fbpixel

Search icon
Search
Dress & Cardigan: Πώς να φορέσετε τον πιο κολακευτικό spring summer συνδυασμό
STYLING TIPS

Dress & Cardigan: Πώς να φορέσετε τον πιο κολακευτικό spring summer συνδυασμό

Πρόκειται για το fashion combo που συνδυάζει άνεση και στιλ


Το καλοκαίρι καταφτάνει, όμως ας μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε ακόμα στις μεταβατικές μέρες που μπορεί να ξεκινήσουν με ηλιοφάνεια, αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτό δεν αποτελεί εγγύηση ότι δεν θα υπάρξει απογευματινή ψύχρα. Έτσι, ενώ οι ηλιόλουστες ημέρες μπορεί να μας κάνουν όλες να προτιμάμε τα αγαπημένα μας sundresses, είναι σημαντικό να είμαστε προετοιμασμένες για ό,τι μας επιφυλάσσει η μέρα. Η απάντηση είναι το έξυπνο layering, και αυτή τη σεζόν υπάρχει ένας συνδυασμός που συνδυάζει άνεση και στιλ: φορέματα και cardigans.

Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρήσετε το συνδυασμό κομψό και φρέσκο. Φαίνεται ότι όλα εξαρτώνται από τις αναλογίες και τις υφές - ένα κομμένο, εφαρμοστό στιλ μπορεί να δημιουργήσει μια όμορφη σιλουέτα με ένα ρέον slip maxi φόρεμα, ενώ ένα υπερμεγέθες cable knit μπορεί να συνοδέψε άψογα ένα φλοράλ μίνι για την ημέρα.


Παρακάτω, ανακαλύψτε τα top 5 παραδείγματα για το πώς να πετύχετε το συνδυασμό με υπέροχο στιλ και τα δύο αυτά βασικά κομμάτια

Black maxi & boxy cardigan

isd7ayatmnhxknizxcr5a8-1280-80jpg.webp
Image source: @tylynnnguyen

Μια ζακέτα μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε ένα κομψό μαύρο μάξι κατάλληλο για την ημέρα. Ακολουθήστε το παράδειγμα της και επιλέξτε μια boxy, cropped σιλουέτα που τονίζει τη μέση και δίνει στο ρέον φόρεμα πιο καθορισμένο σχήμα. Μας αρέσει πολύ ο συνδυασμός του black and white που είναι κλασσικός ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί και μια αντίθεση. 

Monochromatic

6667f787c9d47fb3c7136055057b3263.jpg
Image source: @walkinwonderland

Δημιουργήστε ένα monochromatic look επιλέγοντας τα δύο αυτά items στην ίδια χρωματική παλέτα. Πιο συγκεκριμένα, φέτος σας συστήνουμε να δοκιμάσετε το olive green αφού πρόκειται για ένα από τα colours of the year. Συνδυάστε με sneakers ή flat shoes για το πρωί ή high heels για κάποια βραδινή έξοδο. 

Floral dress & neutral cardigan

jeannedamas.jpeg
Image source: @jeannedamas

Δημιουργήστε τον πιο Parisian chic συνδυασμό με ένα floral mini dress και μια cropped ζακέτα. Επιλέξτε τα σε neutral χρώματα, ή και σε πιο bold αν έχετε μια πιο τολμηρή διάθεση. Μπορείτε να φορέσετε το ανίκητο αυτό combination σε παστέλ αποχρώσεις για ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα. Προσθέστε flat ή high heeled παπούτσια, ανάλογα με την περίσταση και διακριτικά αξεσουάρ που θα δώσουν έναν έξτρα χαρακτήρα στο look.

Total white

snapinstaapp-362993024-1234279200612460-8451301193859262824-n-1080.jpg
Image source: @by_eva_

Δεν υπάρχει πιο επίκαιρος συνδυασμός από αυτόν του total white για την εποχή που δυανύουμε αλλά και για τις πιο καλοκαιρινές μέρες που έρχονται. Επιλέξτε ένα λευκό slip ή midi dress και απογειώστε το look με μια oversized ζακέτα της ίδιας χρωματικής παλέτας. Μπορείτε να προσθέσετε αντίθεση στην επιλογή του παπουτσιού (όπως παραδείγματος χάρη ένα ζευγάρι μαύρες μπαλαρίνες) και να δώσετε έμφαση στα αξεσουάρ, όπως μια statement τσάντα. 

Neutrals with a pop of colour

3f392275b903cf507cb25daaf63f74f0.jpg
Image source: Urban Outfitters

Με την ίδια λογική, μπορείτε να βασίσετε το συνδυασμό στα neutrals και να δημιουργήσετε μια αντίθεση μέσω των statement shoes. Για ένα πιο boho αποτέλεσμα προτιμήστε ένα embellished φόρεμα με σκίσιμο και από πάνω προτιμήστε ένα πιο loose cardigan. 

Feature image source: @by_eva_, @sabinasocol