fbpixel

Search icon
Search
Forbes 30 under 30: Tελικά με ποια κριτήρια πρωταγωνιστεί η Hailey Bieber στη συγκεκριμένη λίστα;
PEOPLE & MOMENTS

Forbes 30 under 30: Tελικά με ποια κριτήρια πρωταγωνιστεί η Hailey Bieber στη συγκεκριμένη λίστα;

Μάλλον τα πρότυπα συνεχώς αλλάζουν


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έγινε γνωστή η λίστα Forbes που περιλαμβάνει τους καλύτερους επιχειρηματίες και τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες για το 2023. Ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν, είναι η Hailey Bieber, με το λαμπερό μοντέλο, influencer κι επιχειρηματία να συγκεντρώνει επάνω της όλα τα βλέμματα. Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για μία πολύ λαμπερή γυναίκα, super δημοφιλή με πολλούς fans. Είναι επίσης ξεκάθαρο, πως η πρώτη της επιχειρηματική κίνηση και το νέο της beauty brand γνωρίζει τεράστια επιτυχία, ωστόσο, είναι -πράγματι- αυτό αρκετό για να της δώσει ένα «εισιτήριο» για τη συγκεκριμένη λίστα; Και τελικά, είναι η Hailey Bieber το νέο, ιδανικό πρότυπο για όλες τις νεαρές γυναίκες και τους άνδρες που θέλουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και μάχονται καθημερινά γι΄αυτό;

Αναγνώριση ή λάθος μήνυμα;

Η νέα λίστα Forbes

Η Hailey Bieber βιώνει μοναδικές στιγμές, καθώς από μόνο του το γεγονός ότι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Forbes με τους "30 under 30", σημαίνει πολλά για την ίδια. Είναι η δική της στιγμή και προφανώς την απολαμβάνει. «Νομίζω ότι το αγαπημένο μου μέρος της όλης διαδικασίας είναι η δημιουργία. Και εγώ είμαι επικεφαλής της δημιουργικής διαδικασίας. Πολύ καιρό έδινα το όνομα και το πρόσωπό μου στη δημιουργική διαδικασία άλλων ανθρώπων και νομίζω ότι αυτό βασικά με βοήθησε να αναπτύξω τη δική μου με πολλούς τρόπους. Με κάνει να αισθάνομαι δυνατή να είμαι εγώ επικεφαλής», ανέφερε μεταξύ άλλων η Hailey μιλώντας στο Forbes και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τόσο πολύ Forbes, τόσο ενθουσιασμένη γι’ αυτό το εξώφυλλο και τόσο ενθουσιασμένη για όλα όσα πρόκειται να έρθουν με τη Rhode και ευχαριστώ την ομάδα της Rhode που ήταν η πιο φοβερή ομάδα που θα μπορούσα να ζητήσω. Το ταξίδι αυτό είναι που με κάνει να τσιμπάω καθημερινά τον εαυτό μου».

Το νέο της beauty brand βγήκε επίσημα για πρώτη φορά στην αγορά τον περασμένο Ιούνιο, αρχικά με τρία products που απευθύνονται σε κάθε γυναίκα, που θέλει να είναι λαμπερή κι εντυπωσιακή σε κάθε της εμφάνιση. Ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή ότι επρόκειτο για το next big thing του beauty world κι οι προσδοκίες επιβεβαιώθηκαν στον απόλυτο βαθμό μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Οι beauty gurus λάτρεψαν τα προϊόντα της κι η Hailey είδε τις μετοχές της να αυξάνονται κατακόρυφα. Όλα δείχνουν ότι το 2023 θα είναι η δική της χρονιά, με τους fans της να περιμένουν με αγωνία και τα επόμενα λανσαρίσματα, αλλά την ίδια στιγμή το γεγονός ότι μπήκε στη λίστα Forbes μέσα σε μία... στιγμή, προκαλεί και κάποια ερωτηματικά.

Σκληρή μάχη ή αναμενόμενη επιτυχία;

Κανείς δεν μπορεί να μειώσει όλα όσα έχει καταφέρει η Hailey Bieber, κανείς δεν αμφισβητεί την αξία της, ωστόσο, είναι δεδομένο πως για μία ακόμη φορά γίνεται μία τεράστια προσπάθεια να αναδειχθεί στο super πρότυπο για τη νέα γενιά. Είναι όμως πράγματι αυτό; Ξεκινώντας από τα βασικά, θα πρέπει να καταρριφθεί επιτέλους ένας μύθος, που μάλλον αποτελεί πραγματικότητα για αρκετό κόσμο. Η Hailey δεν είναι αυτοδημιούργητη. Είναι ένα κορίτσι, μία γυναίκα που είχε από μικρή την οικογένειά της στο πλευρό της, που της προσέφερε όλα όσα χρειάστηκε για να φτάσει στην κορυφή και της έδωσε όλα τα απαραίτητα εφόδια. Είχε τις διασυνδέσεις, είχε την οικονομική δύναμη για να πετύχει και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Συνεργάστηκε με κορυφαίους οίκους, είδε τους followers της στα social media να αυξάνονται σε εντυπωσιακό βαθμό, απέκτησε τεράστια δύναμη και το όνομά της έγινε γνωστό σε κάθε γωνιά του κόσμου. Το last step, ήταν η δημιουργία του δικού της skincare brand. Ήταν κάτι που ήθελε να κάνει και φυσικά το κατάφερε, ενώ πριν ακόμη καν να κυκλοφορήσουν τα products της, δημιουργήθηκε μία τεράστια λίστα αναμονής, από ανθρώπους που ήθελαν να είναι οι πρώτοι που θα τα δοκιμάσουν. 

0x0.jpg

Η Hailey είναι απόλυτα πετυχημένη και στα 26 της, θα πρέπει να αισθάνεται περήφανη για όσα έχει καταφέρει στη ζωή της, όμως, πρότυπο για άλλους νέους ανθρώπους δεν είναι. Πόσο εύκολο είναι ένα κορίτσι στην ηλικία της να πάρει την απόφαση να δημιουργήσει το δικό του brand; Όλοι έχουμε όνειρα, αλλά πόσο εύκολο είναι να τα πραγματοποιήσουμε; Είναι ωραία η αστερόσκονη που περιβάλλει αυτούς τους ανθρώπους, είναι ιδιαίτερα ελκυστική η λάμψη που συνοδεύει τα social media και τους influencers που κάνουν καριέρα σε αυτά, κάπου όμως ίσως πρέπει να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό και να επιστρέψει ο κόσμος στην πραγματικότητα. Να πατήσει σταθερά στα πόδια του και να μάθει να λειτουργεί με ρεαλισμό. Η Hailey μπήκε στη λίστα Forbes, αλλά ίσως κάποιοι θα έπρεπε να σκεφτούν πολύ περισσότερο αυτή την επιλογή...