fbpixel

Search icon
Search
Εκπτώσεις: Τα it trends της χρονιάς που πρέπει να προσθέσετε στη συλλογή σας asap
TRENDS & CATWALKS

Εκπτώσεις: Τα it trends της χρονιάς που πρέπει να προσθέσετε στη συλλογή σας asap

Παραμείνετε fashionable μ'αυτά τα κομμάτια


Είναι και επίσημο! Από σήμερα τα καταστήματα είναι και πάλι ανοιχτά κι εμείς έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε την αγαπημένη μας δραστηριότητα, φυσικά το shopping therapy. Μία διαδικασία, η οποία μας είχε λείψει ιδιαιτέρως τον τελευταίο καιρό.

Αυτή η επιστροφή συμπίπτει με την περίοδο των εκπτώσεων και πραγματικά δε θα μπορούσε να γίνει με καλύτερο τρόπο. Έχουμε την ευκαιρία να προσθέσουμε στη συλλογή μας κομμάτια, τα οποία όχι μόνο θα ανανεώσουν το στιλ μας αλλά θα ανεβάσουν και τη διάθεση και την ψυχολογία μας. Πριν από λίγες ημέρες είχαμε αναφερθεί στα κλασικά κομμάτια που αξίζει να επενδύσουμε στις εκπτώσεις, με στόχο να δημιουργήσουμε μία διαχρονική γκαρνταρόμπα. Τώρα ήρθε η στιγμή να αναφερθούμε στα it trends της σεζόν.

Αν λοιπόν επιθυμείτε να ακολουθείτε τους κανόνες των τάσεων κατά «γράμμα» συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε όλα τα items που θα σας δώσουν μία fashionable πινελιά και τα οποία ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν.

Leather items

it-trends-4-1.jpg
Style du monde

Εδώ και αρκετούς μήνες τα δερμάτινα κομμάτια έχουν εκτοξεύσει την δημοφιλία τους στα ύψη. Μάλιστα δε σταμάτησαν να κυριαρχούν ούτε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, γεγονός που μας δημιούργησε την αίσθηση ότι είναι μία μεγάλη τάση εδώ και πολλές δεκαετίες. Η παρουσία τους θα συνεχίσει να είναι έντονη και τους επόμενους μήνες, όπως όλα δείχνουν, και η περίοδος των εκπτώσεων είναι ιδανική για να τα εντάξετε στη γκαρνταρόμπα σας σε περίπτωση που δεν το έχετε κάνει μέχρι στιγμής. Μπορείτε να επενδύσετε σε κομμάτια έτσι ώστε να δημιουργήσετε total leather looks αλλά και σε μεμονωμένα για διαφορετικούς συνδυασμούς.

Leather

Wonder black pants, Manolo, Mosty.com 

BUY HERE 

Leather

Leather

Vegan leather dress, Nanushka 

BUY HERE 

Leather

Cardigans

it-trends-1.jpg
Image source: @wardrobeicons

Βρισκόμαστε στην «καρδιά» του χειμώνα, η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερη χαμηλή και όλο αυτό το χειμερινό σκηνικό μας δημιουργεί την ανάγκη για ζεστά και παράλληλα άνετα σύνολα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα cardigans είναι must items για να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Μέχρι μερικές σεζόν πριν τα αναφέραμε ως τα αγαπημένα κομμάτια των Γαλλίδων, αλλά πλέον δεν υπάρχει fashion lover που να μην έχει έστω ένα στη συλλογή της. Η ποικιλία των χρωμάτων και των σχεδίων τους τα κάνει να μη μπορούμε να τα αποχωριστούμε και να θέλουμε συνεχώς ακόμα ένα.

Cardigan

Geometric wool knit cardigan, Etro, Intervista

BUY HERE

Cardigan

Cardigan

Rib-knit cardigan, H&M 

BUY HERE 

Cardigan

Midi skirts

it-trends-5.jpg

Παρόλο που οι φούστες είναι ένα κομμάτι, το οποίο πολλές γυναίκες μπορεί να μην το επιλέγουν συχνά, από την περασμένη άνοιξη βλέπουμε ότι έχουν μπει πολύ δυναμικά στο «παιχνίδι» των τάσεων και συνεχώς διεκδικούν μία σημαντική θέση στη ντουλάπα μας. Για την περίοδο Φθινόπωρο/Καλοκαίρι 2021, το σχέδιο που κέρδισε το ενδιαφέρον είναι οι midi skirts. Πιο συγκεκριμένα, ο συνδυασμός τους με knee high boots παρουσιάστηκε με πολλές παραλλαγές από τις αγαπημένες μας fashionistas. Οι εκπτώσεις αποτελούν κατάλληλη ευκαιρία για να δοκιμάσετε και να βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει. Είμαστε σίγουρες πως δε θα το μετανιώσετε.

Midi skirt

"Gun" skirt, Nenette, Apolloniapolitia.gr

BUY HERE 

Midi skirt

Midi skirt

High waist midi skirt, Gerry Weber, notos.gr

BUY HERE

Midi skirt

Bib collars

it-trends-3.jpg

Μία τάση που μας ακολουθεί από το περασμένο έτος κι όπως φαίνεται θα συνεχίσει για πολύ ακόμα. Τα πουκάμισα ή οι μπλούζες με τους μεγάλους γιακάδες έχουν τη μαγική ικανότητα να ανανεώνουν την εικόνα μας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Συνδυάστε το με το καθημερινό σας τζιν και θα είναι φανταστικό. Μπορείτε να επενδύσετε τόσο σε bib collar top όσο και σε αποσπώμενους γιακάδες, τους οποίους θα έχετε τη δυνατότητα να τους τοποθετείτε σε όποιο κομμάτι θέλετε.

Bib collar

Lace-trimmed cotton T-shirt, Philosophy Di Lorenzo Serafini, Mytheresa.com 

BUY HERE

Bib collar

Bib collars

Oversized shirt, ZARA

BUY HERE 

Bib collars

Chunky sole boots

it-trends-2.jpg

Αναφερόμενες στα it trends της σεζόν δε θα μπορούσαμε να μη μιλήσουμε για ένα από τα μεγαλύτερα κι ακόμα πιο συγκεκριμένα στην απόλυτη τάση των υποδημάτων. Τα chunky sole boots ήταν και είναι παντού το φετινό χειμώνα. Οι παραλλαγές και τα σχέδια τους πάρα πολλά για να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες. Αν έχετε ήδη στην κατοχή σας, προσθέστε ακόμα ένα ενώ αν δεν το έχετε τολμήσει τώρα είναι η ευκαιρία σας.

Chunky sole boots

Eco vinyl boots, Karida 

BUY HERE 

Chunky sole boots

Chunky sole boot

Leather boots, MIU MIU, Kalogirou

BUY HERE 

Chunky sole boot