fbpixel

Search icon
Search
Editors' weekly picks: Οι συντάκτες του GLOW.GR μοιράζονται τις top επιλογές της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Editors' weekly picks: Οι συντάκτες του GLOW.GR μοιράζονται τις top επιλογές της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν και τους έκανε εντύπωση!


Σταυρούλα Κλειδαριά

1-gVtlw.jpg

Εντυπωσιάστηκα με τη νέα καμπάνια της Carolina Herrera. Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο και τρυφερό από τη γιορτή της μητέρας και την ανυπέρβλητη σχέση αγάπης μεταξύ μητέρας και παιδιών που πάντα και για πάντα μας συγκινεί. Αν θέλετε να γιορτάσετε λίγο διαφορετικά αυτή τη φορά βάζοντας στο παιχνίδι χαρούμενους πειραματισμούς με τη μόδα ρίξτε μια ματιά σ’ αυτήν την απίθανη καμπάνια της που πραγματικά αποθεώνει την πλέον γοητευτική πλευρά της σχέσης μητέρας και κόρης. Απλά υπέροχη!

zendaya-wearing-custom-celia-kritharioti-dress-and-v0-u4h77rm4y0xc1.jpg

Μια τάση που έχω ξεχωρίσει τον τελευταίο καιρό είναι αυτή του wearable art. Αυτό μου θύμισε η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Zendaya, με την καθηλωτική της ομορφιά που πάντα μας μαγεύει με τις εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά το απογείωσε αφού επέλεξε να φορέσει για δεύτερη συνεχή φορά, με αφορμή την νέα της ταινία «The Challengers», ένα glam mini φόρεμα με μακριά μανίκια και χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το πανέμορφο φόρεμα υπογράφει η Celia Kritharioti. Η έμπνευση της ήταν από την ταινία στην οποία η Zendaya πρωταγωνιστεί όπου υποδύεται μια προπονήτρια tennis.

b-36908-thedoctor-dsf8967-vasiaanagnostopoulou.jpg

Ανυπομονώ για το καθηλωτικό έργο "The Doctor" της Κατερίνας Ευαγγελάτου, που έρχεται στη Θεσσαλονίκη από τις 15 - 26 Μαίου στο Βασιλικό Θέατρο. Το αριστούργημα του Robert Icke που ύμνησαν οι Times, ο Guardian, ο Telegraph και οι Financial Times και έσπασε τα ταμεία στο West End του Λονδίνου, αποτελεί ένα πανέξυπνο, σύγχρονο θεατρικό θρίλερ το οποίο εστιάζει στον διάλογο επάνω σε κρίσιμα θέματα της σύγχρονης εποχής, με τρόπο που προκαλεί τα όρια της αντίληψης ακόμη και των ίδιων των θεατών: την ηθική της έμφυλης και φυλετικής ταυτότητας, των κοινωνικών προνομίων, της θρησκείας, της ψυχικής υγείας και της σεξουαλικότητας. Η δε Στεφανία Γουλιώτη στον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές.


Κωνσταντίνος Τανιάς

budapest-gem-01-9600e837-3f7e-40fe-a140-51f9a0763bb8.webp

Ανυπομονώ να διαβάσω και να δω από κοντά το νέο coffee table book της Assouline, με τίτλο "Budapest Gem". Ένας πλούσιος οδηγός για την πανέμορφη αυτή πόλη, με υπέροχες εικόνες που σε κάνουν να ταξιδεύεις έστω και νοερά.

the-blacklist.jpg

Ξεκίνησα να παρακολουθώ το "The Blacklist" στο Netflix, στην οποία ένας εγκληματίας, ο Raymond Reddington, διαφεύγει της σύλληψης εδώ και δεκαετίες και, τελικά, παραδίδεται. Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια η αγωνία κορυφώνεται!

