fbpixel

Search icon
Search
6+1 celebrities μοιράζονται τα διατροφικά tips τους για τις γιορτές
WELLNESS

6+1 celebrities μοιράζονται τα διατροφικά tips τους για τις γιορτές

Ακολουθήστε τις συμβουλές τους


Είναι γεγονός πως οι γιορτές έχουν συνδυαστεί με αρκετά καλέσματα, φαγητό και δροσερά drinks, ωστόσο, είναι επίσης γεγονός πως οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουμε τον τρόπο να διατηρήσουμε τη φόρμα μας στη διάρκεια της festive-season. Αυτές που γνωρίζουν τα top μυστικά, είναι οι πασίγνωστες celebrities, που καταφέρνουν σε κάθε τους εμφάνιση να εντυπωσιάζουν και να μαγνητίζουν τα βλέμματα με τις αψεγάδιαστες αναλογίες τους. Μήπως ήρθε η ώρα να τις ακολουθήσουμε; Εμείς ξεχωρίσαμε μερικά από τα tips τους και σας τα παρουσιάζουμε.

Λαμπερές γυναίκες που αποτελούν πρότυπα!

Catherine Zeta-Jones

shutterstock-766307875-NbpXS.jpg

Στα 53 της είναι super εντυπωσιακή και βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο, με τους fans της να την αποθεώνουν σε κάθε ευκαιρία. Η Catherine Zeta-Jones, είναι μία γυναίκα που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα δυνατά της σημεία, φροντίζοντας πολύ τον εαυτό και τη διατροφή της. Η γυμναστική αποτελεί βασικό κομμάτι της εβδομαδιαίας της ρουτίνας, καθώς τη βοηθάει να διατηρείται σε φόρμα κι αν αναρωτιέστε ποιο είναι το δικό της μυστικό, η απάντηση είναι πολύ απλή. Η Jones, δεν ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που στερούνται πολλά και αφαιρούν από τη διατροφή τους σημαντικές διατροφικές ομάδες κι αντιθέτως, ποντάρει πολύ στο νερό, που δε λείπει από την καθημερινότητά της. «Το νερό καταφέρνει να διατηρεί το PH μου σε ισορροπία. Δεν πίνω αλκοόλ και προσπαθώ μέσω της διατροφής να αποβάλλω από το σώμα μου τις τοξίνες», έχει πει η διάσημη ηθοποιός, που λατρεύει το κολύμπι, το τένις και τον χορό, όταν κλήθηκε να αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό. Ακολουθήστε την κι εσείς και προτιμήστε να μείνετε μακριά από τα αλκοολούχα ποτά, που επιβαρύνουν σημαντικά τον οργανισμό και το σώμα σας.

Jennifer Aniston

shutterstock-1253041699.jpg

Mία ακόμη λαμπερή γυναίκα, που δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη. Πρόσφατα, η Jennifer Aniston βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο με αφορμή μία άκρως εντυπωσιακή φωτογράφιση και φυσικά, κανείς δε θα μπορούσε να μην παρατηρήσει τις μοναδικές αναλογίες και το κορμί της. Η διάσημη ηθοποιός, μοιράζεται συχνά τα διατροφικά μυστικά της μέσα από τα social media, αλλά και συνταγές που φτιάχνει η ίδια στην καθημερινότητά της, ενώ όπως έχει δηλώσει εδώ και καιρός οπαδός της διαλειμματικής νηστείας. «Κάνω διαλειμματική νηστεία, οπότε δεν τρώω τίποτα το πρωί. Παρατήρησα μεγάλη διαφορά όταν δεν έτρωγα στέρεη τροφή για 16 ώρες. Πίνω μόνο καφέ και χυμό από σέλερι», εξήγησε η Aniston. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, η ηθοποιός ουσιαστικά μπορεί να καταναλώσει όλες τις θερμίδες της ημέρας μέσα σε 8 ώρες, ενώ για τις υπόλοιπες 16 δεν επιτρέπεται να καταναλώσει καθόλου στέρεη τροφή παρά μόνο υγρά κι αν θέλετε να την ακολουθήσετε κι εσείς, μπορείτε να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο diet plan, που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας.

Blake Lively

shutterstock-418947571.jpg

Αναμφίβολα, η Blake Likely κι ο Ryan Reynolds συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια του Hollywood και μαζί, μας έχουν χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου, κάνοντάς μας να υποκλιθούμε στο απίστευτο χιούμορ και τη χημεία τους. Το ζευγάρι, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, με τον 7χρονο James, την 5χρονη Inez και την Betty που ήρθε στον κόσμο πριν από 2 χρόνια να περιμένουν πλέον το τέταρτο αδερφάκι τους, καθώς η Lively είναι έγκυος. Η διάσημη ηθοποιός γνωρίζει καλά πώς να φροντίζει και να περιποιείται το σώμα της κι όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της, απεχθάνεται τις στερήσεις και πάντα, ανακτά τη φόρμα της μέσα από μεθοδική προσπάθεια και με μία σταθερή διατροφή. Αυτό που δεν παραλείπει ποτέ, είναι ένα θρεπτικό πρωινό γεύμα, που συνήθως περιλαμβάνει healthy pancakes με βρώμη και αυγό. Ο συνδυασμός αυτών των δύο είναι πολύ ευεργετικός και συμβάλλει στο αδυνάτισμα και μάλλον, είναι η κατάλληλη στιγμή να την ακολουθήσουμε κι εμείς.

