fbpixel

Search icon
Search
Αν είστε bag-addict, αυτά είναι όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν την επόμενη luxury αγορά σας
STYLING TIPS

Αν είστε bag-addict, αυτά είναι όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν την επόμενη luxury αγορά σας

Αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να πραγματοποιήσουμε πριν επενδύσουμε στη νέα luxury τσάντα της συλλογής μας


Οι luxury τσάντες δεν εξυπηρετούν μόνο τον σκοπό μίας απλής τσάντας για να μεταφέρουμε τα απαραίτητα σε κάθε μας καθημερινή έξοδο. Είναι ένα από τα πιο όμορφα και essential αξεσουάρ, που από μόνο του μας χαρίζει μία elevated στιλιστική πινελιά, ακόμη και στα πιο απλά μας outfit. Ένα επιπλέον κόσμημα που εκφράζει τον στιλιστικό μας χαρακτήρα και ανανεώνει εξ' ολοκλήρου την αισθητική μας.

Μπορεί να θεωρηθεί μία από τις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές προσθήκες στην γκαρνταρόμπα μας. Η επιλογή της απαιτεί αρκετή σκέψη, όχι μόνο λόγω χρηματικού ποσού, αλλά και λόγω απόφασης, αφού υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες επιλογές, που για να είμαστε ειλικρινείς θα θέλαμε να τις αποκτήσουμε όλες! Μία μία μαζεύονται στην wishlist μας και αναμένουν να βρεθούν στα χέρια μας. Αν η αγάπη σας για τις τσάντες είναι όση και η δική μας, τότε πρέπει σίγουρα να γνωρίζετε τα βήματα που ακολουθεί κάθε bag-addict προτού υποκύψει και αγοράσει μία luxury bag

img-4850.jpg
Image source: @taniasarin
Το πρώτο βήμα και το κυριότερο είναι να αποφασίσουμε ποια τσάντα θέλουμε να αγοράσουμε. Σε αυτήν την επιλογή θα στηριχτεί η έρευνά μας για τον εντοπισμό του luxury αξεσουάρ. Αρχικά, πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας τα it-bags της season και να επιλέξουμε με βάση τα δικά μας κριτήρια, κάτι που θα ταιριάζει στο προσωπικό μας style. Τα trends άλλωστε έχουν δημιουργηθεί για να ανανεώνονται και μία luxury bag πρέπει να έχει διαχρονικό χαρακτήρα. 

img-4849.jpg
Image source: @rosiehw
Αφού αποκλείσουμε τις trendy επιλογές, εστιάζουμε την αναζήτηση μας σε timeless κομμάτια που να εκπροσωπούν το style και την αισθητική μας. Με λίγα λόγια, η τσάντα μας πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με την προσωπικότητά μας, να αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα μας. Ανατρέξτε λοιπόν στην luxury bag wishlist σας και με την πρώτη ματιά θα καταλάβετε ποια είναι η σωστή επιλογή! Αφού αποφασίσετε, το next-step είναι να σκεφτείτε αν ταιριάζει με το lifestyle σας. Δηλαδή αν η τσάντα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας και αν λειτουργεί για τη δουλειά που επιθυμείτε. Αν βρίσκεστε στην αναζήτηση μίας evening luxury τσάντας τα σημεία που πρέπει να εστιάσετε διαφέρουν από αυτά που θα ψάχναμε σε μία everyday bag. Αυτό το κομμάτι αφορά κυρίως την πρακτικότητα, τον χώρο που παρέχει η τσάντα και τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένη.

img-4851.jpg
Image source: @peggygou
One more thing, πριν λάβουμε την καταληκτική μας απόφαση. Οφείλουμε να ψάξουμε όλες τις λεπτομέρειες και να γνωρίζουμε όσες περισσότερες πληροφορίες για την luxury bag της επιλογής μας. Η απαραίτητη έρευνα μπορεί να γίνει ακόμη και διαδικτυακά, για να μάθουμε τον τύπο δέρματος της τσάντας, τι hardwear υλικά διαθέτει, αν είναι ανθεκτική στα χρόνια και αν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα ή όχι. Στις συγκεκριμένες λεπτομέρειες χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς το ποσό που θα διαθέσουμε για μία luxury τσάντα πρέπει να μας παρέχει και την αντίστοιχη ποιότητα και όχι να κουβαλάει μόνο το λογότυπο του brand.

img-4852-1.jpg
Image source: @peggygou
Έφτασε όμως η ώρα να εντοπίσουμε τo ξεχωριστό αξεσουάρ που επιλέξαμε! Ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι να κοιτάξουμε σε boutique και σε flagship καταστήματα του luxury brand ή να παραγγείλουμε την τσάντα από το διαδικτυακό κατάστημά τους. Ένας από τους πιο safe τρόπους για να εξασφαλιστεί και η αυθεντικότητα του προϊόντος. Εναλλακτικά, υπάρχει πάντα η λύση των vintage καταστημάτων που μπορεί να διαθέτουν την τσάντα της επιλογής σας. Τα καταστήματα αυτά προσφέρουν luxury αντικείμενα που είναι συνήθως second-hand και πιο οικονομικά. Αν λοιπόν επιθυμείτε, μπορείτε να αναζητήσετε μία luxury τσάντα σε vintage κατάστημα και αν τη βρείτε σε καλοδιατηρημένη κατάσταση θα έχετε πετύχει το απόλυτο deal! 

Γενικότερα όμως, αν έχετε αποφασίσει να πραγματοποιήσετε την αγορά μίας luxury τσάντας, καλό θα ήταν να κάνετε μία καλή έρευνα πριν επενδύσετε σε αυτήν.