fbpixel

Search icon
Search
Οι must-know συλλογές της ss21 που θα αναβαθμίσουν το στιλ σας
MAGAZINE

Οι must-know συλλογές της ss21 που θα αναβαθμίσουν το στιλ σας

Οι μεγάλοι οίκοι αναδεικνύουν νέες κολεξιόν γεμάτες έμπνευση


Βρισκόμαστε εν αναμονή του καλοκαιριού κάτι που σηματοδοτεί την άφιξη ανανεωμένων συλλογών και τάσεων στη μόδα που μας βάζουν σε απόλυτα αισιόδοξο stylish mood. Εμπνευσμένα prints, φρέσκες ιδέες και κομψές γραμμές, που κολακεύουν τη σιλουέτα, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχετε για τη φετινή σεζόν. 

Ανακαλύψτε τα brands και τα items που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τους επόμενους μήνες και κάντε μια «βουτιά» στον ανανεωμένο κόσμο της μόδας!

Escape with Versace JC

versace-qfoJL.jpg

Σε μια εποχή που ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεφύγει από την πραγματικότητα, το μοναδικό και πάντα updated κατάστημα Intervista φέρνει στην πόλη μας το brand Versace Jeans Couture, που θα γίνει ο οδηγός σας γι’ αυτήν την απόδραση.

shirt.jpg
T-shirt Versace Jeans Couture, Intervista
pants.jpg
Κολάν Versace Jeans Couture, Intervista
dress.jpg
Φόρεμα Versace Jeans Couture, Intervista

Μέσα από τη νέα του συλλογή, το δημοφιλές lebel εξερευνά τη χαρά τού να παίζει κάποιος με την εικόνα του, να πειραματίζεται, και υπενθυμίζει πάνω απ’ όλα την ανάγκη για φρέσκες και όμορφες εμφανίσεις, που θα σας γεμίσουν θετική ενέργεια. Η εταιρία, που φέρει τις υπογραφές της Donatella και του Gianni Versace, συνιστά σημείο συνάντησης μεταξύ του high-fashion και του μοντέρνου αστικού περιβάλλοντος. Τα σχέδια της σειράς αποτελούν μια επανερμηνεία του Versace style μέσα από τα μάτια του σύγχρονου πολιτισμού, ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά όπως το χρυσό baroque μοτίβο, και φυσικά, το ορόσημο του οίκου, το κεφάλι της μυθικής Μέδουσας. Τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστές είναι τόσο τα πιο casual κομμάτια, όπως κολάν, jean jackets και Τ-shirts, πάντα, όμως, με μια δόση πολυτέλειας, όσο και τα πιο αιθέρια couture inspired items, όπως τα μακριά φορέματα και οι ρομαντικές αποχρώσεις. Χαρίστε στον εαυτό σας αυτήν τη fashion εμπειρία και βάλτε στα looks σας τη “σφραγίδα Versace”.

Info: Τσιμισκή 71, τηλ. 2310 230906

Site: intervista.gr

Facebook: INTERVISTA

Instagram: @intervista.gr

A tribute to Sicily by Dolce & Gabbana

dolce.jpg

Το ξεχωριστό concept store Grigio φιλοξενεί, για άλλη μια σεζόν, τις δημιουργίες του ιταλικού οίκου Dolce & Gabbana, που το φετινό καλοκαίρι υπόσχονται να σας ταξιδέψουν στο μαγευτικό νησί της Ιταλίας, τη Σικελία, και να γεμίσουν χρώμα και παιχνιδιάρικη διάθεση τα looks σας.

Το hashtag #DGSicilianPatchwork της SS2021 συλλογής αποκαλύπτει το κεντρικό θέμα, που δεν είναι άλλο από το χαρακτηριστικό μοτίβο patchwork, που παίρνει μορφή μέσα από την παραδοσιακή τεχνική “Fatto a Mano”, δηλαδή, χάρη στα έμπειρα χέρια των τεχνιτών. Με πηγή έμπνευσης τη Σικελία και αναφορές σε παλιότερες collection των 90’s, το σχεδιαστικό δίδυμο παρουσιάζει hourglass φορέματα και sharply cut jackets σε μία ένωση διαφορετικών χρωματισμών και υφασμάτων -όπως brocade, chiffon, και georgette-, μίνι φορέματα, bustiers, bra tops και παντελόνια στολισμένα με το ασπρόμαυρο checkerboard, το οποίο συχνά συνδυάζεται με άλλα prints, όπως το πουά και το floral, ένα τολμηρό στιλιστικό combo που μόνο οι Dolce & Gabbana μπορούν να στέψουν με απόλυτη επιτυχία. Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο, που όλα δείχνουν γκρίζα, ο οίκος καταφέρνει να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας κι αισιοδοξίας μέσα από ρούχα και αξεσουάρ, που ακτινοβολούν και ανεβάζουν τη διάθεση στα ύψη. Α.Σ.

