fbpixel

Search icon
Search
Easter Holidays: Τι να πάρετε μαζί σας στη βαλίτσα του τετραημέρου
STYLING TIPS

Easter Holidays: Τι να πάρετε μαζί σας στη βαλίτσα του τετραημέρου

Εξοπλίστε την με τα top essentials!


Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς βρίσκεται προ των πυλών και η αρχή του επόμενου και τελευταίου μήνα της άνοιξης αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να αποδράσουμε τόσο σε κοντινούς όσο και πιο μακρινούς προορισμούς. Η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης βαλίτσας, μπορεί να είναι για πολλές από εσάς μία απαιτητική διαδικασία, καθώς όλες έχουμε βρεθεί στη θέση να μην ξέρουμε τι να πάρουμε, να έχουμε τοποθετήσει παραπάνω πράγματα -που στο τέλος δεν τα φοράμε και πιάνουν μόνο χώρο- να έχουμε ξεχάσει κομμάτια που θέλαμε αλλά και να έχουμε υποπέσει σε λάθη. Όποιο κι αν είναι το στιλ σας αλλά και το μέρος που θα επισκεφθείτε υπάρχουν κάποια top essentials που κάθε γυναίκα χρειάζεται, αν θέλει να παραμείνει όλες τις ώρες fashionable.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα!

1. Floral dress

995d9778f1d2c25306f93ad64a12780f.jpg
Image source: @kendalljenner

Τα φορέματα αποτελούν βασική προσθήκη κάθε βαλίτσας, κυρίως κατά τη διάρκεια της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής περιόδου. Πρακτικά και ευέλικτα μπορούν να σας συνοδέψουν όλες τις ώρες, ανεξαρτήτως περίστασης. Για το Σαββατοκύριακο που πλησιάζει, σας προτείνουμε να επιλέξετε τα midi floral dresses, τα οποία θα σας βοηθήσουν να «μπείτε» πιο εύκολα στο κλίμα της εποχής και θα απογειώσουν τη διάθεση και την ψυχολογία σας. Επιλέξτε φωτεινές αποχρώσεις και εντυπωσιακά μοτίβα. Διαφορετικά, αν προτιμάτε τα μονόχρωμα, ένα λευκό, χακί, κόκκινο ή baby blue αποτελούν ιδανικές επιλογές για την εποχή. 

2. Sneakers

6a56e3c11bb5722ae3b74471accc44c8.jpg
Image source: @annelauremais

Παραμένοντας στην ανάγκη μας για ευελιξία και πρακτικότητα δεν γίνεται να μην αναφέρουμε ένα ζευγάρι sneakers. Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας, δεν γίνεται να λείπουν από τις αποσκευές σας. Είτε ετοιμάζεστε για πρωινές βόλτες στης φύση ή για βραδινές εξόδους και δροσερά cocktails θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακολουθείτε τις τάσεις κατά γράμμα, τα 80's vibe αθλητικά ή τα pastel είναι απόλυτα in. Διαφορετικά ένα ζευγάρι λευκά sneakers αποτελούν πάντα go-to!

3. Oversized bag

loewe-raffia-tote-288035-1680212750989-image-1280-80jpg.webp
Image source: @styleidealist

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν είναι το λεγόμενο "big bag energy". Οι mini τσάντες μπαίνουν για λίγο on hold και τη θέση τους έρχονται να αναλάβουν τα σχέδια που μας δίνουν τη δυνατότητα να έχουμε μαζί μας κάτι παραπάνω από τα απαραίτητα. Ακριβώς ότι χρειάζεστε για τις ημέρες που θα είστε συνεχώς εκτός σπιτιού. Για να είστε ακόμα πιο καλοκαιρινές μη διστάσετε να επιλέξετε μία raffia bag, η οποία μπορεί να σας συνοδέψει από την παραλία μέχρι τα night outs. Όσο πιο μεγάλη τόσο πιο εντυπωσιακή.

4. Denim Jacket

bab36880d1327c24575c1b044fe4ea8b.jpg
Image source: @fakerstrom

Η θερμοκρασία -κυρίως τις απογευματινές και βραδινές ώρες- επιβάλει την προσθήκη ενός μεταβατικού outerwear. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για την περίοδο που διανύουμε από ένα denim jacket. Εδώ και πολλές σεζόν έχει μετατραπεί σε staple των συλλογών μας και οι διάσημοι σχεδιαστές και οίκοι έχουν παρουσιάσει ιδιαίτερα σχέδια με στόχο να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Μπορείτε να το φορέσετε πάνω από το φόρεμα σας ή να δημιουργήσετε μια total denim εμφάνιση. 

5. Simple trousers

f580f3d88e1b9f52995f4c25f4d3a410.jpg
Image source: @rosiehw

Επιλέξτε τα πιο απλά και easy-to-wear παντελόνια σας για να αποφύγετε το overpacking. Ένα straight τζιν παντελόνι, μια λευκή παντελόνα σε λινή ή tailored εκδοχή είναι must καθώς μπορούν να σας συνοδεύσουν παντού. Εμείς σας προτείνουμε να κινηθείτε σε πιο loose γραμμές για να μην χάσετε καθόλου από την «χαλαρή» αισθητική που προσφέρει. Συνδυάστε το με tank tops, τα οποία είναι must -το έχουν αποδείξει σχεδιαστές και fashionistas. Μπορείτε να προσθέσετε ένα πουκάμισο για περισσότερο styling αλλά και θερμότητα. Τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ όπως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια θα χαρίσουν δυναμική στην εικόνα σας.

6. Swimwear & Beach essentials

liams-x-love-stories-11-jpg-3938.webp
Image source: Lucy Williams x Love Stories

Για πολλούς οι πρώτες ημέρες του Μαΐου είναι ιδανική ευκαιρία για να ξεκινήσουν την «επαφή» τους με την ηλιοθεραπεία και τη θάλασσα. Σε περίπτωση που θα επισκεφθείτε ένα παραθαλάσσιο μέρος μην ξεχάσετε να προσθέσετε στη βαλίτσα το bikini σας. Για πιο κλασικές εμφανίσεις η μαύρη εκδοχή του είναι αυτό που χρειάζεστε. Παρόλα αυτά μην διστάσετε να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα και να πειραματιστείτε με την εικόνα σας. Γι' αυτό τα πολύχρωμα printed μπικίνι είναι μία υπέροχη επιλογή.

Extra tip: Για να μην πάρετε μαζί σας ολόκληρη τη ντουλάπα, διαλέξτε κομμάτια, τα οποία έχετε τη δυνατότητα να τα συνδυάσετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, όπως για παράδειγμα το λευκό πουκάμισο. Plus, τα αξεσουάρ, όπως το καπέλο και τα γυαλιά ηλίου εκτός από το στιλ θα σας προστατέψουν κι από το ήλιο. Τα κοσμήματα είναι απαραίτητα σε κάθε εμφάνιση, από την πιο απλή μέχρι την πιο επίσημη. 

Have fun!

Feature image source: @matildadjerf, @ariviere