fbpixel

Search icon
Search
The Biebers: Θα γίνουν γονείς και το ανακοίνωσαν με το πιο τρυφερό video που αποκαλύπτει την κοιλίτσα της Hailey
PEOPLE & MOMENTS

The Biebers: Θα γίνουν γονείς και το ανακοίνωσαν με το πιο τρυφερό video που αποκαλύπτει την κοιλίτσα της Hailey

Το iconic ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας!


Είναι το απόλυτο, iconic ζευγάρι που σε κάθε του βήμα μαγνητίζει τα βλέμματα και αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης. Υπάρχουν αυτοί που λατρεύουν να τους βλέπουν μαζί, αλλά κι αυτοί που επιμένουν να ζουν στο... παρελθόν και για τους δικούς τους λόγους, αρνούνται να αποδεχθούν το πόσο όμορφοι και ταιριαστοί είναι μαζί. Η Hailey και ο Justin Bieber -ωστόσο- κλείνουν τα αυτιά τους σε όλα όσα γράφονται και λέγονται τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν την κοινή τους πορεία, βιώνοντας πλέον την απόλυτη ευτυχία.

Με ένα μοναδικό video και μερικές, εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media τους, ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί, με την Hailey να ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, σε μία πανέμορφη εικόνα που δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε...

Το ζευγάρι βιώνει την απόλυτη ευτυχία!

Τhe big announcement

Την ώρα που το τελευταίο διάστημα έκαναν την εμφάνισή τους μία σειρά από νέα δημοσιεύματα, με φόντο τη σχέση τους και τη μεγάλη, υποτιθέμενη κρίση που καλούνται να ξεπεράσουν, η Hailey και ο Justin έβαλαν ένα τέλος σε όλα και μας έδειξαν -για μία ακόμη φορά- πως η αλήθεια μπορεί να είναι πολύ-πολύ διαφορετική, από αυτήν που μεταφέρουν σε πολλές περιπτώσεις τα διεθνή media. Πολλοί τους ήθελαν να βρίσκονται ακόμη κι ένα step μακριά από τον χωρισμό, έκαναν λόγο για μία σχέση άκρως προβληματική και μιλούσαν ακόμη και για διαζύγιο, όμως το ζευγάρι βιώνει μία τελείως διαφορετική καθημερινότητα εδώ και καιρό, για έναν διαφορετικό λόγο.


Εκεί που κανείς δεν το περίμενε, η Hailey κι ο Justin Bieber ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους και μαζί, ετοίμασαν ένα iconic video, μέσα από το οποίο αποκαλύπτεται για πρώτη φορά η φουσκωμένη κοιλίτσα του 27χρονου μοντέλου, που φοράρει ένα νυφικό φόρεμα και μοιάζει πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ. Τόσο η βιντεοσκόπηση, όσο και η φωτογράφιση μας χαρίζουν εντυπωσιακές εικόνες του ζευγαριού, με τους δύο celebrities να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά και να απολαμβάνουν την απόλυτη ευτυχία έξι χρόνια μετά τον γάμο τους, με την οικογένειά τους να μεγαλώνει και τους ίδιους να μένουν μακριά από την τοξικότητα των social media, έχοντας επιλέξει να ακολουθήσουν πλέον ένα διαφορετικό μονοπάτι στη ζωή τους.

Dreams come true

square-f59e07219b084b1bb82f2a01562353ba.jpg

Ήταν κάτι που το ήθελαν και οι δύο πολύ, καθώς ειδικά η Hailey είχε μιλήσει ανοικτά σε συνεντεύξεις της για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα και να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και είχε εκφράσει την επιθυμία της να συμβεί σύντομα αυτό. Και να που τελικά έγινε... «Κυριολεκτικά με πιάνουν τα κλάματα κάθε φορά που σκέφτομαι μία εγκυμοσύνη! Θέλω πάρα πολύ να αποκτήσω παιδιά, αλλά φοβάμαι. Είναι αρκετό για μένα, το γεγονός ότι ο κόσμος λέει πολλά πράγματα για τον άντρα ή τους φίλους μου. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι το να έχω κι ένα παιδί. Το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε, είναι να το μεγαλώσουμε όσο πιο σωστά γίνεται, με αγάπη και ασφάλεια», ανέφερε χαρακτηριστικά σε μία συνέντευξη που έδωσε στους «Sunday Times» ακριβώς ένα χρόνο πριν, ενώ και το 2021, το γνωστό μοντέλο κι επιχειρηματίας, είχε τοποθετηθεί ξανά για το ενδεχόμενο μίας εγκυμοσύνης, σημειώνοντας:

«Ξέραμε πάντα ότι ήμασταν ευθυγραμμισμένοι σε ό,τι αφορά το τι θέλαμε στο μέλλον μας. Είχαμε μιλήσει για το ότι θέλαμε να παντρευτούμε νέοι και να κάνουμε οικογένεια νέοι και να χτίσουμε μια ζωή. Ακόμα και πριν καταλάβουμε ότι θέλαμε να είμαστε ο ένας με τον άλλον». Ήταν κάτι που το ήθελαν και οι δύο πολύ, με το γνωστό ζευγάρι να έχει ξεπεράσει πολλά, σημαντικά εμπόδια και δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, καθώς ο Justin -μεταξύ άλλων- κλήθηκε να διαχειριστεί και ένα σημαντικό θέμα με την υγεία του, έχοντας την Hailey συνεχώς στο πλευρό του. Δημοσιεύοντας ένα video στο λογαριασμό του στο Instagram, ο ίδιος είχε μιλήσει ανοικτά τον Ιούνιο του 2022 για το σύνδρομο Ramsay Hunt, που άλλαξε τη ζωή του κι όλα όσα γνώριζε μέχρι τότε κι έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, εξηγώντας τι του συνέβαινε τότε, με τα βλέμματα όλων να στρέφονται επάνω του.

Όλα αυτά, ανήκουν πλέον στο παρελθόν, με τους Biebers να κάνουν το next step και να ετοιμάζονται να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους στον κόσμο, με ανυπομονησία και απίστευτη χαρά, ενώ -για την ώρα- δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό κάτι περισσότερο για το φύλο του μωρού, με το ζευγάρι να μοιράζεται τα ευχάριστα λίγες ημέρες μετά το Met Gala, στο οποίο δεν έδωσαν το «παρών» και φυσικά, αυτό δεν ήταν κάτι που πέρασε απαρατήρητο. Βιώνουν μοναδικές στιγμές, απολαμβάνουν το νέο βήμα στην κοινή τους πορεία και αφήνουν τους haters μακριά τους. Ο Justin και η Hailey έρχονται να μας δείξουν -ξανά- πως αν υπάρχουν ισχυρές βάσεις, μία σχέση με αγάπη και κατανόηση μπορεί να παραμείνει δυνατή παρά τις αντιξοότητες και εμείς, δε χορταίνουμε να τους βλέπουμε μαζί!