fbpixel

Search icon
Search
"Liquid hair": Όσα πρέπει να γνωρίζετε για μια από τις πιο περιζήτητες τάσεις στο διαδίκτυο
HAIR & NAILS

"Liquid hair": Όσα πρέπει να γνωρίζετε για μια από τις πιο περιζήτητες τάσεις στο διαδίκτυο

Πώς να αποκτήσετε αυτό το trendy wet look


Η Dakota Johnson είναι μία από τις ηθοποιούς που διαθέτουν ένα αβίαστα φρέσκο στυλ που είναι τόσο διαχρονικό όσο και μοντέρνο. Είτε φωτογραφίζεται να μπαίνει και να βγαίνει από ξενοδοχεία στους δρόμους του Μανχάταν πλαισιωμένη από θαυμαστές που την λατρεύουν, είτε να παρευρίσκεται σε πρεμιέρες ταινιών στο κόκκινο χαλί (πιο πρόσφατα για τον ρόλο της στο Madame Web της Marvel τον Φεβρουάριο), έχει πάντα το "δάχτυλο στον σφυγμό" του τι συμβαίνει στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς.

Τα χαρακτηριστικά μαλλιά της ηθοποιού έχουν δημιουργηθεί από τον διάσημο κομμωτή Mark Townsend, ο οποίος έχει διαμορφώσει τις εμφανίσεις των Riley Keough, Olivia Wilde, Elizabeth Olsen και Aubrey Plaza. Παρακάτω, ρίχνουμε μια προσεκτική ματιά στο γυαλισμένο, λαμπερό χτένισμα με το οποίο η Johnson εντοπίζεται συχνά, το οποίο συνήθως αναφέρεται ως liquid hair. 

30f8086d9445beea48d2e42e1e6cf26e.jpg
Με τη βοήθεια των celeb hairstylists και τα καλύτερα προϊόντα για εξαιρετικά λαμπερά, λεία μαλλιά, θα έχετε liquid hair σε χρόνο μηδέν!

Τι είναι το "liquid hair" και πώς μπορείτε να το αποκτήσετε στο κομμωτήριο;

Τα υγρά μαλλιά συνήθως περιλαμβάνουν την εφαρμογή προϊόντων (σκεφτείτε ορούς, τζελ ή έλαια) για να πετύχετε μια λαμπερή, υγρή εμφάνιση! Λατρεύουμε την ευελιξία και τη μοντέρνα ατμόσφαιρα αυτών των εμφανίσεων! Η δημοτικότητα των υγρών μαλλιών προέρχεται από τις πασαρέλες, τα editorials μόδας και φαίνεται σε διασημότητες. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να πετύχετε το συγκεκριμένο look που θέλετε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο κομμωτήριο είναι να χρησιμοποιήσετε τη σωστή ορολογία σε σχέση με ένα στυλ ή ένα κούρεμα.

snapinstaapp-426479067-1500748263802977-4732907521541295612-n-1080.jpg

Στο τέλος της επίσκεψής σας στο κομμωτήριο, θα πρέπει να έχετε ένα γυαλιστερό, στιλπνό, ίσιο στυλ με κίνηση σαν αστραφτερός καταρράκτης. Τα υγρά μαλλιά είναι εξαιρετικά λαμπερά, γυαλιστερά μαλλιά που, όταν κινούνται, μοιάζουν με υγρό. Φαίνονται καλύτερα σε ίσια γραμμή. Φυσικά, όταν οι αγαπημένες μας celebrities εμφανίζονται με αυτό το στυλ, θέλουμε πάντα να τα δοκιμάσουμε. Όταν πηγαίνετε στο κομμωτήριο, θέλετε να ζητήσετε ένα γυαλιστερό χτένισμα. Το κλειδί σε αυτό το look είναι η δημιουργία ενός πολύ εκλεπτυσμένου, γυαλισμένου χτενίσματος. Είναι επίσης καλή ιδέα να έχετε μαζί σας μερικές φωτογραφίες του χτενίσματος για να τις παραπέμψει ο στυλίστας σας, οπότε φροντίστε να ξεφυλλίσετε καλά το Pinterest για έμπνευση!

Πώς μπορείτε να το πετύχετε στο σπίτι;

Δεν χρειάζεται να κλείσετε μια επίσκεψη στο κομμωτήριο για να αποκτήσετε το υγρό look. Με τα υγρά μαλλιά να είναι όλη η μόδα, είναι ένα look που είναι αρκετά εύκολο να δημιουργήσετε μόνοι σας στο σπίτι. Το κλειδί για να πετύχετε τη λάμψη που μοιάζει με καθρέφτη; Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ξεκινάτε με ένα πλούσιο, υγιές, υψηλής λάμψης χρώμα. Ξεκινήστε με ένα βαθύ χρώμα που δεν είναι μόνο λαμπερό αλλά και θρεπτικό για τα μαλλιά σας. Όταν πρόκειται για το styling ενός liquid look, το λιγότερο προϊόν είναι περισσότερο. Δεν θέλετε να παράγετε λιπαρή υφή ή επίπεδο χρώμα με μια αφθονία προϊόντων για τα μαλλιά.

snapinstaapp-438734840-18425783155008720-8145678871437216212-n-1080.jpg

Οι hairstylists των A-listers συνιστούν επίσης τη δημιουργία ενός "κοκτέιλ" από ένα προϊόν λείανσης και ένα μαλακτικό που αφήνεται μέσα στο προϊόν για να προσφέρει μακράς διάρκειας, ίσιες τούφες. Για την τελική πινελιά, ψεκάστε τα μαλλιά με ένα θέρμο-προστατευτικό. Στη συνέχεια, περάστε ένα σίδερο ισιώματος πάνω από το μαλλί σας. Ενθαρρύνουμε τη σωστή ενυδάτωση των μαλλιών με τη χρήση ενός σαμπουάν και ενός conditioner κατά του φριζαρίσματος για να γίνουν τα μαλλιά όσο το δυνατόν πιο λεία. Αφού ισιώσετε τα μαλλιά με το hair straightener σας, περάστε με ένα λάδι και ένα ελαφρύ σπρέι φινιρίσματος για να προσθέσετε λάμψη και να δώσετε κράτημα όλη την ημέρα.