Info: Grigio, Προξένου Κορομηλά 51, Tηλ. 2310 233898, Instagram: @grigio_gallery

Wild Wonders by Pennyblack

pennyblack2.jpg

Η αποικιακή αισθητική επαναπροσδιορίζεται μέσα από το μοντέρνο ύφος για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 της Pennyblack. Μια εξωτική αίσθηση που πηγάζει από ανατολικές επιρροές.

Προσεγγίζοντας μακρινές τοποθεσίες, η ευρωπαϊκή κομψότητα επιβεβαιώνει την ταυτότητά της, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα νέες προοπτικές, σε αρμονία με το όραμα του brand και συμβαδίζοντας με το πνεύμα της εποχής. Πλεκτά με φυσική αίσθηση, λινά και βαμβακερά με πλούσιες υφές, χαρακτηρίζονται από απλές γραμμές. Τα κρουαζέ φορέματα πέφτουν απαλά στο σώμα, τονίζοντας τη μέση, και τα σακάκια συνδυάζονται με βερμούδες ή φαρδιά παντελόνια. Οι φούστες πάνω από το γόνατο είναι σε ίσια γραμμή ή δημιουργούν κίνηση μέσα από κομψές πτυχώσεις. Ανδρόγυνα πουκάμισα και προσεκτικά επιλεγμένες πινελιές από denim ολοκληρώνουν το look. Μοναδικά prints υποδηλώνουν αμέσως το ύφος της collection, με zebra και giraffe μοτίβα, αλλά και τροπικά λουλούδια να πρωταγωνιστούν. Τα party outfits αποκτούν μια πιο καλλιτεχνική αισθητική μέσα από florals, που χαρίζουν μια παραμυθένια νότα στα αέρινα κι ελαφριά υφάσματα, μαζί με τα μοναδικά μονόχρωμα κομμάτια από ταφτά. Τα πουά και οι ρίγες προσθέτουν μια αστική διάσταση, όπου η αναζήτηση της ισορροπίας μεταξύ του στιλ και της άνεσης οδηγεί στη δημιουργία της συλλογής 24J, εξολοκλήρου κατασκευασμένης από ζέρσεΐ. Κοστούμια, tops και φορέματα σε μινιμαλιστικά, ευέλικτα σχέδια μπορούν να φορεθούν 24/7 σε αμέτρητους συνδυασμούς. Για την ημέρα, κυριαρχούν οι ουδέτεροι τόνοι, από τις αποχρώσεις του αμυγδάλου και της σοκολάτας μέχρι τις μπεζ, που θυμίζουν μπισκότο και καραμέλα, ενώ τα πιο ζωντανά φούξια, τα τιρκουάζ και το σμαραγδένιο πράσινο, έχουν πρώτο ρόλο στις βραδινές εμφανίσεις και τις ιδιαίτερες περιστάσεις.

pennyblack3.jpg

Το hot zebra pattern διακοσμεί τα techno knit sock trainers, αλλά και αξεσουάρ, τις τσάντες σε στιλ πουγκί και τις εσάρπες. Κροκό motifs στολίζουν τις εμβληματικές, γεωμετρικές barrel bags του οίκου, που συνδυάζονται με ζωνάκια, γόβες και σανδάλια. Flat πέδιλα και μεταλλικές μπαλαρίνες με λεπτά κορδόνια που δένουν στον αστράγαλο ολοκληρώνουν ιδανικά τις σιλουέτες της συλλογής. Οι ζώνες δένουν ψηλά στη μέση και παραμένουν ξεχωριστό χαρακτηριστικό του στιλ της Pennyblack. 

Διεύθυνση: Τσιμισκή 60, Θεσσαλονίκη, Tηλ.: 2310 220800

Site: dilfashiongroup.com

Facebook: Dil Fashion Group

Instagram: @dilfashiongroup

Kεντρική Φωτογραφία: Pennyblack

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021