90181-shop-interior.jpg

Εντυπωσιάστηκα με τη συλλογή του Cycladic Shop για το φετινό Πάσχα κι αυτό που ξεχώρισα είναι η λαμπάδα με το γυναικείο κυκλαδικό ειδώλιο. Άλλη μια φορά που το εμβληματικό μουσείο αποτυπώνει με τον πιο κομψό τρόπο την Ελλάδα και τον πολιτισμό της σε μια collection με μοναδικά δώρα, εμπνευσμένα από τις μόνιμες συλλογές του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και τα νησιά του Αιγαίου.


Χρύσα Σιμώνη

tom-ford-ss-24.jpg
Tom Ford SS'24

Μια τάση που ξεχώρισα για τη φετινή σεζόν spring summer είναι αυτή του boho, όμως αυτή τη φορά αναφέρομαι στα κοσμήματα. Φέτος το καλοκαίρι, λοιπόν, περιμένουμε να δούμε έντονο stacking στα δαχτυλίδια, τα κολιέ και τα βραχιόλια - αλλά και πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα bangles. Γενικότερα, αυτή η free spirit αισθητική με ταυτόχρονα ένα maximal style ταιριάζουν απόλυτα στα vibes του καλοκαιριού!

shutterstock-225357577.jpg

Διάβασα ένα άρθρο στο W Magazine που σχολιάζει το γεγονός πως το Μουσείο του Λούβρου αναζητά νέα στέγη για τη Μόνα Λίζα του Λεονάρντο ντα Βίντσι. Το κόσμημα του μουσείου βρίσκεται στο επίκεντρο των σχεδίων ανακαίνισης που αποσκοπούν στην καταστολή της "απογοήτευσης" για την πολυπληθή εμπειρία θέασης του έργου τέχνης. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Figaro, το αριστούργημα του Ντα Βίντσι -που σήμερα στεγάζεται στην πτέρυγα Denon του μουσείου- θα μεταφερθεί σε δική του ξεχωριστή αίθουσα στο υπόγειο του ιδρύματος. Μου φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον να μαθαίνω για τον κόσμο της τέχνης και τις διαδικασίες πίσω από αυτόν - και το πως μια μετακίνηση, έχει τόσο έντονη επιρροή.

screenshot-2024-05-02-at-40640-pm.png

Εντυπωσιάστηκα με τη νέα καμπάνια του οίκου Jimmy Choo. Η ηθοποιός και παραγωγός Sydney Sweeney είναι η πρωταγωνίστρια της νέας summer καμπάνιας , η οποία γυρίστηκε στον ηλιοκαμένο ουρανό του Palm Springs, προβάλοντας τα νεότερα κομμάτια SS24 της μάρκας. Εκτός από τις φανταστικές εικόνες που αποθανατίστηκαν από τον φωτογράφο Oliver Hadlee Pearch, λάτρεψα το πως εντάχθηκαν όλα τα fashion top trends, όπως το total denim, τα micro shorts αλλά και τα kitten heels!


Αγάπη Γαβριηλίδου

strawberry-matcha-latte-2-scaled.jpeg

Έχοντας μπει σε spring-mood, τώρα αισθάνομαι πως είναι η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσουμε νέα, γευστικά ροφήματα, που θα γεμίσουν την καθημερινότητά μας με πλούσιες γεύσεις και ίσως, θα μπορέσουν να αντικαταστήσουν -έστω και προσωρινά- τον καφέ, που δεδομένα δεν αποτελεί μεγάλο σύμμαχο για τον οργανισμό μας. Κάπως έτσι, γεύτηκα πρόσφατα το τρίχρωμο, παγωμένο latte ρόφημα με φράουλες και τσάι matcha και πραγματικά, αμέσως κέρδισε μία θέση στην καρδιά μου, καθώς αφενός είναι πεντανόστιμο κι αφετέρου, μοιάζει ιδανικό για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Αφού πολτοποιήσετε τις φράουλες, βράστε νερό και τοποθετήστε το σε ένα μικρό bowl, για να ρίξετε κατόπιν σε αυτό το matcha. Ανακατέψτε κι αφήστε το για μερικά λεπτά να κρύωσει. Προσθέστε σε ένα μεγάλο ποτήρι τις πολτοποιημένες φράουλες, τον πάγο, το γάλα και το matcha κι αφού τα ανακατέψετε όλα καλά, απολαύστε το ρόφημά σας. Θα με θυμηθείτε!

