fbpixel

Search icon
Search
Αstrology Calling: Αυτά είναι τα ζώδια που δεν έχουν την καλύτερη σχέση με τον βραδινό ύπνο
PSYCHOLOGY

Αstrology Calling: Αυτά είναι τα ζώδια που δεν έχουν την καλύτερη σχέση με τον βραδινό ύπνο

Μήπως ταυτίζεστε;


Είναι γεγονός πως ειδικά τα τελευταία χρόνια, ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων αντιμετωπίζει προβλήματα και δυσκολίες όταν έρχεται η ώρα του ύπνου. Λόγω του έντονου στρες και της απαιτητικής καθημερινότητας, είναι πολλοί αυτοί που δυσκολεύονται να κοιμηθούν και να χαλαρώσουν ή παλεύουν με την υπερένταση. Ωστόσο, υπάρχουν κι αυτοί που γενικότερα, σε οποιαδήποτε φάση της ζωής τους, δεν αγαπούν την... ξεκούραση. Είτε πιστεύετε στην αστρολογία είτε όχι, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε ποια είναι τα ζώδια που δεν έχουν την καλύτερη σχέση με τον ύπνο.

Τα ζώδια μας δίνουν την απάντηση!

Κριός

Είναι ένα ζώδιο γνωστό για την υπερκινητικότητα και τη νευρικότητά του κι αυτά τα χαρακτηριστικά δεν τον αποχωρίζεται ούτε στον ύπνο του. Ο Κριός, δεν είναι ένα ζώδιο όπως τα άλλα. Είναι ενεργητικός, είναι ακούραστος, θέλει να βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση κι όπως καταλαβαίνετε, ανήκει στα ζώδια που δεν έχουν την καλύτερη δυνατή σχέση με τον ύπνο και δεν τον απολαμβάνουν. Ένας Κριός δε θα προτιμήσει να κοιμηθεί πολλές ώρες, αλλά θα αφιερώσει το χρόνο του αλλού, ενώ ακόμη κι όταν κοιμάται, το βράδυ του είναι πιθανό να περιλαμβάνει πολλά, έντονα όνειρα, που μόνο ήσυχο δεν τον αφήνουν.

hair-sleep.jpg

Ιχθύς

Ο Ιχθύς από την άλλη δεν ανήκει στα υπερκινητικά ζώδια, που δεν μπορούν να ηρεμήσουν. Απλά, λατρεύει τη νύχτα. Είναι η αγαπημένη του ώρα μέσα στην ημέρα, η πιο δημιουργική, η πιο χαλαρωτική. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτεί, για να καταστρώσει τα πλάνα του, να οραματιστεί το μέλλον του και να ορίσει τους δικούς του, προσωπικούς στόχους. Ο ύπνος από την άλλη, θεωρείται γι' αυτόν λίγο υπερεκτιμημένος, γι' αυτό και πολλές φορές επιλέγει να μείνει ξύπνιος και να αξιοποιήσει με διαφορετικούς τρόπους το βράδυ του.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ανήσυχος, είναι ένα ζώδιο υπερκινητικό, που δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη από ξεκούραση και σίγουρα, δε φοβάται την αϋπνία. Μάλλον την αντέχει και την αποζητά. Βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα και παραμένει ξύπνιος στη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας του. Οι περισσότεροι Δίδυμοι, προτιμούν να κοιμούνται αργά το βράδυ και για ελάχιστες ώρες, ενώ πολύ σπάνια θα κάνουν κάποιο mini-break μέσα σε μία busy day. Αν ανήκετε σε αυτό το ζώδιο, τότε σίγουρα δεν είστε fans του ύπνου για πολλούς λόγους.

Τοξότης

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αρκετή ενέργεια και στη διάρκεια της ημέρας τους, εμφανίζουν υπερένταση. Ακόμη κι ο -θεωρητικά- ελεύθερος χρόνος τους, περιλαμβάνει μία σειρά από δραστηριότητες, ωστόσο κι υπάρχουν αυτοί, που έχουν ανάγκη από ξεκούραση κι από μικρές παύσεις μέσα σε μία working-day. Αν ανήκετε στο ζώδιο του Τοξότη, τότε σίγουρα ανήκετε στην πρώτη κατηγορία, καθώς θα έχετε παρατηρήσει πως εμφανίζετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας μέσα στη μέρα και δεν αισθάνεστε τεράστια ανάγκη για ύπνο. Ο Τοξότης είναι δραστήριος, είναι γεμάτος πάθος, είναι γεμάτος διάθεση και φροντίζει να απολαμβάνει την κάθε μέρα, ακόμη κι αν χρειαστεί να θυσιάσει τον ύπνο του. Γι' αυτόν, σίγουρα δεν είναι πρόβλημα...

oneira-veltiosi.jpg

Καρκίνος

Ο Καρκίνος από την άλλη είναι ονειροπόλος, το μυαλό του ταξιδεύει σε μέρη μακρινά και κάνει πολλές διαφορετικές σκέψεις, αλλά αυτό μερικές φορές δεν του βγαίνει σε καλό. Πολύ συχνά υποφέρει από εφιάλτες, που τις περισσότερες φορές οφείλονται στο χάος της σκέψης του και πριν από τον βραδινό ύπνο, έχει την τάση να επαναφέρει στο μυαλό του κάθε πρόβλημα που μπορεί να τον απασχολεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να απολαύσει τον ύπνο του και τελικά, να μένει αλλιώς το βράδυ του, αφιερώνοντας χρόνο σε άλλα πράγματα, που του χαρίζουν ευχαρίστηση και τον γεμίζουν με θετικές σκέψεις και συναισθήματα.