fbpixel

Search icon
Search
H συλλογή Dioriviera επαναπροσδιορίζεται και διαπνέεται από μια αστείρευτα χαρούμενη ενέργεια
MAGAZINE

H συλλογή Dioriviera επαναπροσδιορίζεται και διαπνέεται από μια αστείρευτα χαρούμενη ενέργεια

Ως μια ωδή στην αγάπη που καλλιεργεί ο Christian Dior για τα ταξίδια



Ένα παντοτινό σύμβολο που εξυμνήθηκε από τη δημιουργική διευθύντρια των γυναικείων συλλογών Dior, το toile de Jouy, επανέρχεται σε δύο μοναδικές εκδοχές. Σε μια παλέτα μαγευτικών και αναζωογονητικών αποχρώσεων, «ανθίζει» σε μια σειρά από ready-to-wear pieces, συνθέτοντας μια καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα που χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα και αυθορμητισμό. 

diormag-20-2725.jpg

Με τα ονόματα “Toile de Jouy Sauvage” και “Toile de Jouy Soleil”, αυτές οι παραλλαγές ξεδιπλώνονται σε μια σειρά από beachwear και αξεσουάρ, όπως πόντσο, φουστάνια και παρεό, καθώς και μεταξωτά μαντίλια. Αυτά τα συναρπαστικά σχέδια «ντύνουν» τις τσάντες Lady D-Lite και Dior Book Tote. 

diormag-26-3585.jpg
diormag-08-1157-ext.jpg

Συμπληρώνοντας τη θαυμάσια συλλογή, παρουσιάζονται και τα απαραίτητα είδη Dior Maison που σχεδιάστηκαν για το καλοκαίρι, όπως στρώματα γιόγκα, ομπρέλες και ξαπλώστρες.

diormag-28-3838.jpg

Μια επιλογή από λεπτεπίλεπτα διακοσμητικά αντικείμενα, επιτραπέζια σκεύη και κεντημένα μαξιλάρια δίνει ουσία σε αυτό το αφιέρωμα σ’ έναν γλυκό τρόπο ζωής που είναι χρωματισμένος με farniente και ελαφρότητα. 

diormag-27-3701-ext.jpg

Την collection μπορείτε να ανακαλύψετε από τον Μάιο σε διάφορα θέρετρα και pop-up stores, από τη Μύκονο και την Αθήνα ως και τις Κάννες και τη Χαβάη. Εκτός αυτού, ο οίκος Dior δημιουργεί μια επιλογή μοναδικών εμπειριών αφιερωμένων στη συλλογή Dioriviera σε ειδυλλιακούς προορισμούς, που κάθε σεζόν γίνεται και πιο ευφάνταστη.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2024