fbpixel

Search icon
Search
Coachella beauty looks: Όλα όσα θέλουμε να αντιγράψουμε
BEAUTY PEOPLE

Coachella beauty looks: Όλα όσα θέλουμε να αντιγράψουμε

Βρείτε τη δική σας έμπνευση μέσα από υπέροχες εμφανίσεις


Ναι, το Coachella έφτασε και πλέον το φεστιβάλ δεν χρειάζεται συστάσεις. Υπάρχει μουσική και χορός, σίγουρα, αλλά είναι επίσης ένα μέρος για να δείτε και να σας δουν. Είτε πρόκειται για διασημότητες που βγαίνουν με ένα τολμηρό νέο χτένισμα είτε το κάνουν με ένα λαμπερό μακιγιάζ, φαίνεται ότι όλοι λατρεύουν την υπερβολή στο Coachella. Ενημερώνουν τους fans με αναρτήσεις, χορεύουν μέχρι το πρωί, βγάζουν όλη τη δημιουργικότητα τους και μας συστήνουν στους άτυπους κανόνες της ερήμου που μετατρέπεται στο πιο πολυσύχναστο μέρος του πλανήτη. Όλα τα φώτα, λοιπόν, είναι εκεί και το μόνο που μας μένει είναι να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στα beauty looks που ξεχωρίσαμε.

Baby braids

coachella-beauty-looks-braids.jpg
@leoniehanne

Ένα look στα μαλλιά που είναι τόσο εύκολο όσο και εντυπωσιακό, οι «βρεφικές» πλεξούδες είναι απαραίτητο  look για κάθε φεστιβάλ. Χωρίς ταλαιπωρία, προσθέτουν ένα σημείο διαφοράς σε κάθε εμφάνιση. Όσο για το χρώμα στα μάτια, αυτό σίγουρα δίνει μια απόλυτα pop εκδοχή που σίγουρα θα λατρέψετε.

Gemstones

gemstones-beauty-look-coachella.jpg
@ginevramavilla

Δεν θα ήταν το Coachella χωρίς λίγη λάμψη και οι πολύτιμους λίθους στα πρόσωπα των περισσότερων celebrities και influencers. Συμπληρώνοντας απόλυτα τη φορά και την υφή της σκιάς δίνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που τραβάει όλα τα βλέμματα στα μάτια. Αν θέλετε να το αντιγράψετε αλλά να το κάνετε λίγο πιο διακριτικό τότε ακόμη και ένα με δύο αυτοκόλλητα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. 

Space buns

coachella-beauty-looks-fcvug.jpg


Τα «διαστημικά» buns είναι άλλο ένα σταθερό look φεστιβάλ, αλλά φέτος στο Coachella έχουν γίνει κάτι σαν αξεσουάρ. Το αγαπημένο χτένισμα είναι πλέον στολισμένο και εμείς υποδεχόμαστε αυτή την τάση με απόλυτη χαρά. Δίνει παιχνιδιάρικο στιλ, μπορεί να συμπεριλάβει πολλά αξεσουάρ και φυσικά αφήνει τον καμβά του προσώπου ελεύθερο για να πειραματιστείτε. Φυσικά, τα συμπληρωματικά χρώματα στα μάτια αλλά και τα έντονα glossy χείλη ήρθαν για να μείνουν.

Florals

beauty-look-coachella.jpeg
@lilireinhart.ar

Τα florals στη μέση της ερήμου, σε ένα φεστιβάλ όπως το Coachella αποτελούν ένα ακόμη must. Το συγκεκριμένο look δε χρειάζεται προσπάθεια, δείχνει την απόλυτα φυσική, εναρμονισμένη με το περιβάλλον πλευρά και γίνεται ένα με το πνεύμα της ελευθερίας που αυτό πρεσβεύει. Μια τέλεια επιλογή για όσους από εσάς αγαπάτε το boho vibe.

Color pop

beauty-looks-coachella.webp
@brittanyxavier

Στο Coachella αυτή τη χρονιά, το eyeliner ήταν λαμπερό και τολμηρό. Πολλοί επέλεξαν να προσθέσουν ένα ποπ χρώμα beauty looks τους και απέδειξαν ότι αποτελεί έναν εύκολος τρόπο να «βουτήξετε» τα δάχτυλά σας σε φωτεινότερες αποχρώσεις χωρίς να σας κουράζουν. Παίξτε με τα χρώματα, κάντε γραμμικά σχέδια και μη φοβηθείτε να αναμείξετε το μαύρο με οτιδήποτε φωτεινό.