Cindy Crawford

shutterstock-422983780.jpg

Η Cindy Crawford έχει γράψει τη δική της ιστορία στην πασαρέλα, συνδυάζοντας το όνομά της με κορυφαία brands στη διάρκεια της λαμπερής καριέρας της. Το θρυλικό top model, συνεργάστηκε με κορυφαίους diet experts κι αν μη τι άλλο, γνωρίζει τα πιο σημαντικά μυστικά για να διατηρεί την αψεγάδιαστη σιλουέτα της και κατά καιρούς, έχει μοιραστεί πολλά από αυτά. Η Crawford, έχει πει πως δίνει μεγάλη σημασία στο πρωινό της και φροντίζει να ξεκινάει την κάθε της ημέρα με ένα ποτήρι πράσινο τσάι, το οποίο συνοδεύει με το αγαπημένο της protein shake. «Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς την ημέρα σου με τον σωστό τρόπο. Είναι εύκολο να προσέχεις τι καταναλώνεις το πρωί, αν είσαι στο σπίτι κι αναλόγως μετά προσαρμόζεις και τα υπόλοιπα γεύματα», έχει σημειώσει, μιλώντας για τη δική της φιλοσοφία κι αν μη τι άλλο τα αποτελέσματα είναι ορατά.

Nicole Kidman

shutterstock-717045085.jpg

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν -μάλλον- αρκετές γυναίκες, στην προσπάθειά τους είτε να διατηρήσουν το βάρος τους, είτε να αδυνατίσουν, είναι το γεγονός ότι στερούνται είτε συγκεκριμένες τροφές, είτε γενικότερα γεύματα. Οι πασίγνωστες celebrities -ωστόσο- γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν είναι αυτό το μεγάλο μυστικό κι αντιθέτως, η διαδικασία αυτή μπορεί να αποφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. «Δεν είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει στην άρνηση. Δεν μπορώ να αντισταθώ για πολύ καιρό σε κάτι», παραδέχεται η Nicole Kidman, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να πει «όχι» στις τροφές που της αρέσουν, για αυτό κι εφαρμόζει τον… κανόνα του 80-20. Τι σημαίνει αυτό; Το 80% της διατροφής της περιλαμβάνει επιλογές χαμηλές σε λιπαρά, φρούτα και λαχανικά και το υπόλοιπο 20% όχι. Θυμηθείτε τη διάσημη ηθοποιό στη διάρκεια των γιορτών και μη φοβηθείτε να δοκιμάσετε από όλα τα dishes που περιλαμβάνει το γιορτινό τραπέζι. Κλειδί είναι η ισορροπία!

Miranda Kerr

shutterstock-1221980017.jpg

Τα τελευταία χρόνια, η Miranda Kerr έχει υιοθετήσει ένα super healthy lifestyle, που της χαρίζει ένα καλλίγραμμο σώμα, αλλά και ένα λαμπερό και καθαρό δέρμα, καθώς προσφέρει στον οργανισμό της όλα όσα χρειάζεται, για να δουλεύει σωστά. Το διάσημο μοντέλο, που έχει δημιουργήσει και το δικό της beauty brand, θεωρείται πλέον... master της καλής διατροφής και των μικρών μυστικών για τη διατήρηση μίας άψογης σιλουέτας. Ποιο είναι όμως το δικό της big secret; Η Kerr, καταναλώνει ανελλιπώς καθημερινά μία κουταλιά λάδι καρύδας, που είναι ευεργετικό για τον οργανισμό, αλλά και την απώλεια βάρους κι αν κρίνουμε από το τελικό αποτέλεσμα, μάλλον γνωρίζει καλά τι κάνει.

Beyoncé

shutterstock-1455918527.jpg

Last but not least, μία ακόμη γυναίκα που ξέρει να φροντίζει τον εαυτό της και σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα, είναι η Beyoncé. Η διάσημη star, έχει μιλήσει σε πολλές συνεντεύξεις της για τις διατροφικές της συνήθειες και παλαιότερα, είπε αποκαλύψει πως το δικό της, αγαπημένο ρόφημα, ήταν ο χυμός λεμονιού με λίγο πιπέρι cayenne. Πλέον, η Beyoncé δηλώνει vegan και μεταξύ άλλων, έχει αποκλείσει τα ζωικά προϊόντα από τη διατροφή της, κάτι που όπως λέει την έχει βοηθήσει να διατηρεί το βάρος της σταθερό. Αν μπορούμε να κρατήσουμε κάτι από τα δικά της tips, είναι αναμφίβολα το ρόφημα με το λεμόνι και το πιπέρι, καθώς είναι super ευεργετικό για τον οργανισμό και συμβάλλει στην άμεση ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Ξεκινήστε το από τώρα και διατηρήστε το στην καθημερινή σας ρουτίνα και στη διάρκεια των γιορτών.