fbpixel

Search icon
Search
Το boutique hotel στην καρδιά της Θεσσαλονίκης που επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτελούς φιλοξενίας και κάνει upgrade στις μεσογειακές γεύσεις
CITY VIBES

Το boutique hotel στην καρδιά της Θεσσαλονίκης που επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτελούς φιλοξενίας και κάνει upgrade στις μεσογειακές γεύσεις

To Daios Luxury Living Hotel υπόσχεται να σας μαγέψει με τη ζεστή ατμόσφαιρά του


Η γοητεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει, γεγονός που μπορεί να επιβεβαιώσουν τόσο οι κάτοικοι της πόλης όσο και οι επισκέπτες της. Για όποιον βρεθεί εδώ, η διαμονή στην καρδιά της πόλης αποτελεί μονόδρομο, έχοντας σε απόσταση αναπνοής όλα τα must-visit σημεία όπου αξίζει να βρεθεί. Στην αναζήτηση του ιδανικού ξενοδοχείου, το Daios Luxury Living Hotel φιγουράρει στη λίστα με τα κορυφαία της κατηγορίας του, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία που μένει πραγματικά αξέχαστη. Η φιλοξενία και η παραμονή σε αυτό το boutique hotel απογειώνεται χάρη στις υπέροχες γεύσεις και τα εκλεκτά πιάτα του Daios Bar Restaurant, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

A luxury experience by the sea

preview-1.jpg

Εκεί που σκάει το κύμα, η Θεσσαλονίκη μοιάζει να απλώνεται μπροστά στα μάτια σας περιμένοντάς σας να την εξερευνήσετε. Η προνομιακή του θέση κάνει το Daios Luxury Living να ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλα πολυτελή ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη, μόλις λίγα λεπτά από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της πόλης, τον Λευκό Πύργο, την πλατεία Αριστοτέλους, το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo, το λιμάνι αλλά και τους εμπορικούς δρόμους με τα καταστήματα. 

Η έννοια της φινετσάτης και πολυτελούς διαμονής στη Βόρεια Ελλάδα και από την πρώτη στιγμή που θα βρεθεί κανείς εκεί δικαιολογούνται τα 5 αστέρια που φέρνει δίπλα στο όνομά του. Αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή τόσο για μερικές ημέρες αναψυχής όσο και για επαγγελματικά ταξίδια, καθώς και μια νέα πρόταση διαμονής στη Θεσσαλονίκη για όσους αναζητούν πλήρη ιδιωτικότητα, ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες και ασυναγώνιστη θέα στη θάλασσα.

A unique gastronomic journey

preview-2.jpg

Και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ! Η εμπειρία διαμονής δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένη όταν δε συμπληρώνεται από μοναδικές γεύσεις, που τιμούν τον τόπο και τα φρέσκα υλικά. Το Daios Βar Restaurant είναι ένας ζεστός και φιλικός χώρος με θέα στη θάλασσα και στο πορφυρό ηλιοβασίλεμα. Το ατμοσφαιρικό αυτό εστιατόριο δίνει τη δυνατότητα τόσο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου όσο και στους ανθρώπους της πόλης να απολαύσουν την προσεγμένη και μοντέρνα Μεσογειακή κουζίνα, αλλά και αυθεντικές ελληνικές σπεσιαλιτέ. 

Όλα τα πιάτα είναι φτιαγμένα από αγνά υλικά, επιλεγμένα από διάφορες γωνιές της Ελλάδος που με τη μαεστρία των ανθρώπων της κουζίνας μετατρέπονται σε γαστρονομικές απολαύσεις για κάθε στιγμής της ημέρας - από brunch μέχρι lunch και dinner. Μερικά από τα πιάτα που αξίζουν την προσοχή κάθε γνήσιου foodie είναι τα χειροποίητα Agnolotti, το ριζότο Καραβίδας και το ραβράκι φρικασέ.

22-0tMU1.jpg


Το καθένα από τα πιάτα συνδυάζεται υπέροχα με ένα κρασί από την πλούσια wine list του εστιατορίου για μια απόλυτα ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία, την οποία θα θυμάστε για καιρό και θα θέλετε να τη ζείτε ξανά και ξανά. Το Daios Βar Restaurant είναι η τέλεια επιλογή ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν έναν αυθεντικό ιταλικό espresso ή ένα θεσπέσιο brunch με σύγχρονες γεύσεις και αρώματα της Μεσογείου.

22-1-4dwuS.jpg


Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο μοναδικό designer τόσο του ίδιου του ξενοδοχείου όσο και του εστιατορίου. Γήινα χρώματα και φυσικά υλικά, όπως τα ξύλινα δάπεδα και η σύγχρονη επίπλωση πλάθουν ένα χώρο με απέραντη θέα στο Θερμαϊκό που αποπνέει απλότητα και ηρεμία. Θα νιώσετε κατευθείαν την αίσθηση της ζεστασιάς που θα σας συνεπάρει!

Η απλότητα υπερισχύει ακόμη και στον τρόπο που τα αγνά και φρέσκα υλικά χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία εκλεκτών πιάτων.

Info: Daios Luxury Living Hotel & Daios Βar Restaurant, Λεωφ. Νίκης 59, Θεσσαλονίκη