fbpixel

Search icon
Search
Kate Middleton: Τα νεότερα για την υγεία της και οι κινήσεις που σηματοδοτούν μία νέα εποχή
PEOPLE & MOMENTS

Kate Middleton: Τα νεότερα για την υγεία της και οι κινήσεις που σηματοδοτούν μία νέα εποχή

Οι Βρετανοί -κι όχι μόνο- έχουν στραμμένη την προσοχή τους επάνω της


Είναι γεγονός, πως στη Μεγάλη Βρετανία η βασιλική οικογένεια και οι εξελίξεις γύρω από την κατάσταση της υγείας τόσο της Kate Middleton, όσο και του Καρόλου απασχολούν σε πολύ-πολύ μεγάλο βαθμό τον κόσμο και τα media. Όλοι προσπαθούν να μάθουν νέες πληροφορίες, όλοι αναζητούν το κάτι διαφορετικό, το επόμενο βήμα και -φυσικά- στο «κάδρο» μπαίνει και ο πρίγκιπας William, που έχει αναλάβει πολλές extra ευθύνες και καλείται κι αυτός να διαχειριστεί μία δύσκολη κατάσταση.

Κάνοντας focus στην Kate, τα διεθνή media μεταφέρουν νέες πληροφορίες για την κατάστασή της και συνδέουν και τις τελευταίες κινήσεις του William, με φόντο την επόμενη μέρα για το Παλάτι...

Τι περιμένουμε από τους royals;

Latest update

Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, υποβλήθηκε σε μία σοβαρή επέμβαση κι από τις εξετάσεις, προέκυψαν τα νεότερα και ξεκίνησε η μεγάλη μάχη. Η Kate Middleton, είδε το 2024 να της δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο από το ξεκίνημά του, καθώς η ζωή της άλλαξε δραματικά μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο. Αναγκάστηκε να διαφοροποιήσει τη ζωή και την καθημερινότητά της και να διαχειριστεί μία πολύ ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη -για την ίδια- κατάσταση, σε μία ευαίσθητη περίοδο της ζωής της. Η δούκισσα, θέλησε πρώτα από όλα να προστατεύσει τα παιδιά της και να τα κρατήσει μακριά από όλα όσα θα μπορούσαν να γραφτούν και να ειπωθούν στα media, αν γινόταν οτιδήποτε γνωστό πριν την επίσημη τοποθέτηση της ίδιας και παράλληλα, όλο αυτό το διάστημα παλεύει σκληρά με τον καρκίνο.

Η Kate συνεχίζει τις θεραπείες της και βρίσκεται τώρα στο στάδιο της ανάρρωσης, παραμένοντας στην κατοικία της, έχοντας διαρκώς στο πλευρό της τον αγαπημένο της, William, αλλά και τα παιδιά της. Την ίδια στιγμή, το ενδιαφέρον των διεθνών media εξακολουθεί να είναι πολύ-πολύ μεγάλο κι έντονο για την κατάστασή της, με τους Βρετανούς και τους ειδικούς αναλυτές που γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει στο Παλάτι, να σημειώνουν πως οι πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του πρίγκιπα William σηματοδοτούν την επιστροφή της βασιλικής οικογένειας, σε μια κατάσταση κανονικότητας. Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν, η ανάρρωση της Kate εξελίσσεται σύμφωνα με το πρόγραμμα, με τον ειδικό σε θέματα βασιλικών δικαιωμάτων, Richard Fitzwilliams να σχολιάζει πως: «Οι βασιλείς αντιλαμβάνονται ότι κάθε τι που κάνουν στέλνει ένα μήνυμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ο William, με τις εμφανίσεις του, έστειλε το μήνυμα ότι κάποια πράγματα συνεχίζονται, λίγο πολύ κανονικά». Αυτή είναι η αίσθηση που υπάρχει κι αυτό μεταφέρουν όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στο Παλάτι και παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις.

shutterstock-2374497723.jpg

Ο William, η Kate και η μεγάλη μάχη

«Οι εξετάσεις μετά την επέμβαση έδειξαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας. Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ μη χάνετε την πίστη ή την ελπίδα σας. Δεν είστε μόνοι σαςΟ William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της οικογένειάς μας», ανέφερε -μεταξύ άλλων- πριν από ακριβώς ένα μήνα η Kate Middleton, στην επίσημη ανακοίνωσή της για την κατάσταση της υγείας της. Σε μία περίοδο όπου γράφονταν και λέγονταν πολλά, σε μία περίοδο όπου έκαναν την εμφάνισή τους πολλές, διαφορετικές φήμες και σενάρια, η πριγκίπισσα πήρε θέση απέναντι από την κάμερα και έδωσε η ίδια όλες τις απαντήσεις. Έδειξε θάρρος και γενναιότητα και η κίνησή της αυτή, σχολιάστηκε με πολύ θετικό τρόπο τόσο από τα διεθνή media, όσο κι από τον απλό κόσμο, που στάθηκε στο γεγονός ότι η Kate θέλησε να τοποθετηθεί η ίδια για όλα όσα περνούσε -κι εξακολουθεί να περνάει- σε μία πολύ δύσκολη στιγμή γι' αυτήν.

Η Kate παλεύει και προσπαθεί να σταθεί όρθια, αλλά να κρατήσει και μακριά από όλα όσα γράφονται τα παιδιά της, την ώρα που στο πλευρό της είναι συνεχώς ο πρίγκιπας William, που κι αυτός με τη σειρά του βρίσκεται σε μία δύσκολη θέση. Ο διάδοχος του θρόνου, μετά από ένα break που έκανε για τις διακοπές του Πάσχα προκειμένου να είναι μαζί με τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, έχει επιστρέψει πλέον στα καθήκοντά του κι έχει αναλάβει και extra ευθύνες, δεδομένου πως και ο βασιλιάς Κάρολος δίνει την ίδια στιγμή τη δική του μάχη με τον καρκίνο, στα 75 του χρόνια. 

Ο μονάρχης έχει -επίσης- αναγκαστεί να κάνει ένα βήμα πίσω από τα δημόσια καθήκοντα, προκαλώντας αλλαγές στο πρόγραμμα των υπόλοιπων royals, με τον William να έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα και να προσπαθεί να στείλει τα δικά του μήνυματα στον βρετανικό -κι όχι μόνο- λαό. Τα media υποστηρίζουν πως οι εμφανίσεις του σηματοδοτούν την επιστροφή στην κανονικότητα και μία... νέα εποχή και εμείς, αυτό που κρατάμε είναι το γεγονός ότι τα νεότερα για την Kate Middleton είναι ενθαρρυντικά, με την υγεία της να είναι σε ένα καλό επίπεδο...