fbpixel

Search icon
Search
Island Life: Όλα τα super hot events που μπορείτε να απολαύσετε στα ελληνικά νησιά τον Αύγουστο
PEOPLE & MOMENTS

Island Life: Όλα τα super hot events που μπορείτε να απολαύσετε στα ελληνικά νησιά τον Αύγουστο

Οι εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα αυτό το διάστημα και ανυπομονούμε να επισκεφθούμε


Τα νησιά της χώρας μας αποτελούν μονόδρομο για το φετινό καλοκαίρι και μας προσκαλούν να ζήσουμε στιγμές που σίγουρα θα μας μείνουν αξέχαστες. Τα special events που διοργανώνονται αυξάνουν τον «παλμό» του island life και αξίζουν μια θέση στην to go list μας του φετινού καλοκαιριού. Συνδυάστε, λοιπόν, τις βόλτες σας με τις top εκδηλώσεις που συγκεντρώσαμε για τον μήνα που μόλις ξεκίνησε, κάνοντας κάθε στιγμή ξεχωριστή.

Παρακάτω, όλα τα super hot events στα οποία αξίζει να παρευρεθείτε φέτος το καλοκαίρι!

3 χρόνια Nikki Beach Resort & Spa στη Σαντορίνη

100272-05-2368-hdr.jpg

Το Nikki Beach Resort & Spa Santorini κλείνει 3 χρόνιας λειτουργίας και μας καλεί να γιορτάσουμε το γεγονός αυτό με άφθονη σαμπάνια Perrier Jouët και πολλή μουσική από την ταλαντούχο DJ, Mademoiselle Sabah. Οι τόνοι θα είναι γήινοι αλλά η διάθεση απογειωτική στο event που διοργανώνει το resort για τον εορτασμό αυτόν, το Σάββατο στις 7 Αυγούστου 2021 από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα. Μια εορταστική επέτειος γεννεθλίων στην ειδυλλιακή Σαντορίνη όπου το μόνο δώρο που χρειάζεται είναι αυτό που θα κάνετε εσείς στον εαυτό σας: Μια απόδραση από την κουραστική καθημερινότητα στο ασφαλές περιβάλλον του Nikki Beach Resort & Spa Santorini.

Rockwood by Stelios Rokkos, Μύκονος

rokkos-uKLLT.jpg

Πέρα από το τραγούδι και τη μουσική, ο Στέλιος Ρόκκος έχει και μια άλλη αγάπη, την ξυλουργική και φέτος το καλοκαίρι αποφάσισε να παρουσιάσει τις δικές του δημιουργίες στο ευρύ κοινό. Δημιούργησε το brand που φέρει την υπογραφή του κι είναι αποφασισμένος να κατακτήσει και τον χώρο του interior & exterior design. Μέσα από το brand του "Rockwood by Stelios Rokkos", ο πασίγνωστος τραγουδιστής παρουσιάζει έργα τέχνης που έχει δημιουργήσει ο ίδιος και για πρώτη φορά, ορισμένα από αυτά εκτίθενται στο διεθνούς φήμης venue Principote. Keros, ονομάζεται η έκθεση των art items, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην μαγευτική, Μύκονο, ενώ αυτός που την προλογίζει είναι ο Λάκης Λαζόπουλος με ένα ιδιαίτερο, συναισθηματικό, σημείωμά του. Το Rockwood by Stelios Rokkos ξεκίνησε πριν από σχεδόν πέντε χρόνια και περιλαμβάνει χειροποίητα έπιπλα και γλυπτά, που φέρουν τη δική τους ξεχωριστή αισθητική ταυτότητα, κομψότητα, μοναδικότητα και λειτουργικότητα και ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα των υλικών τους και το design τους. Η έκθεση θα διαρκέσει περίπου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

7ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου

shutterstock-490771417.jpg

Ο «παλμός» της καταπράσινης Άνδρου «χτυπάει κόκκινο» και το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ που διοργανώνεται σας περιμένει να το απολαύσετε. Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις κι εργαστήρια για παιδιά, κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας και μας κάνουν να ανυπομονούμε να τα θαυμάσουμε από κοντά. Το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Παντελή Βούλγαρη, πραγματοποιείται από την 1η έως τις 20 Αυγούστου, στο μοναδικής ομορφιάς Ανοιχτό Θέατρο της Χώρας του νησιού. Για μια ακόμα χρονιά, το νησί βρίσκεται στο επίκεντρο του πολιτιστικού καλοκαιριού, προσφέροντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού ξεχωριστές συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και εκδηλώσεις τοπικών φορέων. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ.

eVolution, Χίος

shutterstock-764873047.jpg

To Chios Music Festival επιστρέφει δυναμικά στο γοητευτικό νησί της Χίου από σήμερα έως τις 13 Αυγούστου. Με τίτλο "eVolutio" -το κεφαλαίο V υπογραμμίζει τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας του-, το μεγάλο αυτό καλοκαιρινό event έχει ήδη απασχολήσει ντόπιους και μη και είναι μια γιορτή για τη μουσική με ήχους jazz, world, κλασικούς και σύγχρονους. Να πούμε ότι το Μουσικό Φεστιβάλ εγκαινιάστηκε το καλοκαίρι του 2017 στο νησί της Χίου, και από τότε επιστρέφει κάθε χρόνο δυναμικά με πλούσιο πρόγραμμα και νέες συνεργασίες, με σκοπό να εδραιωθεί και να αποτελέσει έναν θεσμό, ένα επιπλέον σημείο αναφοράς για το νησί, που όχι μόνο θα αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες, αλλά θα ωφελεί έμπρακτα και τους μόνιμους κατοίκους. Την καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ υπογράφουν η Όλγα Holdorff-Μυριαγκού και ο Λευτέρης Βενιάδης. Εκτός από τη Χίο επεκτείνεται και στις Οινούσσες. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ.

Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών Σάμου

shutterstock-320731475.jpg

Επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι στη Σάμο μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές εκδηλώσεις της Ελλάδας, το Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών (Samos Young Artists Festival). Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα φεστιβάλ μουσικής του Βορείου Αιγαίου που πραγματοποιείται από το 2010 ανελλιπώς από το Ίδρυμα Schwarz, ενώ το 2018 βραβεύτηκε από την κριτική επιτροπή του Συλλόγου Μουσικής και Κριτικών Θεάτρου ως το «Καλύτερο Περιφερειακό Μουσικό Φεστιβάλ στην Ελλάδα». Για 11η φορά, νέοι Έλληνες και ξένοι ανερχόμενοι μουσικοί και καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα συναντηθούν για να ανταλλάξουν εμπειρίες και σκέψεις για τη μουσική και να μοιραστούν τη σκηνή του αρχαίου θεάτρου Πυθαγορείου στη Σάμο -σημειώνεται ότι από το θέατρο των ρωμαϊκών χρόνων ήρθαν στο φως λιγοστά κατάλοιπα, ενώ σήμερα μία νέα ξύλινη εγκατάσταση με ορχήστρα και καθίσματα φιλοξενεί περίπου 750 θεατές. Το φετινό πρόγραμμα του Samos Young Artists Festival εκτείνεται από την προκλασική μουσική και το baroque έως τη σύγχρονη δημιουργία και διαρκεί από τις 7 έως και τις 13 Αυγούστου.

Enjoy!