fbpixel

Search icon
Search
Τα hair & makeup looks που έκλεψαν εντυπώσεις στο φετινό Met Gala
MAKE UP

Τα hair & makeup looks που έκλεψαν εντυπώσεις στο φετινό Met Gala

Θα θέλετε να κρατήσετε σημειώσεις


Χθες ήταν η πρώτη Δευτέρα του Μαΐου και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Το Met Gala είναι επιτέλους εδώ! Το φετινό θέμα, "Ο κήπος του χρόνου", είναι εμπνευσμένο από την έκθεση του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion", και οι διασημότητες διοχέτευσαν το κατάλληλο για την εποχή σύντομο κείμενο σε μερικές πραγματικά εντυπωσιακές εμφανίσεις ομορφιάς. 

Αν και αυτή η εποχή του χρόνου είναι συνήθως συνώνυμη με τις παστέλ παλέτες, οι διασημότητες κινήθηκαν σε πιο σκούρες, πιο αναπάντεχες κατευθύνσεις. Και εξαιτίας αυτής της τάσης, τα florals για την άνοιξη ήταν πραγματικά πρωτοποριακά, χάρη στην πρωτοποριακή, avant-garde λάμψη που έφεραν οι A-listers στο κόκκινο χαλί. 

Από νωρίς μέσα στη βραδιά, η Zendaya απέδειξε ότι άξιζε να είναι οικοδέσποινα με λεπτά φρύδια και μακιγιάζ της δεκαετίας του 1920, που την έκανε να μοιάζει βγαλμένη από γοτθικό παραμυθένιο όνειρο. Εν τω μεταξύ, η Emma Chamberlain έδειξε πόσο γοητευτική μπορεί να είναι η grunge αισθητική με slick τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπό της και ένα ματ smokey eye.

Συνεχίστε το scrolling για να δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις hair & makeup και ετοιμαστείτε για έμπνευση που θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη χρονιά!

Το Jet Black Bob της Sydney Sweeney

stighmiotipo-othonis-356.png

Η Sydney Sweeney μεταμόρφωσε εντελώς το συνήθως ξανθό beachy look της με ένα ατημέλητο bob σε ένα αγνώριστο κατάμαυρο χρώμα.

Το Gothic Makeup της Zendaya

stighmiotipo-othonis-357.png

Η Zendaya ξέρει πώς να κάνει εντύπωση στο κόκκινο χαλί και δεν απογοήτευσε στο φετινό Gala. Με λεπτά φρύδια με μολύβι και μια ζεστή μπορντό χρωματική παλέτα, εμφανίστηκε με ένα μακιγιάζ που θύμιζε τη δεκαετία του '20 με μια απροσδόκητη γοτθική πινελιά.

Τα Fairy Wing Eyes της Ariana Grande

stighmiotipo-othonis-358.png

H Ariana στράφηκε σε μια εμφάνιση fairy princess, φορώντας ουράνια φτερά νεράιδας στο εξωτερικό των ματιών της, μαζί με μια πολύ μακριά, σούπερ κομψή αλογοουρά.

Το Grunge Glam της Emma Chamberlain

stighmiotipo-othonis-359.png

Η Emma Chamberlain δήλωσε πρόσφατα ότι "περνάει μια περίεργη goth φάση" και φαίνεται ότι το πάθος της για την αποπνικτική grunge λάμψη έφτασε στο αποκορύφωμα του φετινού Met.

Το Branch Headpiece της Lana Del Rey

stighmiotipo-othonis-360.png

Το αγκαθωτό, καλυμμένο με πέπλο headpiece της Lana Del Rey δημιούργησε ένα πανέμορφο φίλτρο για την απαλή λάμψη της. Το εμπνευσμένο από το δάσος look της συμπλήρωνε ένα χάλκινο χείλος, το οποίο δημιούργησε ο makeup artist Etienne Ortega χρησιμοποιώντας το Soft Contour Lip Liner σε Cinnamon Girl και το Agave Glow Color Stick σε Petals από το ομώνυμο brand του.

Τα Butt-Grazing Lengths της Kendall Jenner

stighmiotipo-othonis-361.png

Η Kendall Jenner εμφανίστηκε με κυματιστά extensions, τα οποία ήταν τόσο μακριά που έφταναν μέχρι το πιο χαμηλό μέρος του κορμού της. Ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τα fairy vibes, το μοντέλο είχε δύο νοσταλγικά twists στην κορυφή του κεφαλιού της.