neginmirsalehi.jpeg

Μία τάση που έχω ξεχωρίσει είναι τα lip oils που έχουν λανσάρει το τελευταίο διάστημα πολλά, διαφορετικά beauty και skincare brands κι υπόσχονται ασυναγώνιστη λάμψη, θρέψη σε βάθος και ενυδάτωση. Μπορεί με μία πρώτη ματιά να φαντάζει λίγο υπερβολικό όλο αυτό, ωστόσο, προσωπικά μπορώ να πω ότι βρήκα το κατάλληλο product για κάθε ώρα της ημέρας, που μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα με ένα nude lip liner και να αποτελέσει τη βάση για το κατάλληλο look για κάθε περίσταση. Το αγαπημένο μου -μέχρι στιγμής- είναι το Gisou lip oil, που είναι διαθέσιμο στα Sephora κι αν δεν το έχετε ήδη κάνει, αξίζει να το δοκιμάσετε.

240326-anne-hathaway-ew-337p-225b0e.webp

Διάβασα μία συνέντευξη της Anne Hathaway στους New York Times, στην οποία -μεταξύ άλλων- μίλησε και για τη μάχη της με έναν σκοτεινό εθισμό. Η διάσημη ηθοποιός γύρισε λίγο πίσω τον χρόνο και αναφέρθηκε σε μια πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή της και για την καθοριστική απόφαση που πήρε, όταν σταμάτησε το αλκοόλ. Η Hathaway τόνισε ότι παραμένει νηφάλια και «καθαρή» για πέντε ολόκληρα χρόνια, σημειώνοντας πως ήθελε να είναι 100% παρούσα στην ανατροφή του γιου της. Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό να μοιράζονται οι celebrities την αλήθεια για τη ζωή τους και να δείχνουν και τις αδυναμίες τους στο κοινό, καθώς με αυτόν τον τρόπο, ενδεχομένως να μπορούν να βοηθήσουν κι άλλους ανθρώπους, που αντιμετωπίζουν ανάλογες καταστάσεις να κάνουν ένα step μπροστά και να βρουν τη λύση, σε τόσο σημαντικά ζητήματα.


Μάρα Γρηγοριάδου

img-5105.jpg

Πρόσφατα γεύτηκα το kombucha tea, το οποίο είναι αντιοξειδωτικό, βοηθάει το σώμα «από μέσα προς τα έξω» και βοηθάει στην πέψη. Κάτι που έχω σίγουρα παρατηρήσει είναι πως από τη στιγμή που πρόσθεσα αυτό το τσάι στην καθημερινότητα μου το δέρμα μου λάμπει. Προτείνω να το εντάξετε κι εσείς στην διατροφή σας!

img-4743.jpeg

Επισκέφθηκα την λίμνη Ωραιοκάστρου για ένα σύντομο girls trip στο οποίο απόλαυσα ένα picnic με τις φίλες μου. Πρόκειται για ένα μέρος που με βοήθησε να «αγκαλιάσω» τη φύση με την παρέα μου χωρίς να χρειαστεί να διανύσω πολλά χιλιόμετρα. Αξίζει σίγουρα να την επισκεφθείτε κι εσείς για ένα χαλαρωτικό περίπατο ακολουθούμενο από ένα picnic!

img-5106.jpg

Εντυπωσιάστηκα με τη νέα θεματική συσκευασία του αγαπημένου μου Moroccanoil. Το γνωστό haircare brand, ως μέρος της συνεχιζόμενης συνεργασίας του με τον δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, λανσάρει και φέτος τη συλλεκτική συσκευασία Moroccanoil Treatment σε Regular & Light Version. Τη συσκευασία κοσμεί η ελληνική σημαία, μαζί με την ευχή για Καλή Επιτυχία!