fbpixel

Search icon
Search
Αυτός είναι ο delicatessen παράδεισος μέσα στην Αγορά Μοδιάνο
CITY VIBES

Αυτός είναι ο delicatessen παράδεισος μέσα στην Αγορά Μοδιάνο

Το Olicatessen - Experience Store προσφέρει μια exclusive γκάμα από σούπερ gourmet λιχουδιές


O Αλέξανδρος Στεφανίδης, ιδιοκτήτης του Οlicatessen, και η ομάδα του σχεδίασαν αποκλειστικά για τη Μοδιάνο το “Experience Store”. Έναν γουστόζικο, delicatessen παράδεισο, όπου μπορείς να γευτείς μοναδικά custom προϊόντα κορυφαίων ελλήνων παραγωγών, αλλά και μια exclusive γκάμα από σούπερ gourmet λιχουδιές, φτιαγμένες με πολλή φαντασία, ο οποίος απλά σε αποζημιώνει με τον καλύτερο τρόπο!

«Στο τέλος, μένουν πάντα τα προϊόντα, οι παραγωγοί και οι σχέσεις των ανθρώπων».
17a8872.jpg
Αλέξανδρος Στεφανίδης

To Olicatessen - Experience Store… είναι ένα κατάστημα εμπειρίας γύρω από τη γαστρονομία, που σχεδιάσαμε αποκλειστικά για τη Μοδιάνο, με σκοπό να αναδείξουμε μοναδικές συνταγές και προϊόντα τοπικών παραγωγών - ορισμένα πολύ σπάνια και περιορισμένης παραγωγής. Ανάλογα με την εποχή, η θεματική γκάμα θα εμπλουτίζεται και με μία παγκόσμια συλλογή προϊόντων.

Το όραμα του εγχειρήματός μας προέκυψε καθώς… ήταν πολύ γοητευτική και ελκυστική η ιδέα πως η Αγορά μπαίνει σε νέα εποχή, με την εξέλιξη της ιστορίας της να αποκτά σύγχρονη μορφή. Το να δημιουργηθεί μια μοντέρνα αγορά, που στην Ελλάδα δεν υπάρχει όμοιά της, ένας προορισμός γεύσεων με διεθνές αποτύπωμα, ως project ήταν από μόνο του μεγάλο και σπουδαίο και θέλαμε πολύ να γίνουμε κομμάτι του.

Αν κάτι μας κάνει να ξεχωρίζουμε, είναι… το ότι επιλέγουμε ένα προς ένα κάθε προϊόν. Ό,τι μπαίνει στο ράφι έχει μια μοναδική ιστορία πίσω του, που ξεκινάει να γράφεται τη στιγμή που επισκεπτόμαστε έναν παραγωγό, ένα κτήμα.

Αυτό που φιλοδοξούμε… είναι να γευτεί ο κόσμος κάτι μοναδικό, να μάθει, αλλά και να δημιουργήσουμε καθημερινές εμπειρίες που «ανοίγουν» νέους γαστρονομικούς ορίζοντες.

Για αυτές τις γιορτές προτείνουμε… το “Melomakarono Project”! Πέντε μοναδικές συνταγές με κορυφαίους έλληνες παραγωγούς έφεραν κάτι υπέροχο: μία απίστευτη μαρμελάδα, ένα ρόφημα χωρίς ζάχαρη με υπέροχα αρώματα, δύο φινετσάτες σοκολάτες, παγωτό με αληθινά κομμάτια του αγαπημένου γλυκού και το Panettone, όλα σε γεύση μελομακάρονου. Πώς προέκυψε; Καταφέραμε να πείσουμε έναν σπουδαίο ιταλό πανετίστα να φτιάξει μια δική μας γεύση, με αυθεντικό προζύμι αργής ωρίμανσης. Τελικά, βγήκε ένα αποτέλεσμα βελούδινο, αέρινο, με μπαχάρια και μια πορτοκαλένια γεύση. Μια εξειδικευμένη παραγωγή, απόλυτα gourmet!

Στη Μοδιάνο με εξιτάρει… το ότι έχουν σχεδιαστεί απίστευτα concepts. Είναι πολύ cool, σύγχρονο και δημιουργικό αυτό που συμβαίνει, όχι μόνο αισθητικά, αλλά και σε επίπεδο εμπειρίας. Υπάρχει φρεσκάδα και ποικιλία στα προϊόντα, αναζήτηση στις γεύσεις, οικολογικό αποτύπωμα, μία γκάμα που καλύπτει πραγματικές ανάγκες.

Info

olicatessen.gr

τηλ.: 2313 030286

Facebook: Olicatessen

Instagram: @olicatessen_skg