fbpixel

Search icon
Search
Academy Museum Gala 2024: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί
STYLE PEOPLE

Academy Museum Gala 2024: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί

A-listers έδωσαν το παρών σε μία εντυπωσιακή βραδιά


Ακόμα μία λαμπερή βραδιά έλαβε χώρα στο Hollywood. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε το το ετήσιο gala για το Academy Museum στο Los Angeles, που υποστηρίζει τις εκθέσεις, τις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες και τον προγραμματισμό του μουσείου για το κοινό. Πλήθος διασήμων και A-listers έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν αυτόν τον θεσμό του κινηματογράφου. 

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκαν οι Paul Mescal, Rita Moreno και Quentin Tarantino, ενώ συμπρόεδροι της βραδιάς για τη φετινή χρονιά ήταν οι Nicole Kidman, Salma Hayek, Eva Longoria, Tyler Perry και ο Dr. Eric Esrailian, διαχειριστής του Academy Museum. Παράλληλα, στην επιτροπή υποδοχής βρίσκονταν οι Kirsten Dunst, Ariana Grande, Demi Moore και Saoirse Ronan.

Όπως ήταν αναμενόμενο, σε τέτοιες βραδιές γεμάτες λάμψη και μεγάλα ονόματα, τα βλέμματα ήταν στραμμένα και στις στιλιστικές επιλογές των προσκεκλημένων. Η Kaia Gerber, η Nicole Richi, η Kendall Jenner, η Kim Kardashian, η Demi Moore κ.α περπάτησαν στο κόκκινο χαλί κι έκαναν τα φώτα των φωτογράφων να λάμψουν. 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα red carpet looks που ξεχωρίσαμε!
academymuseum-00.jpg

Η Nicole Kidman επέλεξε ένα maxi dress του οίκου Balenciaga και το συνδύασε με opera gloves. 

image-4.jpg

Η Amelia Dimoldenberg εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με βελούδινη, off shoulder black gown Jean Paul Gaultier και διακριτικά σκουλαρίκια.

image-5.jpg

Η Nicole Richie περπάτησε στο red carpet με εντυπωσιακή δημιουργία σε butter yellow απόχρωση από τον οίκο Rochas Resort 25. Τα αξεσουάρ της ήταν σε μαύρη απόχρωση, ενώ εντυπωσιακά κοσμήματα στον λαιμό και στα αυτιά της απογείωσαν την εικόνα της. 

image-6.jpg

Η Demi Moore «έκλεψε» τις εντυπώσεις με μία glittery, Prada δημιουργία με έντονο σκίσιμο. Λαμπερά σκουλαρίκια συμπλήρωναν την εμφάνισή της, ενώ ο κότσος στα μαλλιά της ανέδειξε ακόμα περισσότερο το υπέροχο πρόσωπό της. 

academymuseum-01.jpg

Η Margaret Qualley προτίμησε μια Chanel, μαύρη δημιουργία. Πρωταγωνιστής της εμφάνισής της ήταν η διαφανής φούστα, η οποία θύμισε παλιότερες δεκαετίες. Η εικόνα της ολοκληρώθηκε μ' ένα headpiece και σκουλαρίκια. 

academymuseum-02.jpg

Η Pamela Anderson άκρως minimal και chic με ένα maxi dress του οίκου The Row. 

image-7.jpg

Ο Joaquin Phoenix μαζί με τη Rooney Mara. Ο ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι με παπιγιόν. Η  Rooney Mara επέλεξε μία vintage δημιουγία από τη συλλογή Givenchy FW96 Couture.

academymuseum-04.jpg

Η Jessica Biel με Balmain δημιουργία με αστραφτερές λεπτομέρειες. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες και μαύρο clutch ολοκλήρωσαν την εικόνα της. 

academymuseum-06.jpg

Η Ariana Grande περπάτησε στο κόκκινο χαλί με custom Balmain δημιουργία σε polka dot print. 

academymuseum-09.jpg

H Μeg Ryan έδωσε το «παρών», επιλέγοντας μία Loewe μακριά τουαλέτα σε floral pritns.

academymuseum-12.jpg

Η Kylier Jenner με Mugler φόρεμα από τη Spring 2024 collection.

academymuseum-14.jpg

Η Kendall Jenner έμοιαζε εντυπωσιακή μέσα στη velvet Schiaparelli δημιουργία της. 

academymuseum-15.jpg

H Κaia Gerber «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το vintage Givenchy φόρεμά της. 

academymuseum-18.jpg

H Cara Delevingne με mini Celine dress.

academymuseum-17.jpg

Η Kim Kardashian με total white vintage Mugler.