fbpixel

Search icon
Search
Η Ελληνίδα hair expert με τους χιλιάδες followers στα social media μας αποκαλύπτει κορυφαία tips για τέλεια μαλλιά
HAIR & NAILS

Η Ελληνίδα hair expert με τους χιλιάδες followers στα social media μας αποκαλύπτει κορυφαία tips για τέλεια μαλλιά

Η Βίκυ Μακρή του κομμωτηρίου Beauty στον Βόλο δίνει τις απαντήσεις σε όσα θα θέλαμε να μάθουμε


Επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές σημαίνει ολική επαναφορά from head to toe. Τα μαλλιά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής ανανέωσης, καθώς αυτήν την εποχή είναι είναι ταλαιπωρημένα από τον ήλιο, το θαλασσινό νερό, τα συχνά λουσίματα και την αφυδάτωση λόγω ζέστης. Κι έτσι, οι συμβουλές των ειδικών βρίσκονται σε πρώτο πλάνο με σκοπό να επαναφέρουμε τη χαμένη λάμψη και την καλύτερη ποιότητα της τρίχας. 

Για μια γυναίκα, άλλωστε, όταν νιώθει υπέροχα με τα μαλλιά της αντανακλά αυτοπεποίθηση και ο ερχομός της νέας σεζόν είναι μια καλή αφορμή για το απαραίτητο makeover. Τα μαλλιά των ονείρων σας μπορούν να γίνουν πράγματι δικά σας, αρκεί να ακολουθήσετε τα κατάλληλα, expert-approved tips, αφού πρώτα βρείτε τον κομμωτή που θα κατανοήσει τις ανάγκες σας και θα σας πει με σιγουριά τι ταιριάζει σε εσάς.

Ψάχνοντας για συμβουλές που θα σας βοηθήσουν σε αυτήν τη διαδικασία, οι media πλατφόρμες παίζουν καθοριστικό ρόλο στη σύγχρονη εποχή. Και αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να έχετε βρεθεί μπροστά σε κάποιο από τα βίντεο της Βίκυς Μακρή, της hair expert από τον Βόλο, όπου και διατηρεί το δικό της κομμωτήριο "Beauty". Η ίδια μετράει χιλιάδες followers σε Instagram, TikTok και Facebook, μέσω των οποίων απαντά στα ερωτήματα που όλοι θέλουμε να μάθουμε γύρω από τα μαλλιά, αλλά και μοιράζεται τις πολύτιμες και χρηστικές συμβουλές της βάσει της εμπειρίας της.

bv6-67-editfb.jpg


Άκρως δημιουργική και δραστήρια, η αγάπη της κας Μακρή για την κομμωτική την οδήγησε στο να εκπαιδευτεί στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Αγγλία, ανοίγοντας τον δικό της χώρο πριν από 35 ολόκληρα χρόνια. Η ίδια αναζητά νέες προκλήσεις κι επιδιώκει διαρκή εκπαίδευση, ώστε να παραμένει πάντα ενημερωμένη για τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές. Για τη «μεταμόρφωση» των γυναικών, βασίζεται στην προσωπομετρία, στη χρωματομετρία, αλλά και στον ξεχωριστό τύπο της κάθε γυναίκας και αυτός είναι ο λόγος που ξεχωρίζει.

bv9-64fb.jpg

Εμείς συνομιλήσαμε μαζί της, γνωρίσαμε έναν πραγματικά δημιουργικό και ταλαντούχο άνθρωπο, που μοιράστηκε μαζί μας τις κορυφαίες συμβουλές της. 

Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή σας με τα social media;

Ήταν σημαντικό για μένα να προσφέρω συμβουλές που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά των πελατισσών μου και να τις κάνουν να νιώθουν πιο όμορφες και ικανοποιημένες με την εμφάνισή τους. Θεωρώ ότι ένα σωστό κούρεμα είναι απαραίτητο, αλλά εξίσου σημαντικό είναι να ξέρεις πώς να περιποιείσαι τα μαλλιά σου μόνη σου. Πολύ συχνά διαπίστωνα ότι πολλές από τις γυναίκες που επισκέπτονταν το κομμωτήριό μου στέγνωναν τα μαλλιά τους με λάθος τρόπο. Αυτό με ώθησε να δημιουργήσω το πρώτο μου βίντεο, το οποίο έγινε αμέσως viral, φτάνοντας τα 1,1
εκατομμύρια προβολές. Καθώς έβλεπα την απήχηση των βίντεο μου και την αλληλεπίδραση με ακόλουθους που δεν ήταν πελάτες μου και δε με γνώριζαν προσωπικά, συνειδητοποίησα τη δύναμη των social media ως εργαλείο επικοινωνίας. Έτσι, αποφάσισα να ασχοληθώ πιο συστηματικά με το περιεχόμενό μου, με στόχο να προσφέρω αξία και χρήσιμες συμβουλές σε όσους με ακολουθούν.

