fbpixel

Search icon
Search
Το floral creations & crafts workshop του Glow 200 Anniversary απογειώθηκε με τη δημιουργική ευφυΐα της Kalopsia Finesse Grecque και με την απολαυστική Patrón super premium tequila
PEOPLE & MOMENTS

Το floral creations & crafts workshop του Glow 200 Anniversary απογειώθηκε με τη δημιουργική ευφυΐα της Kalopsia Finesse Grecque και με την απολαυστική Patrón super premium tequila

Το high aesthetic brand με τα μοναδικά κεραμικά αντικειμένα και η Patrón super premium tequila μοιράστηκαν την αγάπη τους για το χειροποίητο και τη δημιουργία με τις εκλεκτές καλεσμένες


Η επέτειος των 200ων τευχών του GLOW γιορτάζεται μέσα από μία συλλογή από ξεχωριστά secret events, που εμπνέουν για την πρωτοτυπία τους, χαρίζοντας ιδιαίτερες custom εμπειρίες πάνω σε κάθε πτυχή του lifestyle. 

kalopsia-275-as-3CVgB.jpg
Η Tommy's Margarita με Patrón super premium tequila

Μετά το GLOW Fabulous Café ακολούθησε μια σειρά επετειακών intimate GLOW experiences, μέρος της οποίας ήταν το craft workshop μαζί με τη Patrón super premium tequila και με secret guest of honour την πολυτάλαντη και ιδιαίτερα δημιουργική Ελίνα Βασιλάκη της Kalopsia Finesse Grecque, η οποία με την Florist Τάνια Χατζηγκόντζιου του Anthos Lab προσέφεραν μια μοναδική εμπειρία στις προσκεκλημένες - γυναίκες λάτρεις της εκλεπτυσμένης αισθητικής που έχουν ξεχωρίσει για την μοναδική τους καλαισθησία. 

kalopsia-167-as.jpg
Σοφία Χατζηνικολάου, Φρίντα Αθανασιάδη & Νανώ Κουγιουμτζόγλου
patron-collage.jpg
Patrón super premium tequila


kalopsia-026-as.jpg
Patrón super premium tequila

Ο χώρος του Project Space French Fries + French Kisses της εικαστικού Μελίνας Γεωργούδα είχε διαμορφωθεί ειδικά σε μια art & flowers gallery με ένα τεράστιο τραπέζι που φιλοξένησε τα κεραμικά βάζα Kalopsia Finesse Grecque και λουλούδια της άνοιξης για το workshop μαζί με το ιδιαίτερο super premium tequila Bar της Patrón που απογειώνει κάθε δημιουργία και αγαπά το χειροποίητο.

kalopsia-196-as.jpg
Μαρία Σιγούρου & Βάντα Τσιούρα

Όλη την τελετουργική διαδικασία για το απόλυτo cocktail ακολούθησε ο mixologist της Patrón, που με ιδιαίτερη τεχνική και άριστες πρώτες ύλες εσπεριδοειδών συνδύασε άψογα γεύσεις και συστατικά, δημιουργώντας τις απολαυστικά γευστικές Tommy's Margarita και Paloma.

kalopsia-006-as.jpg
Patrón super premium tequila

Ξυπνώντας όλες τις αισθήσεις, οι εξαιρετικές γεύσεις της Patrón αποτέλεσαν το γευστικό νήμα που συνέδεσε κάθε πτυχή του βιωματικού intimate workshop – την αισθητική ταυτότητα του GLOW, την καλαισθησία των καλεσμένων, τις μαγευτικές συνθέσεις λουλουδιών και τις μοναδικές κεραμικές δημιουργίες.

kalopsia-209-as.jpg
Νανώ Κουγιουμτζόγλου

Τις καλεσμένες υποδέχθηκε η εκδότρια του περιοδικού GLOW Magazine, Νανώ Κουγιουμτζόγλου και παρουσίασε το concept του Glow 200 Anniversary, συστήνοντας τη guest of honour της βραδιάς, Ελίνα Βασιλάκη, μια δυναμική και ανήσυχη γυναίκα της οποίας η διαδρομή αποτελεί μια ιστορία αναζήτησης και εξέλιξης της κεραμικής Τέχνης. 

