fbpixel

Search icon
Search
Η Jennifer Aniston δηλώνει έτοιμη να μας αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες της ζωής της
PEOPLE & MOMENTS

Η Jennifer Aniston δηλώνει έτοιμη να μας αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες της ζωής της

Η ηθοποιός πρόκειται να εκδώσει τα απομνημονεύματά της και... τα λέει όλα!


Η Jennifer Aniston προσελκύει για ακόμη μία φορά το ενδιαφέρον μας και μας κρατάει σε μεγάλη ανυπομονησία μετά τη συγκεκριμένη ανακοίνωση. Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε πως "είναι έτοιμη να τα πει όλα" και προετοιμάζει την έκδοση των απομνημονευμάτων της. Μπορεί εμείς να ανυπομονούμε, κάποιοι όμως ίσως να πρέπει να ανησυχήσουν για όσα έπεται να αποκαλυφθούν.

Η Jennifer Aniston έχει δηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν πως δεν είχε σκοπό να μοιραστεί με τους θαυμαστές της την ιστορία της ζωής της, τουλάχιστον τότε. Τελευταία φορά που ερωτήθηκε το 2021 αν θα δούλευε ποτέ πάνω σε απομνημονεύματά για τη ζωή της απάντησε "Όχι, ακόμα τη ζω", όπως και ο χαρακτήρας της στη σειρά "The Morning Show" που πρωταγωνίστησε.

img-4884.jpg
Image source: @jenniferaniston

Με την πάροδο του χρόνου όμως, η ηθοποιός φαίνεται να σκέφτηκε καλύτερα την ιδέα αυτή, καθώς απέκτησε μία πιο ανοιχτή στάση προς το project. «Θα το κάνω αυτό μια μέρα. Θα σταματήσω να λέω πως δεν μπορώ να γράψω» είπε η αγαπημένη μας Jennifer.

Όπως φαίνεται αυτή η στιγμή επιτέλους έφτασε! Αυτό που αναμένει το κοινό φυσικά, είναι η Jennifer Aniston να σπάσει τη σιωπή της μετά από τόσο χρόνια και να μοιραστεί με τους αναγνώστες όλες τις λεπτομέρειες που τόσα χρόνια αφήνουν αναπάντητα ερωτήματα. Από τους λόγους που οδήγησαν στην αποτυχία του γάμου της με τον Brad Pitt μέχρι τις πόσες πλαστικές επεμβάσεις έχει πραγματοποιήσει, αλλά και γιατί η ίδια δεν έχει προχωρήσει στη δημιουργία της δικής της οικογένειας, οι πηγές αποκαλύπτουν πως η σταρ είναι επιτέλους έτοιμη να καλύψει όλα τα κενά των fans. Αυτοί αποτελούν άλλωστε μία από τις πηγές έμπνευσης της ηθοποιού. 

img-4886.jpg
Image source: @jenniferaniston

Κύρια αφορμή ωστόσο θεωρείται ο αείμνηστος συμπρωταγωνιστής και φίλος της Matthew Perry. Ο ίδιος είχε εκδώσει το 2022 το δικό του βιβλίο, χαρίζοντάς μας την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον άνθρωπο πίσω τον χαρακτήρα και τη χιουμοριστική διάθεση που πάντα παρουσίαζε. Μετά το χαμό του ηθοποιού, η τραγική αυτή απώλεια ώθησε την Jennifer Aniston να συνειδητοποιήσει ότι η ζωή είναι σύντομη, οπότε γιατί να μην το κάνει τώρα;

Οι πηγές αναφέρουν πως "τίποτα δεν θα είναι εκτός ορίων, αποκαλύπτει μυστικά που δεν έχει πει ποτέ!". Αυτό που όλοι περιμένουμε είναι να υπάρξουν αναφορές στον Brad Pitt και στη συνέχεια στην Angelina Jolie. Η Aniston είναι ενήμερη για τις απορίες του κοινού σχετικά με την ερωτική σχέση της με τον Pitt αλλά και για το διαζύγιό τους. Το ενδιαφέρον όμως έχει κορυφωθεί, κυρίως λόγω του διαζυγίου του Brad με την Angelina. Ο γάμος της Jennifer Aniston με τον Brad Pitt διήρκησε 5 χρόνια και έληξε λίγο πριν γίνει γνωστό το ειδύλλιο του ηθοποιού με την τότε συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία "Mr. & Mrs. Smith", Angelina Jolie.

brad-pitt-jennifer-aniston-tout-01b9496b7a34406baa35b47c74bcad0b.jpg

Η Aniston είχε δηλώσει «Θα ήμουν ρομπότ αν έλεγα ότι δεν ένιωθα στιγμές θυμού, πόνου και αμηχανίας, αλλά είναι πια τόσο θολό στο μυαλό μου. Είμαι πια τόσο μακριά που δεν μπορώ καν να θυμηθώ εκείνο το σκοτάδι», επέμεινε το 2008. «Δε μετανιώνω για τίποτα από αυτά. Ήταν μια όμορφη, περίπλοκη σχέση». Από την λήξη του γάμου τους μέχρι σήμερα που διατηρούν μία φιλική σχέση μεταξύ τους, υπάρχουν πολλές περισσότερες λεπτομέρειες που δεν γνωρίζουμε, ειδικά ως προς το γιατί δεν έκαναν ποτέ παιδί μαζί.

jennifer-aniston.jpg

Άλλο ένα ευαίσθητο σημείο που η ηθοποιός έχει αποφασίσει να μοιραστεί στο βιβλίο της. «Έχω περάσει τόσα πολλά χρόνια προστατεύοντας την ιστορία μου για την εξωσωματική γονιμοποίηση επειδή είναι τόσο λίγα αυτά που μπορώ να κρατήσω για τον εαυτό μου», λέει η ίδια. Στο νέο της βιβλίο έρχεται να διαψεύσει όλες τις πλαστές αφηγήσεις για την ίδια, να πει την αλήθεια και να μην αποκρύψει τίποτα! Εμείς πάντως είμαστε έτοιμοι να μάθουμε τα πάντα για την Jennifer και αναμένουμε το συναρπαστικό αυτό project.