bv16-43fb.jpg


Αισθάνεστε ότι εκφράζεστε καλύτερα μέσα από αυτά;

Νιώθω ότι μέσα από τα social media έχω τη δυνατότητα να φτάσω σε πολύ περισσότερο κόσμο από ό,τι θα μπορούσα μόνο μέσω του πελατολογίου μου. Η σκέψη ότι μπορώ να βοηθήσω και να συμβουλέψω περισσότερες γυναίκες με γεμίζει χαρά! Ειδικά όταν επιστρέφουν με μηνύματα και σχόλια για το πόσο βοηθήθηκαν με τα πιο απλά tips, παίρνω την μεγαλύτερη ικανοποίηση. Όσο περισσότερα κορίτσια μπορώ να κάνω χαρούμενα μέσα από τις συμβουλές μου, τόσο μεγαλύτερη είναι και η δική μου χαρά.

bv19-120fb.jpg


Π
οια η σχέση σας με τον κόσμο που σας παρακολουθεί και τι σχόλια λαμβάνετε;

Απαντώ σχεδόν σε όλα τα σχόλια που λαμβάνω, γιατί εκτιμώ πολύ την αλληλεπίδραση με τον κόσμο που με παρακολουθεί. Η αγάπη που εισπράττω μέσα από τα σχόλια είναι πραγματικά συγκινητική, και, ευτυχώς, τα αρνητικά σχόλια είναι ελάχιστα. Αυτή η θετική ενέργεια μου δίνει τεράστια δύναμη να συνεχίσω, παρόλο που κάθε βίντεο απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια. Θέλω πάντα να δημιουργώ περιεχόμενο που είναι όχι μόνο όμορφο, αλλά και χρήσιμο για όσους το παρακολουθούν.

bv-55.jpg


Γ
ιατί το κοινό εμπιστεύεται τις συμβουλές σας;

Είναι πρακτικές, αποτελεσματικές και εύκολες στην εφαρμογή! Προσπαθώ πάντα να εξηγώ τα πράγματα με απλό τρόπο και να δείχνω βήμα-βήμα πώς μπορεί κάθε γυναίκα να περιποιηθεί τα μαλλιά της στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται γνώσεις κομμωτικής. Αυτή η απλότητα και η προσβασιμότητα στις συμβουλές μου, κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται ότι μπορούν να τις εφαρμόσουν άμεσα και να δουν αποτελέσματα.

Τι σας κάνει να ξεχωρίζετε;

Η αγάπη μου για τις γυναίκες με κάνει να ξεχωρίζω μέσα από τα μάτια τους. Προσεγγίζω κάθε συμβουλή με φροντίδα και ειλικρινές ενδιαφέρον, με στόχο να τους προσφέρω κάτι που θα τις κάνει να νιώθουν όμορφες και σίγουρες για τον εαυτό τους. To ότι αγαπάω αυτό που κάνω αντανακλάται σε κάθε βίντεο και συμβουλή, και πιστεύω πως αυτό είναι που κάνει τη διαφορά.


Top 3 tips & tricks from Vicky Makri

1) Πάντα conditioner: Χρησιμοποιήστε το κατάλληλο conditioner για τον τύπο των μαλλιών σας για όμορφα, υγιή μαλλιά.

2) Επιλέξτε σαμπουάν κομμωτηρίου: Προτιμήστε επαγγελματικά σαμπουάν για να δείτε σημαντική διαφορά στην καθαριότητα αλλά και στη διάρκεια των χτενισμάτων σας.

3) Χρησιμοποιήστε θερμοπροστατευτικό: Πριν στεγνώσετε τα μαλλιά σας, τοποθετήστε πάντα ένα καλό θερμοπροστατευτικό, που λειτουργεί και ως μάσκα.


Εσείς γνωρίζατε ότι τόσο καιρό στεγνώνατε με λάθος τρόπο τα μαλλιά σας; Στο παρακάτω TikTok η Βίκυ Μακρή μάς δείχνει ποια είναι η σωστή τεχνική!
@beauty.volos Ηξερες οτι τα μαλλια «ακουνε» απο το στεγνωμα και παιρνουν τη φορμα που τους δινεις; #beautyvolos #beauty #volosgreece #hairblow #dryhair #hairtips #tips #info #hairinfo #fyp #fypgreece #mpesfypls ♬ πρωτότυπος ήχος - Beauty.volos

Info: Beauty Volos, Ξενοφώντος 45, Βόλος 38333, τηλ. 24210 34986, Facebook, Instagram, TikTok.