fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

4 health & beauty products με οικολογικό αποτύπωμα που εμπιστευόμαστε για λαμπερό δέρμα

Tα φυσικά καλλυντικά προϊόντα dr. noel υπόσχονται να ξεκλειδώσουν τη νεότητά σας


4 health & beauty products με οικολογικό αποτύπωμα που εμπιστευόμαστε για λαμπερό δέρμα

Mε καινοτόμους συνδυασμούς συστατικών και υλικών, συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον, προερχόμενα από οικολογικές βιώσιμες καλλιέργειες, με πολλαπλή φυσική βιολογική ποιότητα, τα φυσικά καλλυντικά προϊόντα dr. noel είναι απαλλαγμένα από σιλικόνη, parabens, μικροπλαστικά και συνθετικές αρωματικές ουσίες και υπόσχονται να ξεκλειδώσουν τη νεότητά σας με τον πιο φυσικό τρόπο.

Μοναδική προσέγγιση προς τη νεότητα με ελληνική καταγωγή

3-qtkms.jpg


Την ομώνυμη σειρά με προϊόντα περιποίησης και συμπληρώματα διατροφής δημιούργησε η Ελληνίδα Dr. Αικατερίνη Νταλαμπέκου-Noel, με διδακτορικό στην Ιατρική και πτυχίο Οδοντιατρικής στο Μόναχο, η οποία μετά από ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το θέμα της επιγενετικής και της υγείας. Η φροντίδα του δέρματος σε συνδυασμό με τα νέα τρόφιμα (Novel Foods) παρέχουν στην επιδερμίδα οργανικά έλαια, βιταμίνες και ισχυρά αντιοξειδωτικά, τα οποία επαναφέρουν τη λάμψη, τη φρεσκάδα, την τόνωση και την ελαστικότητα, και αποτελούν τα πιο δυνατά «χαρτιά» στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς.

Επιγενετικός επαναπρογραμματισμός, το αντίδοτο της γήρανσης

Η dr. noel συνδυάζει την κυτταρική και οργανική φροντίδα του δέρματος με τα κατάλληλα νέα τρόφιμα, προσφέροντας υγεία και λάμψη. Πίσω από αυτό το σύνθετο σύνολο βρίσκεται η επιγενετική, που αποτελεί το κλειδί της pro-youthing ιδέας για τη διατήρηση της νεότητας κάθε τύπου δέρματος, αφού μπορεί να επαναπρογραμματίσει τις λειτουργίες της επιδερμίδας.

Elysiage: Για αιώνια λαμπερή ομορφιά

img-1205.jpg


Η βραβευμένη συλλογή ELYSIAGE με σφραγίδα 5 αστέρων από την Dermatest αποτελεί ένα super cocktail για Pro-Youthing Glow και περιλαμβάνει:

• The serum: Πρόκειται για έναν μεταξένιο ορό λαδιού, που συνδυάζει πολύτιμα φυσικά αντιγηραντικά συστατικά, μειώνει τη μελάγχρωση και τη φωτογήρανση και αυξάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

• The cream: Με ένα εξαιρετικά ισχυρό σύμπλεγμα δραστικών συστατικών δίνει αποτέλεσμα Botox, ενώ τα ενεργά συστατικά του διεγείρουν τη βιοσύνθεση κολλαγόνου και σχηματίζουν μια προστατευτική ασπίδα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Το δέρμα γίνεται άμεσα πιο φρέσκο, σφριγηλό και γεμάτο ζωντάνια.

Novel Foods: Πολύτιμη τροφή για το δέρμα

8-Ure1I.jpg


NMN, boost your day: Για πρώτη φορά σε ένα συμπλήρωμα διατροφής σε τόσο αγνή και συμπυκνωμένη μορφή για υπογλώσσια χρήση, χρησιμοποιείται β-νικοτιναμίδιο μονονουκλεοτίδιο (NMN), ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο δραστικό συστατικό που επιτυγχάνει πρωτοποριακά αντιγηραντικά αποτελέσματα.

Life+Health: Tο πιστοποιημένο multi-booster είναι vegan, χωρίς γλουτένη, περιέχει ενεργά συστατικά από επιλεγμένα οργανικά εκχυλίσματα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, ενισχύει το ανοσοποιητικό και την ευεξία και βελτιώνει το κυκλοφορικό, τον ύπνο, τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, το στρες και τη μνήμη.

«Όλη μου η προσοχή έχει στραφεί στη μόνιμη ενδυνάμωση του δέρματος με πολύτιμα ενεργά καλλυντικά και τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής. Το σώμα το αξίζει», Dr. Ekaterini Dalampekou-Noel

1

Ultra rich anti-aging cream

Aντιγηραντική κρέμα BUY HERE

2

Ultra luxe face oil serum

Oρός Προσώπου BUY HERE

3

Boost your day, slow your aging

Συμπλήρωμα διατροφής για αντιγήρανση BUY HERE

4

Boost your well-being

Συμπλήρωμα διατροφής για ευεξία BUY HERE