copy-1536x864.jpg

blaireadie-021820-1020901-18-1-1536x1087.jpg

blaireadie-021820-1020901-25-1.jpg

«Επίσης, όταν σκεφτόμουν το καθιστικό, ήταν σημαντικό για μένα το δωμάτιο να είναι φρέσκο, καθαρό και πολύχρωμο, αλλά όχι πολύ γεμάτο. Αυτές οι πλευρικές καρέκλες σε συνδυασμό με αυτά τα μαξιλάρια είναι τα αγαπημένα μου κομμάτια στο δωμάτιο και συνδυάζονται τέλεια με αυτό το εντυπωσιακό σετ έξι τεμαχίων Soicher Marin» αναφέρει η ίδια.

blaireadie-021820-1020901-19-1.jpg

Το σπίτι διαθέτει έναν απίστευτα ανοιχτό χώρο ακριβώς έξω από την κουζίνα, ανάμεσα στις τραπεζαρίες και τους χώρους καθιστικού. Οι καρέκλες Rove ταιριάζουν με τον ζωγραφισμένο τοίχο στο σαλόνι και είναι τόσο άνετες όσο και όμορφες. Ο μακρύς λευκός τοίχος της γκαλερί προσφέρεται για πολλά έργα τέχνης. Ο πίνακας ζωγραφικής μεγάλης κλίμακας στο κέντρο είναι του Pooja Pittie, ενός απίστευτα ταλαντούχου καλλιτέχνη από το Σικάγο με εξίσου καταπληκτική ιστορία. Περιβάλλεται μάλιστα από αρκετές εικόνες από το Soicher Marin, ένα οικογενειακό κατάστημα framing τρίτης γενιάς με αποκλειστικό αρχείο εκτυπώσεων.

blaireadie-021820-1020901-22-1.jpg
blaireadie-021820-1020901-44-1.jpg

Η τραπεζαρία έχει μεγάλο μήκος και ήταν κορυφαία προτεραιότητα να βρεθεί ένα τραπέζι μεγάλο και άνετο. Αυτό το λευκό στρογγυλό τραπέζι είναι πραγματικά κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από σκυρόδεμα και ήταν η πρώτη τους επιλογή! «Μου άρεσε πολύ η ιδέα να χρησιμοποιήσω μόνο μια πινελιά χρώματος σε αυτήν την περιοχή του σπιτιού με την προσθήκη των πράσινων καρεκλών. Νιώσαμε ότι δούλεψαν τόσο όμορφα με όλους τους φοίνικες που βρίσκονται γύρω από την πισίνα» εκμυστηρεύεται η ίδια.

blaireadie-021820-1020901-23-1.jpg


Photography Kylie Fitts

Πηγή: the atlantic pacific