fbpixel

Search icon
Search
Το luxury θέρετρο στην Κέρκυρα που ενσαρκώνει την ουσία του προορισμού του και προσφέρει αξέχαστη διαμονή
MAGAZINE

Το luxury θέρετρο στην Κέρκυρα που ενσαρκώνει την ουσία του προορισμού του και προσφέρει αξέχαστη διαμονή

Το Domes Miramare, a Luxury Collection Resort ξεπερνά τις συμβατικές έννοιες της πολυτέλειας


Προσφέροντας εκλεπτυσμένη φιλοξενία που ξεπερνά τις συμβατικές έννοιες της πολυτέλειας, το Domes Miramare, a Luxury Collection Resort στην Κέρκυρα ενσαρκώνει την ουσία του προορισμού του και δημιουργεί ανεπανάληπτες εμπειρίες που θα μείνουν ανεξίτηλες για μια ζωή.

A Rich History

Στις αμμώδεις ακτές των Μωραΐτικων, στην προστατευμένη ανατολική ακτή της Κέρκυρας, το Miramare σχεδιάστηκε ως ένα τραγούδι αγάπης για τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά της περιοχής, τους καταπράσινους λόφους και την ήρεμη, μαγευτική ατμόσφαιρα. Τα μέλη της οικογένειας Ωνάση έχτισαν το θέρετρο τη δεκαετία του 1960 ως αποκλειστικό καταφύγιο για την ελίτ. Μάλιστα, ο ίδιος ο Αριστοτέλης Ωνάσης αγαπούσε πολύ το Miramare, προσκαλώντας σε αυτό τακτικά φίλους και συνεργάτες του. Πάνω από μισό αιώνα αργότερα, η ομορφιά του Miramare και ο αέρας της εκλεπτυσμένης αποκλειστικότητας παραμένουν αναλλοίωτα.

pool-panoramic-wing-domes-miramare-corfu.jpg

Premium Stay

Ένα από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία της Μεσογείου με ιστορικό βασιλικών επισκεπτών. Ένα ελληνικό παραθαλάσσιο καταφύγιο με όμορφη ιδιωτική παραλία και πρόσβαση στη θάλασσα. Στο Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, το λευκό μάρμαρο και η πλούσια διακόσμηση συνυπάρχουν αρμονικά μαζί με τα αρχαία ελαιόδεντρα, τις αμμώδεις παραλίες και τις εντυπωσιακές πισίνες υπερχείλισης που «σβήνουν» στα ήρεμα, αστραφτερά νερά του κόλπου. Εδώ, θα βρείτε πολυτελή δωμάτια σε ουδέτερους τόνους και με σύγχρονη επίπλωση, ορισμένα με τζακούζι ή ιδιωτικές πισίνες, και υψηλών προδιαγραφών. Οι πρώτης τάξεως εγκαταστάσεις συμπληρώνονται από το πολυτελές σπα και τα βραβευμένα εστιατόρια -ανάμεσά τους το Makris Degustation με Χρυσό Σκούφο- που αναλαμβάνουν αναγνωρισμένοι σεφ. Με εξαιρετική θέα στο Ιόνιο πέλαγος, μακριά από την πολυκοσμία, το resort προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα, ενώ βρίσκεται σε προνομιακή θέση, πολύ κοντά στην Παλιά Πόλη της Κέρκυρας.

The Luxe Side of Life

Η Miramaretta, ένα κομψό πολυτελές ταχύπλοο, περιμένει να παρασύρει τους επισκέπτες σε υπέροχες στιγμές αναψυχής. Το adults-only ξενοδοχείο συνεχίζει να είναι ο προορισμός επιλογής για τους σημερινούς jet setters, προσφέροντας μια ευκαιρία να βιώσετε μια πραγματικά μοναδική φιλοξενία. Θα καθίσετε και θα απολαύσετε την καλή ζωή στα ίδια ακριβώς σημεία όπου κάποτε έκαναν το ίδιο και σημαντικές προσωπικότητες όπως η Jackie O και η Maria Callas. Και θα εξερευνήσετε τη μαγεία της Κέρκυρας, από τους σμαραγδένιους όρμους της μέχρι τα επιβλητικά φρούρια και τα υπέροχα θερινά παλάτια.

domes-miramare-corfu-pavilions.jpg


Info:
 Μωραΐτικα, Κέρκυρα, τηλ.: 2310 840550, domesresorts.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2024