fbpixel

Search icon
Search
Jacquemus: Ο γνωστός σχεδιαστής κι ο αγαπημένος του έγιναν γονείς για πρώτη φορά
PEOPLE & MOMENTS

Jacquemus: Ο γνωστός σχεδιαστής κι ο αγαπημένος του έγιναν γονείς για πρώτη φορά

Μία πολύ-πολύ ιδιαίτερη στιγμή για τον fashion designer και η τρυφερή ανάρτηση


Ξεκίνησαν το κοινό τους ταξίδι σε αυτή τη ζωή πριν από περίπου δύο χρόνια, σε μία κομψή τελετή που πραγματοποιήθηκε σε μία μαγευτική τοποθεσία στη Νότια Γαλλία, με τον γάμο τους να αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης για τον μαγικό κόσμο της μόδας - κι όχι μόνο. Ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας και ιδρυτής του ομώνυμου fashion brand, Simon Porte Jacquemus κι ο εκλεκτός της καρδιάς του, Marco Maestri, επικεφαλής του agency "Yoann and Marco" ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και τώρα, έκαναν και το next step, καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς!

Η απόλυτη ευτυχία!

Η πιο τρυφερή ανακοίνωση

Έχουν περάσει πολλά μαζί, όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Μεγάλωσαν μαζί, ωρίμασαν, κλήθηκαν να διαχειριστούν πολλές, διαφορετικές καταστάσεις και σε αρκετές περιπτώσεις, είδαν πολλά βλέμματα να στρέφονται επάνω τους, ακόμη και για τους πιο λάθος λόγους. Ο Simon Porte Jacquemus κι ο αγαπημένος του, Marco Maestri, είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια και έχοντας ενωθεί και με τα ιερά δεσμά του γάμου, θέλησαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Το ζευγάρι έκανε όλες τις απαραίτητες κινήσεις και κάπως έτσι, ήρθε η τρυφερή ανακοίνωση από τον πασίγνωστο fashion designer, που γνωστοποίησε με κάθε επισημότητα πως είναι πλέον γονείς! Το iconic couple καλωσόρισε πρόσφατα τα δύο μωρά του, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, με τον σχεδιαστή να δημοσιεύει την πρώτη τους, κοινή φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία διακρίνονται τα μικρά χεράκια των μωρών πλάι-πλάι, πάνω στα οποία είναι καρτελάκια με τα ονόματά τους «Mia» και «Sun».


«Καλώς ήρθατε στη γη, αγάπες μας. Σας αγαπάμε τόσο πολύ. Το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα μαζί σας. Papa Marco και Papa Simon», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Simon Porte Jacquemus, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και φυσικά, δέχθηκε πολλές ευχές και μηνύματα αγάπης από τους followers του, αλλά κι από πασίγνωστους celebrities που βλέπουν τον διάσημο σχεδιαστή να κάνει το next step στη ζωή του, δημιουργώντας τη δική του οικογένεια με πολλή αγάπη και φροντίδα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2022, σε μία ξεχωριστή τελετή στη Νότια Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στο luxurious Charleval, στο διαμέρισμα Bouches-du-Rhône, στην οποία έδωσαν το «παρών» πολλοί διάσημοι celebrities και A-listers, με το λευκό χρώμα να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και να δημιουργεί μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. 

The iconic couple

98913feb-a90f-428e-85d3-ceed2c94f8b3-039f0bbd.jpg

Και οι δύο, έχουν δει πολλά βλέμματα να στρέφονται επάνω τους κατά καιρούς. Μετρούν -πλέον- πάνω από 6 χρόνια κοινής πορείας κι ο αρραβώνας τους, πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2021, ενώ απολάμβαναν ημέρες ξεκούρασης κι αποφόρτισης στην Ελλάδα. Ο Simon Porte Jacquemus κι ο αγαπημένος του, Marco Maestri, περίπου ένα χρόνο αργότερα, υποδέχθηκαν τους αγαπημένους τους -συγγενείς, φίλους και συνεργάτες- σε μία μεθυστική τοποθεσία στη Νότια Γαλλία και απόλαυσαν μία μοναδική στιγμή, σε μία μαγική ατμόσφαιρα, με τον γάμο τους να σηματοδοτεί μία νέα εποχή και για τους δύο. Έμοιαζαν πιο λαμπεροί από ποτέ, απόλαυσαν την κάθε στιγμή κι όπως θυμόμαστε όλοι, ένα από τα πιο συγκινητικά highlights της λαμπερής ημέρας ήταν η στιγμή που ο designer έφτασε στο σημείο της τελετής, συνοδευόμενος από την αγαπημένη του γιαγιά, Liline, η οποία ήταν ντυμένη στα λευκά. 

Από τη δική του μεριά, ο Marco έκανε μία super εντυπωσιακή εμφάνιση, μέσα σε ένα vintage λευκό cabrio, με τη συνοδεία της μητέρας του, με το iconic couple να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του. Φυσικά, στην τελετή έδωσαν το «παρών» πολλοί celebrities και A-listers, που ακολούθησαν το ξεχωριστό dress code σε απαλές λευκές και cream αποχρώσεις, με την Dua Lipa, να μαγνητίζει τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στην τελετή, θυμίζοντας γοργόνα, καθώς επέλεξε μια εντυπωσιακή white διαφανή τουαλέτα με κεντημένες ιδιαίτερες λεπτομέρειες και μεγάλα λευκά σκουλαρίκια.

«Χαίρομαι κατά κάποιον τρόπο που κάνουμε αυτή την επίπονη συζήτηση. Μεγάλωσα χωρίς να έχω το πρότυπο ενός gay ζευγαριού και ξέρω πόσο σημαντικό είναι να είμαστε αυτό το παράδειγμα για τα νέα παιδιά εκεί έξω. Θα πολεμήσουμε για εκείνους εκεί έξω, για να αποδείξουμε πως η αγάπη πάντα κερδίζει. Θα συνεχίσω να ανεβάζω φωτογραφίες αγάπης. Πάντα. Είστε όμορφοι, μην το ξεχνάτε ποτέ». Αυτή ήταν η απάντηση του Simon Porte Jacquemus, όταν δέχθηκε μία σειρά από hate comments, σε ένα post αγάπης που είχε κάνει, ποζάροντας με τον αγαπημένο του. Τότε, πριν από περίπου δύο χρόνια, τα social media του έδειξαν το πιο σκληρό τους πρόσωπο, αλλά το ζευγάρι έδωσε τη δική του απάντηση. Τώρα, ο σχεδιαστής και ο αγαπημένος του κρατούν στις αγκαλιές τους τα δύο τους παιδιά και απολαμβάνουν την απόλυτη ευτυχία, μακριά από το σκοτάδι και το μίσος...