fbpixel

Search icon
Search
Atlantis The Royal: Tο εντυπωσιακό ξενοδοχείο στο Dubai με τα 17 εστιατόρια
ESCAPE

Atlantis The Royal: Tο εντυπωσιακό ξενοδοχείο στο Dubai με τα 17 εστιατόρια

To νέο ξενοδοχειακό κόσμημα διαθέτει μια πισίνα-«όνειρο» που φέρει την υπογραφή των Dolce&Gabbana


Δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από το Atlantis The Royal στο Dubai. Εγκαινιάστηκε τον Ιανουάριο του 2023 και το opening party του περιελάμβανε μια ιδιωτική συναυλία της Beyoncé, ένα tequila bar με οικοδέσποινα την Kendall Jenner (αυτοπροσώπως) και μια σειρά από μοναδικά πυροτεχνήματα που εντυπωσίασαν τους εκλεκτούς καλεσμένους. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, αυτός ο κολοσσός της Βαβέλ μας συστήνεται ξανά ως το πιο πολυτελές θέρετρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

3.jpg

Βρίσκεται στο κυκλικό τόξο του διάσημου Palm Jumeirah και σχεδιάστηκε από τους Νεοϋορκέζους αρχιτέκτονες Kohn Pedersen Fox Associates, οι οποίοι άντλησαν έμπνευση από τον προκάτοχό του, το Atlantis The Palm. Με πιο φουτουριστικό σχεδιασμό και υπέροχη επένδυση από γυαλί, το πολυτελές resort περικλείεται από φως και ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των εσωτερικών χώρων αλλά και του εξωτερικού του. 

4.jpg

Στον τελευταίο 22ο όροφο κυριαρχεί μια infinity pool που «κόβει την ανάσα» και φέρει την υπογραφή των Dolce & Gabbana, ένα spa τιτάνιων διαστάσεων και τη δική του boutique Louis Vuitton - είναι γεγονός ότι το Atlantis The Royal διευρύνει τα όρια της πολυτέλειας στο Dubai όσο ποτέ άλλοτε.

Μόλις φτάσετε στο αεροδρόμιο, η εμπειρία ξεκινάει με την παραλαβή σας με ειδικό αυτοκίνητο και προορισμό το resort. Με το που φτάνετε το lobby του θα σας εντυπωσιάσει πραγματικά, καθώς εκεί δεσπόζει το γλυπτό Droplets σε σχήμα τιτάνιων σταγόνων νερού, τα δύο ενυδρεία γεμάτα με ψάρια κλόουν και την πρώτη boutique Louis Vuitton σε ξενοδοχείο. Στη συνέχεια, κάνετε check-in σε ένα από τα 795 δωμάτια και σουίτες. Όλα με ελαφριά υφασμάτινα έπιπλα, master bedrooms, μαρμάρινα μπάνια, σετ ομορφιάς Graft ή Hermès... Η έμφαση δίνεται στην απλότητα, σαν να θέλει να μας υπενθυμίσει ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι η εξωπραγματική θέα του, που μπορείτε να ατενίσετε από το μπαλκόνι ή τη βεράντα σας με πισίνα. Τότε, θα καταλάβετε τι σημαίνει να νιώθεις ότι αιωρείσαι (το κτίριο έχει 34 ορόφους)!

5.jpg

Αποτελώντας έναν μικρόκοσμο της πόλης, η επιλογή γίνεται γρήγορα δύσκολη όταν πρόκειται να διαλέξετε από τον μακρύ κατάλογο των δραστηριοτήτων που μπορείτε να κάνετε στον χώρο. Οι λάτρεις των θαλάσσιων sports συνήθως επιλέγουν την 2 χλμ. παραλία με τη λευκή άμμο, ανεβαίνοντας σε τζετ σκι.

amifv95pyd-odroq7pthkcta2bu7fixc7ozrswmzrclaai5wfdv8cyb8n-cuilaalo0-hnflmub9hi6mzak-lntuucl-kjifarpgjgyh8y403ceju055xtzcbv6v1jkjehjbij7a1pwqnxuhbxnkohxv7cinl3chhtcuqhpddhdht2rxyz46uq-dwj8unyk-uzuhlxn6ghl8tqll3w6q70yz9vq.png

