fbpixel

Search icon
Search
H νέα συλλογή του fashion brand παρουσιάζει την πιο σύγχρονη εκδοχή του quiet luxury
MAGAZINE

H νέα συλλογή του fashion brand παρουσιάζει την πιο σύγχρονη εκδοχή του quiet luxury

Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια της εξαιρετικά δημιουργικής πορείας της


Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια της εξαιρετικά δημιουργικής πορείας της στο μαγευτικό σύμπαν της μόδας, η εταιρία Lola επιστρέφει πιο ανανεωμένη από ποτέ, παρουσιάζοντας γι’ αυτήν την άνοιξη μια συλλογή-ωδή στην quiet luxury.

The Story

lola-spring-editorial-8.jpg

Ήταν στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν η Λόλα Τσονωνά, μια επιτυχημένη μοδίστρα με εκλεπτυσμένο γούστο, ένωσε τη ζωή της με τον Γρηγόρη Γιαλαμά, έναν άντρα γεννημένο έμπορο, και μαζί εξέλιξαν το ταλέντο της σε μια πρωτοπόρα επιχείρηση. Σήμερα, 50 χρόνια μετά, οι κόρες τους, Αναστασία και Φωτεινή, συνεχίζουν το έργο τους με το ίδιο πάθος και προσθέτοντας τη δική τους αισθητική πινελιά σε κάθε νέα collection. Έτσι, η Lola παραμένει μια σταθερή αξία στον fashion κόσμο, ανανεώνοντας το όραμά της αλλά διατηρώντας την ποιότητά της το ίδιο ακέραιη και κορυφαία μέσα στα χρόνια.

The Collection

lola-spring-editorial-10.jpg

Ρίχνοντας μια ματιά στη νέα συλλογή, η Creative Director, Αναστασία, μας εισάγει στη φιλοσοφία της Lola: «Η αναζήτηση της υψηλής ποιότητας, σε κάθε επίπεδο, είναι ο στόχος αλλά κι η κινητήριος δύναμή μας! Στη “Spring.24” συλλογή, η θηλυκότητα και στον αντίποδα το ανδρόγυνο στιλ συναντώνται και προσφέρουν επιλογές για κάθε διάθεση και στιγμή. Τα χρώματα, προσεκτικά επιλεγμένα, δίνουν ένταση και βάθος: λαμπερό κίτρινο, “σκονισμένο” πράσινο, βαθύ κόκκινο, συνδυάζονται με γήινους τόνους και με το διαχρονικό μπλε. Μια vintage αίσθηση κυριαρχεί στα εμπριμέ μας και γεωμετρικές, αυστηρές γραμμές στα κοστούμια μας».

Info: Γνωρίστε τη Lola στη Θεσσαλονίκη, στα corners της στο Attica Cosmos και στο Attica Tsimiski, και στο lola.gr.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2024