fbpixel

Search icon
Search
Η Zeus+Δione παρουσίασε το επετειακό της γούρι για το 2023
PEOPLE & MOMENTS

Η Zeus+Δione παρουσίασε το επετειακό της γούρι για το 2023

To ελληνικό fashion brand γιορτάζει μια δεκαετία δεξιοτεχνίας, αυθεντικότητας και διαρκούς εξέλιξης


Η Zeus+Δione, παρουσίασε στο GB Corner της Μεγάλης Βρετανίας, το γούρι της για το 2023. Φίλοι του οίκου, δημοσιογράφοι, bloggers, και σημαντικά πρόσωπα του χώρου των τεχνών και της μόδας, παρευρέθηκαν στο χώρο για να γιορτάσουν παρέα με τo ελληνικό fashion brand που φέτος κλείνει τα δέκα του χρόνια! 

Ο οίκος γιορτάζει μια δεκαετία δεξιοτεχνίας, αυθεντικότητας και διαρκούς εξέλιξης με ένα γούρι που φέρει την ομηρική προσωποποίηση της αγάπης, της ομορφιάς και της αιώνιας νεότητας. Τη θεϊκή ένωση του υπέρτατου Θεού Δία και της Ωκεανίδας Διώνης, "Ιερού Ζεύγους" και γονέων της Θεάς Αφροδίτης. Ο Marios Schwab – creative director της Z+Δ – επανέρχεται στον μύθο που ενέπνευσε το brand, συνθέτοντας ένα επετειακό κόσμημα. 

286577.JPG
Έλενα Σκουλά, Δήμητρα Κολοτούρα, Marios Schwab
Ένα σύμβολο αναγέννησης και εσωτερικής δύναμης, σχεδιασμένο να διοχετεύσει τόσο τις επιθυμίες μας όσο και την καλή τύχη που θα θέλαμε να περιβάλει τη νέα χρονιά. 
286549.JPG
Όλινκα Βαρβιτσιώτη, Νάντια Θεοχαράκη

Περικλείοντας δέκα δημιουργικά χρόνια, το επετειακό γούρι της Zeus+Δione για το 2023, είναι εμπνευσμένο από ένα κέρμα δραχμής της αρχαίας Ηπειρώτικης Συμμαχίας που κυκλοφόρησε την Ελληνιστική Περίοδο. Περασμένο σε μια πλεγμένη αλυσίδα ή κορδόνι, το κόσμημα είναι κατασκευασμένο από επίχρυσο ασήμι και φέρει στην μπροστινή όψη τις ανάγλυφες προτομές του Δία, στεφανωμένου με φύλλα βελανιδιάς, και της Διώνης, με στεφάνη και χιτώνα. Στην πίσω όψη είναι χαραγμένη η Μέλισσα, η «Αγνή Μητέρα Μέλισσα», τροφός του Δία, σύμβολο της επιμέλειας, της αγνότητας και της σοφίας. Ένα κόσμημα, που φέρει το μύθο από το παρελθόν στο σήμερα, ένα φυλαχτό για να μας συνοδεύει καθημερινά ενδυναμώνοντάς μας.

286581.jpg
Tο επετειακό γούρι της Zeus+Δione για το 2023, είναι εμπνευσμένο από ένα κέρμα δραχμής της αρχαίας Ηπειρώτικης Συμμαχίας που κυκλοφόρησε την Ελληνιστική Περίοδο

Το γούρι είναι διαθέσιμο στα: zeusndione.com

  • Zeus+Δione Flagship Store (Βουκουρεστίου 6, Αθήνα 105 64) 
  • GB Corner Gifts and Flavors Store, Hotel Grande Bretagne (Βασιλέως Γεωργίου Α 1, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα 105 64) 
  • Καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα. 
Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery! 

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Δήμητρα Κολοτούρα

Φωτογραφία: Studio Panoulis