Όσοι αγαπούν μια μέρα στον ήλιο έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε μυριάδες πισίνες - από μία που είναι αφιερωμένη στα παιδιά μέχρι την πολύ δημοφιλή Cloud 22. Σκαρφαλωμένη στον 22ο όροφο και αποκλειστικά για ενήλικες, λειτουργεί σε συνεργασία με τους οίκους μόδας Dolce&Gabbana και Ounass.

amifv94f-fxd4q7hbfgr-gtokjfrkxkqgiicqmams5ylxc4hevhntuiu-ey7tiiquvp9gny5nxrlsqtqprzeu8cgec7nuoqwr9a78kxuzdhfgqusshe6wvzp-t5diundtyz-ymkza-9obsgsq7509o8ce4ikfduonaxuarve9bvhnhcs4d3js9s-devpwphoeoarwt6bbzte1daqqprifr4benk.png

Είτε καθίσετε σε καμπάνες, είτε στις ξαπλώστρες που έχουν εγκατασταθεί πάνω από το νερό, θα βρείτε πετσέτες θαλάσσης διακοσμημένες με τα μπλε αραβουργήματα που φέρουν την υπογραφή του ιταλικού οίκου και στο μενού την πιο απολαυστική μεσογειακή κουζίνα: σαλάτα Καίσαρα, τηγανητό καλαμάρι με λεμόνι, τορτελίνι αστακού... Όλα συνοδεύονται από κοκτέιλ ή εύγεστα κρασιά!

cloud22-loungers-pool-nightshot.jpg
2-0k0vp.jpg

Τα εστιατόρια που εντυπωσιάζουν

3-tm2Su.jpg

Αλλά αυτό είναι μόνο ένα από τα 17 εστιατόρια του ξενοδοχείου. Εναλλακτικά, για το πιο νόστιμο lunch κατευθυνθείτε στο Nobu by the Beach club. Απέναντι από μια πισίνα, που περιβάλλεται από πολύχρωμα γλυπτά «Vivienne» (τοτέμ by Louis Vuitton), οι επισκέπτες απολαμβάνουν κορυφαία ιαπωνική κουζίνα. Sashimi με κίτρινη ουρά, πικάντικα edamame, τραγανές σαλάτες shiitake, μίνι τάκος γεμισμένα με ωμό τόνο και αβοκάντο, ακόμη και τυρόπιτα με εξωτικά φρούτα βρίσκονται στο μενού.

Το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Dinner by Heston Blumenthal ταξιδεύει τους γευστικούς σας κάλυκες σε όλο τον κόσμο. Μία ωδή στην βρετανική γαστρονομία, ο εξαιρετικός chef του αναδημιουργεί αριστοκρατικές κλασικές συνταγές που θυμίζουν αυτές που απολαμβάνει η βασιλική οικογένεια. Το La Mar παρουσιάζει Peruvian πιάτα από τον Gastón Acurio και το Ling Ling εστιάζει σε πιάτα από την αγαπημένη ασιατική κουζίνα. 

1-8nUQO.jpg

Το μοναδικό με το Atlantis The Royal είναι ότι αποτελεί επίσης must-visit προορισμό για τους ντόπιους. Ορισμένοι έχουν συνηθίσει να συναντιούνται στο τέλος της ημέρας στο Elements, το μπαρ στο ισόγειο με τα εύγεστα cocktails και από το οποίο μπορείτε να θαυμάσετε ένα show με σιντριβάνι φωτιάς, που πραγματοποιείται κάθε βράδυ. Όσο για τους λάτρεις της ευεξίας το Awaken spa τους συγκεντρώνει με συνέπεια. Σε συνδυασμό με ένα κέντρο αισθητικής ιατρικής, οι θεραπείες προσώπου φέρουν τις υπογραφές των Augustinus Bader, Barbara Sturm και 111SKIN.

Ιnfo: www.atlantis.com