fbpixel

Search icon
Search
6 πολυαναμενόμενα openings ξενοδοχείων στα πιο κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδας
TRAVEL

6 πολυαναμενόμενα openings ξενοδοχείων στα πιο κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδας

Ανοίγουν τις πόρτες τους το φετινό καλοκαίρι


Απέραντο γαλάζιο, αίσθηση απόλυτης ανεμελιάς και στιγμές ξεκούρασης κάτω από τον καυτό ελληνικό ήλιο: Κάπως έτσι μοιάζει το ιδανικό καλοκαίρι στη χώρα μας, που γι' άλλη μια χρόνια αναμένεται να υποδεχθεί πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά του κόσμου. Συγκεκριμένα, στα πιο κοσμοπολίτικα νησιά έχουν προγραμματιστεί τα openings ξενοδοχείων, που ήδη έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στη λίστα με τα κορυφαία στον χώρο της φιλοξενίας για τη φετινή summer season

Από την Κέα μέχρι τη Φολέγανδρο, παρακάτω καταγράψαμε τα πιο πολυαναμενόμενα από αυτά...

1. One&Only Kéa Island, Κέα

517442015.jpg

Μόλις 30' από την Αθήνα με το ταχύπλοο, το νησί της Κέας υποδέχεται την πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια της One&Only, το ολοκαίνουριο One&Only Kéa Island. Πρόκειται για το δεύτερο θέρετρο του υπερπολυτελούς brand στην Ελλάδα, ακολουθώντας το επιτυχημένο opening του One&Only Aesthesis στην Αθηναϊκή Ριβιέρα τον Νοέμβριο του 2023. Με ένα εκπληκτικό all-villa resort και μία exclusive κοινότητα ιδιωτικών κατοικιών, το One&Only Kéa Island προσκαλεί ρομαντικές ψυχές, λάτρεις της ευεξίας και κατοίκους του αστικού ιστού να βιώσουν και να συνδεθούν με τις αναζωογονητικές ιδιότητες του μεσογειακού τρόπου ζωής.


2. Ydor Hotel & Spa & Porto Kea Suites Hotel & Spa, Κέα

4-2-1024x580.webp

Η Everty, κορυφαία διεθνής εταιρεία ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και Real Estate, ανακοινώνει την εξαγορά δύο boutique resort ξενοδοχείων πέντε αστέρων, το Ydor Hotel & Spa και το Porto Kea Suites Hotel & Spa, στο μαγευτικό νησί της Κέας στις Κυκλάδες. Μέσω αυτής της στρατηγικής κίνησης, η Everty διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της και εδραιώνει τη δέσμευσή της να προσφέρει κορυφαίες εμπειρίες φιλοξενίας σε προνομιακές τοποθεσίες. 

Το ολοκαίνουριο Ydor Hotel & Spa, σχεδιασμένο για ενήλικες και ζευγάρια, αναμιγνύει το σύγχρονο στυλ με την παραδοσιακή νησιώτικη αρχιτεκτονική. Διαθέτει 24 δωμάτια και σουίτες με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο και βρίσκεται στην αρχή του οικισμού Βουρκάρι, δίπλα στη γραφική παραλία Γιαλισκάρι. Οι παροχές της μονάδας περιλαμβάνουν ιδιωτικές πισίνες, spa με θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ με αίθουσα για θεραπείες, μπαρ, εστιατόριο, αίθουσα συνεδριάσεων και χώρους στάθμευσης.

Το Porto Kea Hotel Suites & Spa είναι ένα παραθαλάσσιο resort για οικογένειες στην ανατολική πλευρά της αμμώδους παραλίας της Κορησσίας, και διαθέτει 38 ευρύχωρες σουίτες και δωμάτια, μέσα σε καταπράσινους κήπους. Προσφέρει ποικίλες παροχές, όπως εξωτερική πισίνα, παιδική πισίνα, beach bar, εστιατόριο, spa με ολοκληρωμένες υπηρεσίες, αίθουσα συνεδριάσεων, και χώρους στάθμευσης.


