fbpixel

Search icon
Search
Ballet-core: Πώς να φορέσετε τις μπαλαρίνες σας το καλοκαίρι
STYLING TIPS

Ballet-core: Πώς να φορέσετε τις μπαλαρίνες σας το καλοκαίρι

Οι πιο stylish τρόποι να εντάξετε το it shoe της σεζόν στα καλοκαιρινά σας look


Είναι πλέον επιβεβαιωμένο από τους μεγαλύτερους οίκους αλλά και τους πιο fashionable street stylers, οι μπαλαρίνες έχουν επιστρέψει με μεγάλη επιτυχία. Ενώ η διαχρονική σιλουέτα δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα, η σχετική της τάση έρχεται και φεύγει ανα περιόδους - και με την επιμονή της γενιάς Z να αναβιώνει όλα τα πράγματα του Y2K, ζούμε μια περίοδο "in". 

Λαμβάνοντας υπόψη το διαρκές popularity όλων των πραγμάτων balletcore είναι σαφές πως η τάση δεν πρόκειται να υποχωρήσει σύντομα. Πρόκειται για μια go-to επιλογή, αφού συνδυάζει κομψότητα με άνεση και μπορεί να ταιριάξει σε κάθε σύνολο. Από το γραφείο, μέχρι τη βόλτα και τα afternoon drinks, μπορείτε να τις φορέσετε με τα πάντα άφοβα. Από τις Tabi του Margiela με το διαιρούμενο δάχτυλο, μέχρι τις sheer διάφανες του Alaia, που αποτελούν ιδανική επιλογή για τις ζεστές μέρες αλλά και τις girly δετές Miu Miu, είμαστε σίγουρες πως τις έχετε πετύχει στο Instagram feed σας και όχι μόνο. 

Τώρα που οι θερμότερες μέρες του έτους πλησιάζουν, ήρθε η ώρα να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα καλοκαιρινά σας σύνολα. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τους πιο fashionable συνδυασμούς...

Jeans

abac7a88a9356eb37448c6df751bb539.jpg
Image source: @fakerstrom

Δεν υπάρχει πιο safe combination από το κλασσικό του τζιν και ballet flats. Μπορεί να σας μεταφέρει παντού, από το πρωί ως το βράδυ και μπορεί να κάνει match με οποιοδήποτε top, από t-shirt και tank top μέχρι oversized πουκάμισα. Φέτος σας συστήνουμε να τις συνδυάσετε με baggy jeans, σε ανοιχτόχρωμα washes. 

Capri pants

claire-rose.jpg
Image source: @clairerose

Τα cropped παντελόνια κάπρι, που ήταν στο peak του popularity τους μεταξύ της δεκαετίας του '90 και '00, εισέρχονται στις πασαρέλες και στα street style looks, φέτος, σηματοδοτώντας μια νέα κατεύθυνση για τις αναλογίες των παντελονιών. Για αυτό ήρθε η ώρα να τα εντάξετε στα καλοκαιρινά σας looks σε μονοχρωματικά outfits, με συνοδία τις αγαπημένες σας μπαλαρίνες. 

Bermuda shorts

d2a3f5daca8b1c4193bb99a587360881.jpg
Image source: @nazifeeozcan

Όπως τα κάπρι, έτσι και οι βερμούδες βρίσκονται στο επίκεντρο φέτος, έναντι των short shorts. Ιδανικό κομμάτι για το μεταβατικό αλλά και τον πιο ζεστό καιρό, μια denim βερμούδα συνδυάζεται ιδανικά με μπαλαρίνες, ένα λευκό πουκάμισο και everyday αξεσουάρ. 

Mini dress

snapinstaapp-363833650-18377450422020299-349069070916421004-n-1080.jpg
Image source: @mao.ge

Ένα απλό mini dress σε neutral χρώμα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της spring summer γκαρνταρόμπας. Φέτος συνδυάζουμε τα minimal mini dresses μας με μπαλαρίνες, με ιδιαίτερη έμφαση στις t-shirt γραμμές που κολακεύουν κάθε σωματότυπο και στιλ. Φυσικά, τα αξεσουάρ θα το αναβαθμίσουν με επιτυχία.

Midi silhouettes

marina-norjes.jpg
Image source: @marinanorjes

Αν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά, τότε αυτό είναι πως τα midi φορέματα είναι η πιο hot επιλογή για τις ημέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού. Χαρακτηρίζονται από ευελιξία, άνεση ενώ έχουν το ιδανικό μήκος για τις διάφορες εναλλαγές της θερμοκρασίας που επικρατούν μέσα στη μέρα. Ένα midi dress και ένα ζευγάρι mesh flats, που αποτελούν απόλυτο trend φέτος, αποτελούν match made in heaven!

Feature image source: @matildadjerf, @tamaramory