fbpixel

Search icon
Search
Η Tiffany & Co παρουσίασε την Blue Book Celeste Jewelry Collection με ένα υπερπολυτελές event γεμάτο stars
FASHION NEWS

Η Tiffany & Co παρουσίασε την Blue Book Celeste Jewelry Collection με ένα υπερπολυτελές event γεμάτο stars

Σε μία άλλη εποχή μας μετέφερε το launch party της Tiffany & Co στο Los Angeles


Η Tiffany & Co ξεπέρασε τον εαυτό της με το νέο launch party για την "Blue Book Celeste Jewelry Collection" που έλαβε χώρα σε ένα από τα πιο ιστορικά αρχοντικά του Los Angeles. Το event παρουσίασε μία σειρά 157 κοσμημάτων, με μέση τιμή 1 εκατομμύριο δολάρια, στο οποίο παρευρέθηκε πλήθος εκλεκτών καλεσμένων, όπως η Anya Taylor-Joy, η Quinta Brunson, η Gabrielle Union και η Reese Witherspoon. 

Η γεμάτη star εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, αποτέλεσε μία τελείως διαφορετική παρουσίαση συγκριτικά με τα προηγούμενα event της Tiffany & Co και ξεχώρισε ανάμεσα στα πολυτελή brand κοσμημάτων. Η δημιουργικότητα έφτασε στα ύψη και η διοργάνωση χαρακτηρίστηκε ως μία από τις πιο θεαματικές εκδηλώσεις παρουσίασης για τον οίκο.

tiffany-co-blue-book-2024-gala-mb-09.webp

Για τον εορτασμό της "Blue Book 2024 Céleste collection"  η  Tiffany & Co οργάνωσε ένα κομψό cocktail party και ένα δείπνο που ακολούθησε, στο οποίο παρευρέθηκαν η Anya Taylor-Joy, ο Usher, η Gal Gadot, η Reese Witherspoon, η Emily Blunt, η Quinta Brunson, η Olivia Wilde και πολλοί άλλοι αστέρες. Ο πολυτελής οίκος κοσμημάτων κατέλαβε το φημισμένο Beverly Estate στο Beverly Hills, το οποίο είναι ιδιαίτερα γνωστό από τις εμφανίσεις του στις ταινίες "The Godfather", "The Jerk" και "The Bodyguard". 

img-4893.jpg
Image source: @tiffanyandco

Το αρχοντικό μεσογειακού στυλ χτίστηκε το 1926 από τον αρχιτέκτονα Gordon Kaufman και ήταν επί μακρόν γνωστό ως Hearst Estate από την εποχή που το κατείχαν ο μεγιστάνας των εφημερίδων William Randolph Hearst και η σταρ του κινηματογράφου Marion Davies. Το θρυλικό αυτό ακίνητο ήταν επίσης το μέρος που ο John F. Kennedy και η σύζυγός του Jacqueline, Jackie 'O, πέρασαν το μήνα του μέλιτος το 1953. Η Tiffany & Co έκανε take over στο αρχοντικό για διάστημα περίπου ενός μήνα, όχι μόνο για τα εντυπωσιακά και exclusive events που πραγματοποίησε στο χώρο, αλλά και για διάφορες συναντήσεις με μερικούς από τους private πελάτες του οίκου, τοποθετώντας με αυτό τον τρόπο τη δική της σφραγίδα στην διάσημη ιδιοκτησία. 

img-4887.jpg
Image source: @hoskelsa

Ξεχωριστό χαρακτηριστικό του αρχοντικού αποτέλεσε το κοραλλί χρώμα του, το οποίο όμως καλύφθηκε μετά από χρόνια για χάρη του brand κοσμημάτων. Το φημισμένο Beverly Estate, που αγοράστηκε από τον δισεκατομμυριούχο Nicolas Berggruen το 2021 για το ποσό των 63 εκατομμυρίων δολαρίων, βάφτηκε εκ νέου από τον πολυτελή οίκο, Η νέα του εμφάνιση αποτελείται από ένα γήινο χρώμα και τη λέξη Tiffany, σε μπλε Tiffany απόχρωση φυσικά, να τονίζεται σε μερικά εμφανή σημεία περιμετρικά του κτιρίου. 

img-4888.jpg
Image source: @tiffanyandco

Η νέα συλλογή Céleste, στο εσωτερικό του σπιτιού, μοιράστηκε σε τρία δωμάτια σαν επιτόπιες εκθέσεις κοσμημάτων, παρουσιάζοντας τα 157 κομμάτια μοναδικών κοσμημάτων. Η Nathalie Verdeille, επικεφαλής καλλιτεχνική διευθύντρια κοσμημάτων της Tiffany & Co αναφέρει πως οι δημιουργίες προσφέρονται κατά προσέγγιση κοντά στο 1 εκατομμύριο, αν όχι παραπάνω. 

img-4889.jpg
Image source: @tiffanyandco

Ενώ λοιπόν το 2023 η Tiffany & Co έψαξε στα βάθη των θαλασσών για να εμπνευστεί τις δημιουργίες της για το Blue Book, το 2024 ο οίκος κοσμημάτων κοίταξε στους ουρανούς για να δημιουργήσει το Tiffany Céleste. Μία συλλογή που ερμηνεύει τον ήλιο, το φεγγάρι, τα αστέρια και τους γαλαξίες πέρα από αυτά, με διαμάντια, χρυσό, πλατίνα και πολύτιμους λίθους. Πολλά από τα κοσμήματα που συγκαταλέγονται στο συγκεκριμένο θέμα σχεδιάστηκαν από τον διάσημο σχεδιαστή Jean Schlumberger, η θητεία του οποίου στην Tiffany & Co ξεκίνησε το 1956 και διήρκεσε μέχρι τον θάνατό του το 1987. 

img-4892.jpg
Image source: @rosiehw

Πολλές από τις παρουσίες που ξεχώρισαν φορούσαν κομμάτια της συλλογής Céleste το βράδυ της Πέμπτης. Η Anya Taylor-Joy, ambassardor του οίκου κοσμημάτων, φόρεσε ένα συνδυασμό κοσμημάτων με θέμα τα αστέρια, κατασκευασμένα από διαμάντια, καθώς και ροζ και κόκκινα σπινέλια σε κίτρινο χρυσό 18 καρατιών και πλατίνα. Η  Reese Witherspoon ανέδειξε ένα φανταχτερό κίτρινο έντονο διαμάντι που ξεπερνούσε συνολικά τα 10 καράτια, περιτριγυρισμένο από κίτρινα και λευκά διαμάντια σε πλατίνα και κίτρινο χρυσό 18 καρατιών. 

Όλοι οι καλεσμένοι έλαμπαν στις δημιουργίες Tiffany & Co αναδεικνύοντας τις εμφανίσεις τους σε ένα μαγευτικό σύνολο που φώτισε όλη τη βραδιά. Για ακόμη μία φορά η Tiffany & Co απέδειξε την κυριαρχία της στο χώρο της πολυτέλειας και των ονειρεμένων κοσμημάτων.