fbpixel

Search icon
Search
Happy Teapot: Η απόλυτη πρόταση για να δημιουργήσετε τις καλύτερες αναμνήσεις
CITY VIBES

Happy Teapot: Η απόλυτη πρόταση για να δημιουργήσετε τις καλύτερες αναμνήσεις

Δημιουργικότητα και φαντασία συναντιούνται εδώ


Μικροί και μεγάλοι λατρεύουν τις εκπλήξεις. Άλλες φορές πρωτότυπες, άλλες ευφάνταστες και πάντα με μια μοναδική νότα δημιουργικότητας που ξεχωρίζει. Στο Happy Teapot, λοιπόν, θα ανακαλύψετε όλους εκείνους τους λόγους που θα σας κάνουν να νιώσετε ξανά πως μπορείτε να ονειρευτείτε. Αποτελώντας την πρώτη επιλογή για όλους όσοι γνωρίζουν πως ο καλύτερος τρόπος για να «ντύσεις» κάθε στιγμή είναι δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες, αυτό το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη έχει γίνει η Νο1 επιλογή τόσο όσων ζουν εδώ όσο και όλων αυτών που επιλέγουν με γνώμονα τη δημιουργικότητα. 

happy-teapot-7.jpg

Με στόχο να καλύψει κάθε ανάγκη σας για ιδιαίτερες ή καθημερινές στιγμές της ζωής σας όπως τα πάρτι, οι γάμοι, μια εκδήλωση ή ακόμη κι ένα κάλεσμα για πρωινό καφέ με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, το μέρος αυτό αποτελεί την απόλυτη πρόταση. Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από αυτό -η Λευκή Κόκοτα- έχοντας πάντα ένα τεράστιο χαμόγελο και δρώντας με αυθορμητισμό και ηρεμία θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας επιλογή. 

Δημιουργικότητα & Φαντασία

happy-teapot-2.jpg

Όμορφα, ποιοτικά αντικείμενα που κάνουν καλύτερες τις σημαντικές σας στιγμές δημιουργούν το τέλειο αποτέλεσμα που από τα τέλη του 2014, παίρνει σάρκα και οστά στην ανατολική πλευρά της πόλης. Μέσα στον υπέροχο, προσφάτως ανακαινισμένο και -κυρίως- πολύχρωμο χώρο του Happy Teapot, επεξεργάζονται ιδέες και προκύπτουν συζητήσεις που οδηγούν πάντα στη «γέννηση» ενός μοναδικού αποτελέσματος. Εδώ, οι εικόνες που κοιτάτε στο ατελείωτο feed του Pinterest έχουν να ζηλέψουν πολλά και η κάθε μικρή προσθήκη κάνει τη διαφορά. Ευφάνταστα ποτήρια, υπέροχα πιάτα, «παιχνιδιάρικα» καλαμάκια  και όλα αυτά με έντονο ενδιαφέρον στη διακόσμηση, γιατί όπως σε κάθε κάλεσμα έτσι και στο δικό σας, το απαραίτητο συστατικό είναι να κρατάτε τους επισκέπτες σας, ικανοποιημένους. 

Θεματικά πάρτι και υπέροχη αισθητική

happy-teapot.jpeg

Κλείστε τα μάτια και σκεφτείτε πως βρίσκεστε ανάμεσα σε αμέτρητα κομφετί, πως έχετε μπαλόνια στο αγαπημένο σας σχήμα και πως οι πιο ιδιαίτερες γιρλάντες κρέμονται στον τοίχο σας. Εάν μεταφέρετε αυτήν την εικόνα σε ένα παιδικό πάρτι, σε ένα baby shower, σε ένα bachelor, στα γενέθλιά σας ή ακόμη και στην αποφοίτηση, τότε το μόνο βέβαιο είναι πως με τη βοήθεια της Λευκής, θα γίνει πραγματικότητα. Λειτουργώντας συμβουλευτικά, θα σας υποδεχτεί είτε από κοντά, είτε online για να διαλέξετε μαζί τα κατάλληλα προϊόντα για να στήσετε το τέλειο event. Τόλμη και φαντασία γίνονται ένα και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να φτιάξετε το απόλυτο σκηνικό. Όσο για τους μικρούς σας φίλους, είναι βέβαιο πως θα λατρέψουν κάθε μικρή προσθήκη, όπως το balloon bar, όπου μπορείτε να φουσκώσετε με ήλιο τα μπαλόνια που αγοράζετε!

Μια υπέροχη online πραγματικότητα

happy-teapot-5.jpg

Φυσικά, τίποτα δε σταματάει μπροστά στην υπέροχη βιτρίνα που θα βρείτε στη Θεσσαλονίκη. Αντιθέτως, όλα ξεκινούν μέσα από την απρόσμενη εγγύτητα που θα νιώσετε από τη στιγμή που θα δείτε τη δημιουργικότητα της Λευκής ακόμη και στο online κατάστημα αλλά και στο instagram της. Όλα αυτά, καθώς για την ίδια το live shopping αποτελεί μια πραγματικότητα που προτιμάει. Πιο απλά, μπορείτε να κάνετε βιντεοκλήση, με ραντεβού, και να σας δείξει προϊόντα με τον πιο άμεσο τρόπο. Μάλιστα, μαζί με το πακέτο που θα σας έρθει στο σπίτι, θα έχετε και το χειρόγραφο σημείωμα της Λευκής αλλά και πολλές μικρές εκπλήξεις που θα αλλάξουν την εμπειρία του online shopping σας. 

Όπως, άλλωστε, έχει αναφέρει και η ίδια η Λευκή: «Η φιλοσοφία είναι πάντα η ίδια: το μόνο που χρειάζεται για να φτιάξεις τη μέρα σου είναι μία καλή ιδέα. Και, φυσικά, τα αντικείμενα του Happy Teapot.»

Info:

Official site: www.happyteapot.gr/el/

Facebook: Happy Teapot

Instagram: @happyteapot.gr