fbpixel

Search icon
Search
Ένα εκλεκτό κρασί για τους λάτρεις του οίνου
TASTE

Ένα εκλεκτό κρασί για τους λάτρεις του οίνου

Το Grande Reserve Naousa Boutari 2013 έχει ταυτιστεί με τα Οινοποιεία Μπουτάρη και ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητά του


Οι φθινοπωρινές ημέρες είναι ιδανικές για gatherings και στιγμές με φίλους. Πέρα από το φαγητό που θα πάρει θέση στο τραπέζι, το κρασί είναι κάτι που δεν μπορεί να απουσιάζει, με σκοπό να απογειώσει το κέφι και να συνοδεύσει υπέροχα το κάθε πιάτο. Όποια και αν είναι η προτίμησή σας στα κρασιά, είναι σημαντικό να εστιάζετε στην υψηλή ποιότητα, στις επιλεγμένες σοδειές και να εμπιστεύεστε τις ελληνικές παραγωγές που αφοσιώνονται σε όλα τα παραπάνω.

Επιπλέον, ένα καλό κρασί αποτελεί και την ιδανική πρόταση για δώρο, δεδομένου ότι είναι συνώνυμο με γεγονότα γιορτής. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να προσφέρετε στους πιο ξεχωριστούς για εσάς ανθρώπους ένα ποιοτικό μπουκάλι κρασί! Μια must επιλογή δώρου που όλοι θα ευχαριστηθούν!

Στην αναζήτηση του πιο εκλεκτού κρασιού, η Οινοποιία Μπουτάρη, που φημίζεται για την άριστη ποιότητα των ποικιλιών της, παρουσιάζει το Grande Reserve Naousa Boutari 2013. Πρόκειται για το must-have wine, που θα ξετρελάνει τους λάτρεις του είδους!

grande-reserve-naoussa-750ml-2013.jpg
Grande Reserve Naoussa Boutari 2013

Το πρώτο κρασί που ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα

Το Grande Reserve Naousa Boutari 2013 έχει ταυτιστεί με τα Οινοποιεία Μπουτάρη, αφού είναι ένα από τα πρώτα και γνωστότερα κρασιά τους. Είναι το πρώτο κόκκινο κρασί, που εισήγαγε στην αγορά την έννοια της περιορισμένης κι ελεγχόμενης παραγωγής από σταφύλια επιλεγμένων αμπελώνων, καθώς κι αυτό που ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα κι αγαπήθηκε αμέσως από την ελίτ της εποχής.

Η πρώτη σημαντική σελίδα στην ιστορία του ελληνικού κρασιού έχει γραφτεί με... κόκκινα γράμματα. Έχει στο ενεργητικό του σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς, ενώ θεωρείται σταθερά από Έλληνες και ξένους γευσιγνώστες ένα υψηλών προδιαγραφών ελληνικό ερυθρό κρασί.

kz001-44.JPG


Η σοδειά του 2013 που κυκλοφορεί ως τρέχουσα σοδειά, είναι ένα εξαιρετικό παλαιωμένο κρασί που αναδεικνύει τις δυνατότητες του Ξινόμαυρου στην παλαίωση κι αποδεικνύει την ταυτότητα του προϊόντος, ως ένα κορυφαίο κόκκινο ελληνικό κρασί παλαίωσης. Μάλιστα, πρόκειται για ένα κρασί που απέσπασε Χρυσό Bραβείο στον Διαγωνισμό Οίνου της Θεσσαλονίκης το 2017.

Μια high-quality επιλογή, απόλυτα ιδανική για τους wine lovers της ζωής σας!

Μ' ένα πλούσιο βαθυκόκκινο χρώμα, αναδεικνύει αρώματα φράουλας, βατόμουρου και δαμάσκηνου. Οι νότες αυτές συνδυάζονται με συστατικά παλαίωσης, όπως είναι η κανέλα, η βανίλια, το ξύλο και τα μπαχαρικά. Μ' επίγευση που διαρκεί, είναι ένα στιβαρό κρασί με σώμα που χαρακτηρίζεται από πολλές και ώριμες ταννίνες, γεγονός που μαρτυρούν την πολύχρονη παλαίωση.

kz001-11.JPG
Παρακάτω, δείτε με τι να το συνδυάσετε για σωστό pairing!

Το κόκκινο κρασί ταιριάζει περισσότερο με το κόκκινο κρέας και τις σκούρες σάλτσες, σε αντίθεση με το λευκό, που πηγαίνει καλύτερα με λευκό κρέας, λευκές σάλτσες, ψάρια και θαλασσινά. Μερικά από τα πιάτα που θα σας προτείναμε συνδυαστικά με το κόκκινο κρασί, είναι το μοσχάρι κρασάτο ή στη γάστρα, το οσομπούκο, ή ακόμα και με ζυμαρικά καθώς και με πιατέλες κίτρινων τυριών.

Info

Site: www.boutari.gr

Facebook: Boutari

Instagram: @boutariwines