3. Domes Novos Santorini, Autograph Collection, Σαντορίνη

545945239.jpg

Το Domes Novos Santorini, Autograph Collection, το 5* family-friendly spa resort στη Σαντορίνη, συνδυάζει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αισθητική με τη σύγχρονη φινέτσα. Αφεθείτε στις χαρακτηριστικές δραστηριότητες ευεξίας, εξερευνήστε την τοπική οινική κουλτούρα και απολαύστε το Vatanee, το εστιατόριο στον τελευταίο όροφο που φημίζεται για την πρωτοποριακή νεοελληνική κουζίνα του. Κάθε πιάτο είναι μια γαστρονομική πρόταση του σεφ Διονύση Αναστόπουλου που μεταφέρει τη μαγειρική παράδοση αιώνων μαζί με όλη την καινοτομία της σύγχρονης μαγειρικής. 


4. Deos Mykonos - A Myconian Collection Hotel, Μύκονος

homepageslide03.jpg

Η Μύκονος χαρακτηρίζεται για τον μοναδικό συνδυασμό ηρεμίας και κοσμοπολίτικης αύρας, κάτι που αποτυπώνεται και στο ολοκαίνουριο Deos Mykonos - A Myconian Collection Hotel. Η ξεχωριστή του ενέργεια πηγάζει από την υπέροχη θέα, την αυθεντική σύνδεση με τη φύση και τον πολιτισμό και την εκλεπτυσμένη κομψότητα των σουιτών του με ιδιωτική πισίνα, ένα σπα, γυμναστήριο, μπαρ κι εστιατόριο. Το Deos έχει να κάνει με την αίσθηση του τόπου, και η γαστρονομική του κουλτούρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Η αυθεντική σύνδεση με τον τοπικό πλούτο και τη μεσογειακή διατροφή γιορτάζεται στα πλούσια πρωινά και τα ελαφριά γεύματα δίπλα στην πισίνα, στο εστιατόριο Epico.


5. Numo Mykonos Boutique Resort, Μύκονος

numo-mykonos-2-1024x686.jpg

Η γοητεία της Μυκόνου συναντά τη διαχρονική γοητεία των δεκαετιών του '60 και του '70. Μετά την επιτυχία του Numo Ιεράπετρα, το νέο αυτό πολυτελές θέρετρο μεταφέρει τη γαλήνια ομορφιά της μάρκας στο ζωντανό κυκλαδίτικο τοπίο. Αυτό το καινούριο κεφάλαιο αντανακλά το ίδιο πάθος, την περιέργεια και την αισθητική όπως και πριν, αλλά εμποτισμένο με τη ρετρό ομορφιά αυτού του νησιού. Εκεί, θα βρείτε και το MÀRE MÀRE Pool Bar, συνώνυμο της μυκονιάτικης κομψότητας. Απολαύστε τοπικά εμπνευσμένα cocktail μέσα σε μια αισιόδοξη ατμόσφαιρα και μια ανεβασμένη λίστα αναπαραγωγής μουσικής.

6. Santo Mine Oia Suites, Σαντορίνη

506011237.jpg

Το νέο αυτό adults-only ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω από τον κόλπο του Αμμούδι, στη θέση ενός παλιού ορυχείου πέτρας, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της Οίας. Πέρα από ένα μέρος για ξεκούραση, καθεμία από τις 37 σουίτες με τζακούζι ή ιδιωτικές πισίνες αποτελούν ένα εκλεπτυσμένο καταφύγιο για τα περιπλανώμενα πνεύματα, προσφέροντας το δικό σας ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού σας μέσα από τελετουργίες που διεγείρουν την ψυχή. Plus, στο εστιατόριο και στο μπαρ που λειτουργούν όλη την ημέρα, υπάρχει κάβα με τοπικά και διεθνή κρασιά, ενώ στους υπόλοιπους χώρους θα βρείτε σπα και γυμναστήριο.