Τα Mermaidcore Hair της Rita Ora

stighmiotipo-othonis-362.png

Το αγαπημένο για πάντα "wet" look επέστρεψε στο φετινό κόκκινο χαλί χάρη σε αυτό το mermaidcore moment της Rita Ora. Συνδύασε τις κατεβασμένες, ανακατεμένες τούφες της με πράσινο smoky eye και απαλό ροζ χείλη που συμπλήρωναν τα χρώματα του φορέματός της.

Το Sandy Body της Tyla

stighmiotipo-othonis-363.png

Εμπνευσμένη από "την άμμο του χρόνου", η Tyla συνδύασε το φόρεμά της από ψαμμίτη με λαμπερό αμμώδες μακιγιάζ σώματος.

To Topnot της Jennifer Lopez

stighmiotipo-othonis-364.png

Ενώ το αστραφτερό φόρεμα της Jennifer Lopez ήταν ιδιαίτερα δομημένο, τα καραμελένια μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε έναν ατημέλητο κότσο. Το κόλπο για το άναρχο φινίρισμα αυτής της εμφάνισης; Το The Ultimate Teaser Backcombing Hairbrush της Tangle Teezer, το οποίο χρησιμοποίησε ο στυλίστας Lorenzo Martin για να κάνει τα πράγματα να φαίνονται σκόπιμα ακατάστατα.

Το Y2K Updo της Emily Ratajkowski

stighmiotipo-othonis-365.png

Το slicked-back updo της Emily Ratajkowski έφερε ένα στοιχείο Y2K-chic στο κόκκινο χαλί, χάρη στις γλυπτικές αιχμές και τις τμηματικές αφέλειες.

Το Clean Girl Look της Kylie Jenner

stighmiotipo-othonis-366.png

Η Kylie Jenner είναι γνωστή για τις τολμηρές εμφανίσεις ομορφιάς, γι' αυτό και η απλή λάμψη της στο Met Gala 2024 είναι τόσο ασυνήθιστη. Αγκάλιασε την καθαρή κοριτσίστικη αισθητική με ουδέτερο μακιγιάζ και έκανε μια κομψή δήλωση με ένα μόνο ροζ τριαντάφυλλο τοποθετημένο στο updo της.

To Retro 60s Bob της Gigi Hadid

stighmiotipo-othonis-367.png

Μπορεί η Kim Kardashian να ήταν η Marilyn Monroe του περσινού χορού, αλλά φέτος η Gigi Hadid αντικατέστησε την εικονική ξανθιά star. Έφτιαξε τα μαλλιά της σε ένα bob εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '60, συνδυάζοντάς τα με κόκκινα χείλη και - με τον αληθινό τρόπο της Marilyn - πολλά διαμάντια.

Το Platinum Hair της Kim Kardashian

stighmiotipo-othonis-368.png

Η Κιμ Καρντάσιαν έγινε πάλι ξανθιά. Συνδύασε το ασημένιο φόρεμά της με μαλλιά τόσο πλατινέ που σχεδόν ταίριαζαν, ολοκληρώνοντας το look με nude μακιγιάζ.

Τα Unicorn Tears της Alexandra Daddario

stighmiotipo-othonis-369.png

Το βραβείο για την "πιο δημιουργική χρήση του highlighter" πηγαίνει στην ηθοποιό Alexandra Daddario, η οποία χρησιμοποίησε λίγο glitter κάτω από τα μάτια της για να δημιουργήσει το αποτέλεσμα που μπορεί να περιγραφεί καλύτερα ως "δάκρυα μονόκερου". Χρησιμοποίησε την ίδια χρυσή λάμψη στα βλέφαρά της και ολοκλήρωσε το look της με ένα περίτεχνο χρυσό headpiece.

Το Glass Skin της Elle Fanning

stighmiotipo-othonis-370.png

Η Elle Fanning ταίριαξε το γυάλινο δέρμα της με το γυάλινο φόρεμά της, χάρη στον ορό υαλουρονικού οξέος της L'Oréal και την κρέμα νερού της L'Oréal. Για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη φωτεινότητα της Fanning, ο makeup artist της εφάρμοσε ένα στρώμα True Match Lumi Glotion στην απόχρωση 901 κάτω από το foundation της.