fbpixel

Search icon
Search
Η Prada «ντύνει» την Ιταλία με το iconic print #FeelsLikePrada
FASHION NEWS

Η Prada «ντύνει» την Ιταλία με το iconic print #FeelsLikePrada

Και μας προϊδεάζει για την επερχόμενη συλλογή της


Με το Instagram feed μας να έχει κατακλυστεί από χαρακτηριστικά φθινοπωρινά μοτίβα, ο οίκος Prada αναδεικνύει τα κομμάτια της fall/winter συλλογής του και, παράλληλα, μας βάζει στο απόλυτο κλίμα για την ολοκαίνουρια spring '22 collection του, που θα παρουσιαστεί το πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο, αλλά και στη Σαγκάη.

Ξεχωρίζοντας στον χώρο της μόδας για την πρωτοπορία και το to the point marketing, η Prada συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τις πρωτοβουλίες της, αλλά και με τις τάσεις που παρουσιάζει ανά συλλογή. Παραμένοντας πιστό στην κλασική φινέτσα, με updated πινελιές και σύγχρονη αισθητική, το δημοφιλές label είναι αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον μας τα τελευταία 24ωρα, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για ό,τι νεότερο ετοιμάζει.

Unique patterns everywhere

befunky-collage.jpg

Στο Μιλάνο, σε διάφορες συνοικίες, από το corso Garibaldi στη Moscova έως το Spallanzani στην Porta Venezia, ορισμένα κτίρια φιλοξενούν μια γιγαντιαία τοιχογραφία με τη φράση "Feels like Prada". Η ιταλική maison, μάλιστα, με αφορμή την έναρξη της διαφημιστικής καμπάνιας για τη συλλογή ανδρών-γυναικών για το 2021 Feels like Prada, σχεδιασμένη από τους Miuccia Prada και Raf Simons, προώθησε μια σειρά πρωτοβουλιών για την προώθηση της φιλοσοφίας της μάρκας, και μεταξύ αυτών, τα παλάτια του Μιλάνου καλύπτονται πλήρως κι εντυπωσιάζουν. 

Bonus, πέρα από το Μιλάνο, με την υπογραφή της Prada «ντύνονται» και η Φλωρεντία, η Ρώμη, το Παρίσι, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, τη Σαγκάη και το Τόκιο, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των περαστικών. Η μόδα γίνεται «ένα» με το αστικό τοπίο, χαρίζοντας χρώμα και «ζωντάνια» στην πολύβουη καθημερινότητα, αλλά και θυμίζοντάς μας πως η παρουσίαση της νέας Prada συλλογής για την ερχόμενη άνοιξη είναι πιο κοντά από ποτέ.

unnamed.jpg

Το κύριο θέμα αυτών των παρεμβάσεων είναι οι γεωμετρίες και τα αναμφισβήτητα γραφικά μοτίβα των υφασμάτων της συλλογής, τα οποία δίνουν φως κι extra ενδιαφέρον στα μικρά στοιχεία της καθημερινής ζωής, όπως η σακούλα του ψωμιού και τα κουτιά όπου τοποθετούμε γλυκά, φρούτα και λαχανικά. Με το hashtag #FeelsLikePrada ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει τα μοτίβα που αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στο επίκεντρο του Instagram.

Spring '22 collection is here

7246fccaf6a93987a3592b01dd103612.jpg
Από την AW21 συλλογή


Αφού μας προετοίμασε με όλη αυτήν τη μοναδική πρωτοβουλία, η Prada πρόκειται να παρουσιάσει σήμερα την πολυαναμενόμενη νέα συλλογή της για τη σεζόν spring 2022. Πρόκειται για τη κοινή γυναικεία collection των Miuccia Prada και Raf Simons, που θα λάβει χώρα στο πλαίσιο του Milan Fashion Week σε μερικές ώρες από τώρα στο Μιλάνο, πιο συγκεκριμένα στις 16:00 ώρα Ελλάδος αλλά και στη Σαγκάη, παράλληλα.

Με το όνομα "Synchronic Views", η συλλογή θα συνδυάζει τη φυσική και την ψηφιακή εμπειρία. Στην πραγματικότητα, οι καλεσμένοι και στα δύο locations θα μπορούν να απολαύσουν μέσω οθονών το fashion show, που την ίδια στιγμή θα πραγματοποιείται σε διαφορετική ήπειρο. Η δύναμη της τεχνολογίας ξεπερνά τα σύνορα κι ενώνει όλους του απανταχού fashion lovers.

Stay tuned!