kalopsia-023-as.jpg
Ελίνα Βασιλάκη

Η Kalopsia Finesse Grecque εμπνέεται από γυναίκες που ζουν με αυθεντικότητα τη ζωή τους και συχνά αντιμετωπίζουν προκλήσεις. Η Ελίνα Βασιλάκη μοιράστηκε τα πάντα για την πορεία της, αφηγούμενη τη διαδρομή της από τις πρώτες προσπάθειές της στην κεραμική μέχρι τη δημιουργία του brand Kalopsia Finesse Grecque. 

kalopsia-152-as.jpg
Τίτη Δάνου

Η συζήτηση επεκτάθηκε με όλες τις προσκεκλημένες να συμμετέχουν αναλύοντας την επιτομή της απλότητας με έμφαση στη λειτουργικότητα και την καλαισθησία. Με έμπνευση από τη φύση και τις μοναδικής ποιότητας πρώτες ύλες που προέρχονται από αυτήν η ομορφιά στην καθημερινότητα αποτέλεσε το κεντρικό συμπέρασμα.

kalopsia-243-as.jpg
Μάγδα Βλάχου

Στη συνέχεια, η Florist Τάνια Χατζηγκόντζιου μύησε τις προσκεκλημένες στη τέχνη της ανθοδετικής με συνθέσεις που εναρμονίστηκαν πλήρως με τα μοναδικά χειροποίητα κεραμικά βάζα Kalopsia Finesse Grecque. 

kalopsia-097-as.jpg
Τάνια Χατζηγκόντζιου
kalopsia-099-as.jpg
Σταυρούλα Κλειδαριά

Φρέζιες, αστίλμπα της αγγλικής εξοχής, μοσχομπίζελα, νεραγκούλες, ανεμώνες και ίριδες, μικρά και μεγάλα λουλούδια της άνοιξης, με την καθοδήγηση της Τάνιας Χατζηγκόντζιου, έγιναν ατομικές συνθέσεις που δημιούργησαν οι καλεσμένες και συνδυάστηκαν ανάλογα με το χρώμα και το ύφος του κεραμικού βάζου που είχε η κάθε μια μπροστά της.

kalopsia-030-as.jpg
Patrón super premium tequila

Κατά τη διάρκεια του workshop, όλες οι προσκεκλημένες απόλαυσαν cocktails με βάση την Patrón super premium tequila από το ειδικά διαμορφωμένο Patrón Bar και επιλογές από την έξτρα δροσερή Tommy's Margarita με σιρόπι αγαύης σερβιρισμένη "the old fashion way" σε χαμηλό ποτήρι και τη διάσημη Paloma με το χαρακτηριστικό grapefruit χρώμα που φέτος κλείνει 75 χρόνια ιστορίας.

Όπως ακριβώς γνωρίζει και η super premium τεκίλα Patrón: Αργή συγκομιδή με το χέρι μιας ύψιστης ποιότητας και ώριμης 100% Weber Blue αγαύης. Παραδοσιακή και αναλλοίωτη μέσα στα χρόνια διαδικασία ζύμωσης και απόσταξης, χρησιμοποιώντας μόνο τρεις φυσικές πρώτες ύλες (αγαύη, νερό και μαγιά). Σχολαστική επιθεώρηση κάθε χειροποίητης φιάλης, μία προς μία. Και ένα ασίγαστο πάθος από τους περήφανους ανθρώπους της, που με τη δεξιοτεχνία και το ταλέντο τους φροντίζουν ώστε η εξαιρετική τεκίλα που παράγεται στην Hacienda Patrón να είναι πάντα της ίδιας άψογης ποιότητας.

kalopsia-287-as.jpg
Θέτις Γεωργιάδου, Ελεονώρα Κανάκη & Έλενα Πολυζωίδου

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery! 


Φωτογραφία Εξωφύλλου: Ελίνα Βασιλάκη

Φωτογραφία: POV Studio, Έκτορας Νικολάκης